עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kinggil,

מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by X7-007,

אם אתם כמוני, משתמשים בעכבר והוא נוגע במשטח כל הזמן נוצר חיכוך שגורם לפעולה לא רציפה ולאי דיוק של המיקום שרציתם להגיע או לעצור בו. מצאתי משהו קטן שאפשר לשים אותו כמעט בכל מקום ופשוט להגביה את החוט שלא יווצר החיכוך. http://www.ebay.com/itm/QUAD-GAMING-the-mouse-rock-mouse-bungee-microsoft-logitech-razer-/321356414999?pt=Mice&hash=item4ad255c017 בנתיים הזמנתי , היו 22 הזמנות וכולם אמרו שזה עובד מעולה. זה יחסית יקר, אבל השימוש שלו פשוט שווה את השקל לשקל.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. יש לי לפעמים בעייה שבאמצע משחק הרמקולים מתחילים לזמזם חזק והמחשב נתקע.רק אם אני עושה ריסטרט ביד הוא נדלק וחוזר אל עצמו.הורדתי את הדרייבר הכי עדכני. יש לי כרטיס לייב וליו

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kob27,

אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sxs,

OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לא הכל חדש אבל עדיין: לוח אם: gigabyte ga-7vrxp מעבד: amd athlon xp 1700+ 1.466ghz זכרון : 256mb 333mhz OCZ כרטיס מסך: asus v8200 t2 delux geforce3 ti200 דיסקים קשיחים : maxtor 40gb 7200rpm ibm 30gb 7200rpm dvd : asus X16 צורב : hp 9200i series scsi 32*8*4 כרטיס קול : apache acs-200 בגלל היציאה האופטית למינידיסק שלי רמקולים : altec lensing avs300 מודם : 56.600 V90 כרטיס רשת על הלוח מסך : Mag 810fd 19" trinitron מדפסת: canon bjc3000 עכבר : intelimouse explorer אופטי מקלדת פשוטה וזהו נראה לי אז מה דעתכם? אני מבסוט וזה הכי חשוב :D אז תגידו לי מה אתם חושבים ושבוע טוב לכולכם.

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  10. חבר מחפש סט טוב. חשוב לו עכבר אלחטי, מקלדת - לא משנה. חשוב שיהיה "מולטימדיה". עד 200 שקל. מצאתי 2 סטים. איזה מביניהם טוב יותר? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6785 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7900 חשבתי גם -אולי ניתן לקחת מקלדת רגילה, ועכבר אלחוטי זול. הקנייה תיהיה מלוגיק בלבד. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00131 תודה

11. Started by lioreh,

יש ברשותי שתי מדפסות שהם בעצם מכשיר משולב פקס מדפסת סורק וכו.. השאלה היא כזאת המדפסות מחוברות על ידי כבל usb רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר דונגל בלוטות' ואיתו להפוך את המדפסת לאל חוטית. שאלה נוספת שלא קשורה למדפסות יש ברשותי מחשב נייד עם בלוטות' מובנה האם אני יכול לחבר אליו עכבר אלחוטי בלי הדונגל של העכבר?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by ntl,

אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by TermiNal,

כל-כך הרבה חיכיתי לרגע הזה, המארז העקום והישן שלי מעצבן ומכוער ונמאס לי ממנו, אני זורק אותו. מאוד מצא חן בעיני הסופרטאלנט, אני מתכנן קנייתו מ-KSP והבנתי שהוא מגיע עם ספק סיני ב-12$ ( ג'נרי בקיצור ) יש לי כבר Hec 300W שסוחב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת כמה דברים - - הספק יחזיק את המארז? - אפשר לבקש זיכוי מ-KSP ושהם יעיפו לי ת'ספק הסיני מהמארז? - אפשר ביקורות באינטרנט שלו? עשיתי חיפוש - לא מצא. תודה.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום בשעה טובה קיבלתי את העכבר הנ"ל. השאלה היא האם להשאיר אותו בטעינה כשאני לא עובד במחשב (מחשב כבוי או סתם לא עובד) או פשוט להשאירו והוא נכבה אוטו'..?

15. מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roeesnir,

קראתי את הביקורת הנפלאה על האוזניות, ואני רוצה לקנות זוג. כרגיל - פתחתי eBay קודם, והן נמכרות של ב48$. כדאי לקנות? האם זה זיוף?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by BenK,

אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by jj516,

אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by gggilad13,

קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Matrix-Hacker,

* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by ag43,

רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by dr,

מה זה , FireWire

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ZiX,

לא רשמתי תקציב בכותרת כי אני לא סגור... אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית.. חסכונית.. תקציב עד 1200 בערך.. לא חשוב לי שידפיס מהר יותר , מהר פחות.. אלא שידפיס טוב , תהיה חסכונים ושלא תעשה בעיות.. אני משתמש בעיקר בשחור אבל מדי פעם משתמש בצבעוני אז אני מעריך שזה הפתרון היחידי.. תודה רבה (אשמח אם תרשמו לי כמה עולה טונר לכל מדפסת..)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Shbd,

היי, רציתי להתיעץ בנוגע לקניית מקלדת מכאנית ראשונה. אני מחפש משהו בסיסי, לחוש את הדבר. לא בהכרח מקלדת מוארת למשל עם מיליון פיצ'רים. השימושים העיקריים יהיו שילוב של גיימינג ועבודה רגילה יום יומית (אני כותב על המקלדת אך לא המון). התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח ולכן חשבתי בין היתר על Corsair K65 שראיתי שנמכרת בארץ בסביבות ה-400. האם כדאי ללכת על המוצר ? עד כמה משמעותי לדעתכם המחסור ב- NumPad ? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.