ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הסט bluetrack 3000 והעכבר שמגיע עם זה הוא microsoft 5000. כמה דברים: 1. העכבר הזה פשוט ענק ולא נוח! 2. הוא כל הזמן כאילו נתקע טיפה ואז נזכר שהוזזתי אותו וכך נוצר מצב שהוא כל הזמן קופץ. זו בעיה נפוצה? מישהו נתקל בזה? וחשבתי אולי משטח לעכבר יצליח לעזור לי לפני שאני רץ לקנות עכבר חדש. יש איזשהו משטח מומלץ לעכבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא בארץ את המקלדת הקומפקטית של לוג'יטק מדגם K340 ואני לא מוצא אותה בשום אתר. האם אפשר כבר להשיג בארץ את המקלדת הזאת? אני צריך מקלדת לא גדולה והיא המקלדת היחידה שעונה על הדרישות שלי. יש יותר קטנות כמו ה ARC של מיקרוסופט אבל יותר מידי קטנה בשבילי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד 500 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה Canon היום הכריזה על מספר מצלמות (מתוך 40 אם אני לא טועה שהיא מתכננת להוציא השנה - מספר אסטרונומי ! ) Canon PowerShot A310 - מצלמת "כוון וצלם" בסיסית Canon PowerShot A75 - ממשיכת ה-A70 Canon PowerShot S430 - קומפקטית Canon PowerShot S500 - קומפקטית Canon PowerShot SD110 - קומפקטית Canon PowerShot S1 IS - ממשיכת ה-Pro90 IS שהוצגה ב-2001 - אופטי x10 Canon PowerShot Pro1 - מתקדמת דיגיטלית - אופטי x7 8) I just love Canon :-* אתם מוזמנים להתעדכן כאן: http://www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי כמה מקלדות זולות עד היום והגיע הזמן לשדרוג קטן. אין לי ניסיון עם מקלדת מכניות אבל לפי התגובות זה מומלץ. עיקר העבודה שלי זה תכנות . תקציב גמיש אבל לא רוצה להתפרע שאלה נוספת. איפה יש מקום באזור המרכז(העדפה לגבעתיים /תל אביב) שבו יהיה אפשר להרגיש את סוגי הסויצום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שהם לא טובים במשולבות? ואם כן איזה דגם של אפסון משולבת מומלץ? עד 1500 שח מיועדת למסמכים שחור לבן תודה! נ.ב. אם מדפסת לא של אפסון עדיף כזאת שלא מפסיקה להדפיק אם אין דיו באחד המיכלים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כן משחק במשחקים אבל עד היום הסתדרתי עם מקלדת סטנדרטית (משתמש בה אולי כבר 7 שנים ) והיא ולא מיוחדת או משהו כזה. ראיתי פה בפורום כמה אשכולות על מקלדת וזה עשה לי חשק להחליף אותה. השימושים העיקריים הם גלישה ופה ושם משחקים. מה שחשוב לי בה שההקלדה תיהיה נוחה כי אני משתמש יחסית הרבה בהקלדה. לא אכפת לי להזמין מ EBAY (בידיעה שהיא לא תגיע עם עברית .. כי בכל מקרה אני מקליד בצורה עיוורת אז זה לא כזה משנה לי אם יהיה עברית או לא) התקציב הוא סביבות ה 100-150 שקל. תודה רבה לכם !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, בהמשך לשרשור ההתלבטות שלי, החלטתי שאני הולך על מקשי MX Brown. אני מתלבט בין 2 מקלדות ואשמח לדעתכם: Logitech G710+ - יש בארץ ב-650 ש"ח , כולל עברית, אבל יש בעיה ידועה עם המקשים של המקלדת אשר נוטים להשבר עם הזמן: http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/product-reviews/B009C98NPY/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&filterBy=addTwoStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending ושרשור שלם באתר התמיכה של לוג'יטק: http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G710-broken-keys-from-normal-use-plastic-tops-Where-to-get/td-p/1075449/page/13 האם מישהו נתקל בבעיה? איך השירות של לוג'יטק בארץ? אפשרות שניה - מקלדת Corsair …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-