עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לפני כחודש, כששאלתי אתכם איזה מחשב נייד כדאי לי לקנות, המלצתם לי פה אחד על מחשבים של דל. ולשאלת ההמשך - איזה דגם של דל כדאי לי לקנות, Inspiron או Latitude? ברמת מחירים דומה, הLatitude מציג מפרט נמוך בהרבה, האם יש הבדל בינהם מעבר לרמת המפרט הגלוי לעין? Latitude http://www.euro.dell.com/countries/il/heb/bsd/products/model_latit_latit_c510.htm Inspiron http://www.dell.com/us/en/dhs/offers/specials_m_inspn2650.htm בתודה, רונן.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  2. זה שייך לכאן כי זה שייך לפרוייקט מודינג שאני כרגע מתחיל ותקבלו עדכונים עליו בהמשך העזרה שאני צריך: מארז פול טאואר (או יותר גדול אם יש) בלי ספק לא משנה של איזה חברה (אני צריך רק את השלדה שלו) משומש או חדש לא משנה לי עד 250 ש"ח.....אז אם אתם יכולים לעזור לי למצוא איפשהו את מבוקשי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד. תודה מראש, zniibidl.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 62-0502-001199-00101111-071595- KT133-GA7ZXE01-F האם זה מסוכן לעדכן את הביוס? אם העדכון יכול לקלקל ?האם יש דרך חזרה? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by lepton,

ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום לכולכם, אני משתגע בחיפושים אחר מארז חדש למערכת שלי, ונמצא בלבטים קשים. מצד אחד, ישנו הTT XASER5 WINGO 7000D, שלדעתי הינו המארז היפה ביותר שקיים, והינו מתאים לדרישותיי, אבל המחיר שלו גבוה (איך לא)... כ-700 שקל ללא ספק. מצד שני, ישנו הסאנבים טרנספורמר, שעליו קראתי רק ביקורות טובות והלוק שלו די מושך אותי, רק שהוא קטן משמעותית מהTT ומגיע גם-כן ללא ספק, אך מחירו זול יחסית, כ-400 שקל. אני מעונין במארז יפה יחסית (לא מצועצע מידי) עם חלון, שיהיה גדול יותר מהמארז הנוכחי, שהוא (צפוף) H X W X D: 430 X 200 X 480 לא חייב ספק כוח, יש לי ספק סביר, אבל מומלץ שיהיה בעל מקומות למאווררי 120 מ"מ וסירקולציה נורמלית. התקציב שלי עומד על 500 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? :-\

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

1. דרושים אנשים מהקריות עם זיכרון DDR של מישהוא נורמאלי. 2. דרושים אנשים מהקריות עם ספק נורמאלי ולא מעעפן כמו שלי העונים ישוחדו ;D

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by fl3r,

שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  10. רציתי לדעת מה הקיטריונים שצריך להסתכל עליהם שקונים מצלמה דיגיטלית ומה בדיוק משמעותם. אני מתכנן לקנות זוג מצלמות אחת בתקציב500$-1500$ והשניה עד 300$ בקירוב. אם אפשר גם דגמים של מצלמות שאתם ממליצים עליהם מניסיון או קישור להשוואה בין מצלמות או איםה ניתן לקנות. בתודה, אני עם התוכי Jim

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by eh50,

המעבד 930d צורך כמעט 300 וואטטטטט איך זה יכול להיות??? זה ממש מטורף זה נראה לכם אמיתי?????? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/page15.html אומנם במאמץ אבל עדיין הגינוי?..

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by inspire2006,

ספק זמני עד ליציאת כרטיסי D3D10. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני רוצה להחליף חלק מהמתגים ב-blackwidow שלי כדי שיהיו פחות רועשים ומתאימים יותר לגיימינג . מה אתם אומרים חומים, שחורים או אולי אדומים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן, זולה (לא משולבת). מדפסת מהירה אמינה ושקל למצוא לה טונרים וכו'. תודה מה אתם אומרים על המדפסת הזו ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. מה אתם חושבים על המחשב הבא שלי (טוב אני יודע שהוא לא הכי טוב בעולם) מארז: Full Tower ATX 300W 701 לוח אם Asus A7A266 Socket A/266 מעבד AMD K7 T-Bird 1.3Ghz זכרון: CD-RAM 256 כונן דיסקטים: 3.5" דיסק קשיח Western Digital 30Gb 7200rpm כרטיס מסך nVidia GeForce2MX 400 64Mb TVout כונן דיסקים Afreey DVD x10x32 + צורב Yamaha 16x10x40 IDE הצורב בא לחוד כרטיס קול Creative 128PCI מודם פקס RocKwell 56K Software PCI מסך Samsung 17" 750s 0.24 60Khz מקלדת מורחבת מייקרוסופט אינטרנט עכבר Microsoft IntelliEye PS/2 + USB רמקולים גדולים איכותיים 600W מדפסת הזרקת דיו צבעונית HP-920c כרטיס רשת LAN 3COM 10/100Mb זה הכל עוד לא קניתי אותו אם יש לכם משהוא להוסיף אז…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. אני משחק FPS לא תחרותי בעליל (שחקן סינגל, אבל על הרמות הקשות לרוב). לא משחק MMOs למיניהם. זה הפד שיש לי : http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mousepads/ROCCAT-Taito-Series/ וזו המקלדת: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Isku/ . אני מציין את המקלדת כי בעיקרון הKone Pure יודע לדבר עם המקלדת לכלמיני מקרואים וכו'. לא יודע כמה זה שימושי ביומיום. לG500 אחריות של שלוש שנים ואילו ה Kone Pure מגיע עם שנה. אני כיום עם Razer Deathadder 3.5, אשר התקלקלה לו הגלגלת אחרי שימוש של שנה (קופצת בגלילה בצורה נוראית ומעצבנת). נ.ב: אודה לכם אם לא תמליצו לי על מוצרי Razer. התקלקלו לי שלושה בטווח שימוש של שנה (אחד הוחלף באחריות). לא בא לי להמשיך למוצר הרביעי, גם אם זה ה…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by איש מטורף,

כרגע, לפי everest וSpeed Fan המתחים על הריילים שלי הם: 12V - 11.58V 5V - 4.92V 3.3 - 3.25V זה ספק חדש שנקנה לפני בערך שבועיים - אפילו פחות. יש סיבה לדאוג? שאלה נוספת: בכבל הSata שקיבלתי עם הספק יש חמישה כבלים, ארבעת הרגילים ואחד כתום, למה הוא משמש והאם הוא הכרחי?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by Lord,

אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by biodome,

שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by moonbone,

הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  21. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. זולה בסיביות ה300+ ש"ח, למטרות הדפסת מסמכים, וסריקה בסיסית... בעלי ראשי דיו זולים... עדיפות לזמינות מיידית באזור חיפה.

23. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק. התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.

24. או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אשמח להמלצה מניסיון על עכבר ומיקלדת (לאו דווקא סט), רצוי של לוג'יטק, עד 400 ש"ח, רצוי פחות. האיכות צריכה להיות טובה - לא מעבר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.