עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bug2000,

;D : ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, אני רוצה לקנות מקלדת נוחה אלחוטית גג עד 150 ש"ח. חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=415 מוכן לקנות מKSP ומIVORY. תמליצו לי על משהו טוב ושהיה גם עם עכבר אלחוטי. אני רוצה שהיה רח באצבעות ולא מפלסטיק אלה מגומי כזה... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ilu_xa,

ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by X-_PLOSIVE,

אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן! לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'. דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה. עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו. חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010... ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&= בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית. בקיצור אני …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by DAN,

לוח אם של פנטיום1 שיוצר על ידי חברת Octele והיגיעה גם לארץ ע"י EIM במחשבי ניורון קליק של פעם. דגם הלוח Rhino 10 אולי למישהוא יש טבלת זמפרים או קישור לכל חומר שהוא על הלוח המיושן הנ"ל: Octele Rhino 10 תודה מראש דן

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?

8. Started by omri_ro,

לאחר עבודה של יומיים עם המקלדת החלטתי לכתוב התרשמות קצרה לגבי העבודה איתה (למען הדורות הבאים... ;D): המקלדת נוחה לעבודה שוטפת המקשים לא קשים ולא רכים מידי וההקלדה נוחה, יש משטח רחב לכריות כף היד. למקלדת יש שתי גלגלות(control knob) אחת לעמעום התאורה האחורית והשנייה לשליטה בעוצמת הקול, התאורה האחורית היא אדומה(מה שנותן אפקט של "גחלים" בחושך וזה מאוד יפה לדעתי). תאורת מקשי המאקרו היא בצבע כתום ויש הרבה אפשרויות להתאמה אישית של מקשי המאקרו(יש שישה כאלה פיזית), מתחתם יש כפתור קטן שמאפשר לעבור בין שני מצבים (ככה שיש עוד שישה מקשים ווירטואלים). ניתן לעבור(דרך התוכנה)למצב בו המקשים באיזור הNUMPAD במקלדת הופכים למקשי מאקרו(18 מקשים הניתנים לתכנות). עוד גימיק נחמד ולא כ"כ שימושי לד…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בסביבות 500 ש"ח (תכונות נדרשות: הדפסה צבעונית ופקס). קראתי קצת הודעות קודמות ולאורן אני מתלבט בין שני מודלים: Canon Pixma MX310 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676745 HP Officejet 5783 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 השיקול המנחה הוא חסכון בהוצאות על הדיו (בהנחה שאיכות ההדפסה דומה בשתי המדפסות) לעומת הבדל של כ-100 ש"ח לטובת הקנון בקניה - מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by BlackSheep,

למישהו יש ביקורות על המארז הזה? האם שווה לקנות אותו במקום את ה-Antec P180?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dans41,

שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי אני מחפש משהו נחמד שאוכל לעבוד איתו בנוחות רבה ולאורך זמן על הDESKTOP (כלומר לא משחקים וכו') משהו שיהיה גדול, שכל היד יושבת בנוחות עליו. אפשרי גם אלחוטי (אין לי בעיה ואולי אף רצוי כזה!) מה דעתכם? מה יש שאפשרי לשקול? ולגבי מחיר - נראה לי כל דבר מ200 ועד 400 (גבול עליון סביר, לא?!) יהיה בסדר רק שיהיה איכותי מאוד וטוב מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yoav9,

המסך שלי מרעיש, מי היה מאמין, כמו צרצר מעצבן כזה, זה משגעה אותי, עושה לי כזה כאב ראש, אני לא מבין למה, למישהו יש הסבר? פתאום זה קרה. עבד יפה הרבה זמן relisys 722

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חבל , אני שומע פה רק G Force G Force נכון היבואן המקולל אזטק לא מייבא אותם עדיין, אבל בקרוב הם ינחתו פה (פחות מחודש). תנו לאנשים להבין שיש כרטיס high end במחיר מצוין שמשתווה בביצועים ואף עוקף את ה G Force 3 TI 500 ולפעמים הוא טיפה אבל ממש טיפה יותר איטי) עדיין זהו כרטיס מצוין במחיר מצוין עוד יותר למה לשלם 1800 1900 על GF3 שיש כרטיס כזה בהרבה פחות . נ.ב הרזולוציה של האתר הזאת "סטינק". וטוב שחזרתם.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amirx19,

https://www.nuraphone.com/ האוזניות הללו יהיו טובות לגיימינג ?

16. Started by asaf16,

http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm האם המארז מגיע עם ספק? אם כן האם הוא יוכל להחזיק מערכת כמו שאני מתכנן לקנות?(ראה מפרט) ובנוגע לקירור לא תהיה בעיה אני צודק?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by -JobNick-,

כי ראיתי איזה חנות שמוכרת את זה נגשתי לשאול עם זה RETAIL או OEM הם אמרו OEM שווה או לא (זה כרטיס של ATI מקורי לא של PALIT)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Svensk.il,

אני מחפש לקנות את המדפסת הנ"ל אך היא חסרה כרגע במלאי בכל המקומות. מישהו יודע מה הסיבה ואם יש סיכוי שהיא תחזור למלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dino,

קניתי שלשום ה-Logitech mx500 optical mouse, בגלל שאמרו לי שהוא מעולה. שילמתי עליו 280ש"ח ועוד משלוח 40ש"ח, אם חישבתם נכון קיבלתם 320ש"ח. אני מקווה שהמחיר שלו ישתלם. הוא אמור להגיע תחילת שבוע הבא או מחר. למישהו יש משהו להגיע לי על העכבר הזה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מדבר מבחינת נוחות ודיוק... ושמו לב נוחות ודיוק זה בערך 2 הדברים הכי חשובים. אני רוצה יתרון לנוחות אבל גם דיוק מירבי ורזולוציה גבוהה (יש לי פד קטן בערך 20 על 15 ס"מ..) ואני משחק CSS באחד בקלאן השלישי בישראל ואנחנו בדרך לפיסגה. אני רוצה את העכבר הטוב הנוח והמתאים ביותר לCS מכל בחינה אפשרית. לפי התמונות לא התרשמתי מהנוחות של הדיימונד באק.. הוא נראה לא מעוצה ליד כמו ה MX וגם הוא נראה קטן יותר מהMX אני רוצה משו שיתלבש על היד בצורה הנוחה ביותר... אבל שיהיו מדויק. המחיר לא מעניין אותי אז אל תתחשבו בו... לפי מה שהבנתי מהכתבה באתר אז לדיימונד באק יש מגלשות טובות יותר אבל אני מבולבל. כל כך הרבה יתרונות וחסרונות אבל אני עדין יותר חושב על הדימונד..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. מעולם לא השתמשתי בעכבר/מקלדת אלחוטי בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם חוסר קליטה/סוללות גמורות וכו... לכן אני מחפש סט שיהיה בעל קליטה טובה לטווח של בערך 3-5 מטר, ועם עמדת הטענה. השימוש שלי יהיה בעיקר לגלוש/לשחק פיפא מהמיטה במרחק כ3 מטרים. כמובן שעכבר אופטי יהיה מספיק, כי אני לכל היותר משחק משחקי אסטרטגיה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם העכבר האופטי. אשמח להמלצות. גם אם במחיר גבוה יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Moooshe,

אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ntl,

האם כדאי YAMAHA KVE0023WRC (X24) או ריקו (X20) או פלקסטור....? בקיצור תגידו איזה צורב הכי כדאי וטוב לקנות.....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by xMenta,

אני מעוניין לרכוש סטנד לאוזניות, בכללי זה לא משנה אם הוא נכנס בקיר או עומד, אבל נראה לי שעדיף עומד (אני לא רוצה לעשות חור בשידה שלי אם אפשר). אני לא רוצה משהו יותר מידי יקר ואיכותי, אני רק רוצה משהו נורמלי לשים עליו את האוזניות. אני מעדיף לרכוש מהארץ, אבל גם עם EBAY אין לי בעיה. זה פעם ראשונה שאני קונה מeBay אז לא יהיה לי בעיות עם מכס? איך זה עובד בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים