עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yanivnn,

שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yanivnn,

שלום יש לי מדפסת IP2700 של קנון הווינדוס 7 לא מזהה אותה הורדתי דרייבר מאתר היצרן ועדיין כלום :s05: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by Ra1n,

אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by erezb84,

שלום, כבר שנתיים שיש לי מדפסת לייזר של HP מדגם P1005. המדפסת מאוד פשוטה ועם זאת עושה את העבודה נפלא. עד כה בלי שום תקלות, רק החלפת טונר מידי פעם. העניין הוא, שאין לה אופציה להדפיס דו"צ, אז אני מחפש מדפסת קטנה ואמינה, בסגנון הזה (בלי סורק וכו'), עם אופציה להדפיס דו"צ. תודה!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by spiidx117,

אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by below_z,

כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי עכבר MX1100 של לוגיטק. אני מאד אוהב את העכבר ואפילו לקחתי אותו יום יום לעבודה. רק חבל שאיבדתי את הרסיבר שלו ואני לא מוצא מקום שבו אפשר לקנות רק את הרסיבר. מי יודע איפה אפשר להשיג רק את הרסיבר ? תודה! תומר.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by amir_nimni,

אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by davidpi,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של עד 600 שקל. למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by bambut10,

אני מחפש רמקולים טובים בשביל סרטים ושירים ככה שאני אשמע טוב בלי קטיעות ופיצוצים כאלה. אין לי טווח מחירים אני פשוט מחפש רמקולים זולים שעושים את העבודה כמו שצריך. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by baruch28,

אני צריך המלצה לסט אלחוטי עד 180-200 ש"ח בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by aofer,

היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by X7-007,

אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ofirs44,

לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yup821,

אני וחבר מנקים תמקלדת זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה, והמקלדת מרגישה כיאילו יצאה מהקופסא השתמשתי בנוזל לניקוי חלונות ללא אקונומיקה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by wombat,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  23. אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Orong,

קניתי מחשב חדש. אני לא רוצה שהוא יהרס לי בשניה אחת של קצר חשמלי. לי אישית לא אכפת שהמחשב יכבה בהפסקת חשמל. הדבר היחידי שכן חשוב לי שלא יקרה נזק ולא יהרס. איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10481 ? או שזה מספיק: http://www.mediagalaxy.co.il/files/power-protector-hyundai.jpg

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

טוב אז אחרי שהעכבר mx518 שירת אותי בנאמנות עד כדי כך שהוא התקלף אצלי,הגיע הזמן לשדרג.בגדול אין תקציב מוגדר.זקוק להמלצה לעכבר טוב. אני מידי פעם כן משחק במשחקים אבל רוב הזמן אני גולש וכאלו... הייתי קונה שוב את העכבר הזה אבל בא לי לגוון. אני לא הכי אוהב עכברים אלחוטיים כי לדעתי הם לא מדוייקים ובורחים כאלו. אז אפשר עכבר חוטי. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.