ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הדבר הזה ממש סוס!!!!!!! אי אפשר להרוג אותו!!!!!!!! לא רק שאי אפשר להרוג אותו, אלה הוא גם הפסיק להראות את ההודעה שהוא עומד למות!!!!!!!! !!!!Seagate Kicks ass
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
או כל כרטיס מסך טוב עד ל150 דולר אבל רק PCI נ.ב אני מדבר על כרטיס שעולה 150 דולר בארצות הברית....
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה הוא מדבר אם אין לו מושג על מה אתה מדבר??? שוב... כל הזכויות שמורות לאסף מרגלית בגיליון 64 של עסקים@מחשבים
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מקלדת ועכבר חדשים מנועה מחשבים לגבי עכבר אני סגור על MX510 לגבי המקלדת..אני בקרוב מחליף מסך והחדש יהיה במיקום שונה אז המקלדת גם צריכה לזוז קצת עד כמה ארוך החוט של הדגם שרשמתי ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2884#detailed פחות או יותר הוא מגיע למטר וחצי - 2 מטר ?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלו... הלד(נורה) לא נדלק קבוע... אני משחק עם הסוללות והיא נדלקת ונכבת כל שניה... עכשיו אתם בטח אומרים זה בטוח מגעים.אז זהו שאני לא חושב... לא יודע מה לעשות... עכבר טוב חבל לי עליו... אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
אפשר המלצה לבלוטוס ? המטרה בשביל לעביר מי האפלון למחשב והפוך יש המלצה שיהיה תמורה/איכות ואמינות
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתחרפן מחפש בכל הרשת הגה טוב בזול שיתאים למשחקים החדשים כמו DIRT 3 NFS MW וכאלה יש למישהו המלצה??
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
-
שתיהיה טובה שקטה ואם אפשר כמה שיותר פיצרים או עיצוב לא גיל כדי שההורים שלי לא יכעסו שאני קונה מקלדת "רגילה"במחיר כזה אם יש משהו דומה לMAD CATZ STRIKE5/7 אז אני מוכן להשקיע אפילו יותר
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז החלטתי לקנות סורק ואני מחפש משהו איכותי ועמיד שיחזיק לאורך זמן... אני מעוניין בסורק שולחני וחשוב לי שידע לסרוק תמונות וטקסטים באיכות גבוהה.... תקציב - עד 800 ש"ח (אפשר גם יותר זול - ואפשר גם יותר יקר כל עוד זה מצדיק את המחיר) בנוגע לפירמות של היום בשוק: יש הרבה דעות בעניין שטוענות שהכל תלוי בפירמה HP - איכות סבירה, אבל בכל הנוגע לאחריות הם נוכלים (ולא חסר מקרים כאלה עם HP, חפשו ותראו שאני צודק) Mustek - איכות עלובה, לא חסרות תלונות עליהם UMAX - לגבי יומקאס אני לא הכי בטוח כי חלק אומרים שהם מרוצים מהם וחלק לא, לי אישית היא נראית מאוד ממוצעת בתחום הזה Canon - ביקורות מאוד חיוביות, ובכלל בכל מה שקשור לאופטיקה קאנון בולטת לטובה Epson - טוענים שהיא החברה הטובה ביותר בתחום ה…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני מחפש סט 2.1 עד ה 300 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-