ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי compaq presario 714ea הנייד מחזיק בערך 45-50 דקות פעולה .. לא full load עם dvd .. צורב .. משחקים וכו עבודה בוורד ותו לא דיברתי עם התמיכה של mars ואמרו לי שזה זמן העבודה התקין והזמן הנתון שניתן בmanual הוא זמן של sleep נשמע טיפשי בעליל בבקשה עזרה לפני שאני פונה לcompaq העולמית
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס TV של AVERMEDIA דגם TV98 + REMOTE אני יושב בWIN XP לוח ASUS CUV4X מעבד PIII 800EB 128 מ"ב SDRAM עכשיו יש לי בעיה השלט של הכרטיס טלוויזיה לא מגיב ואל תגידו סוללות ב 98 הכל עבד תוכנה שלט וכו' ב 2000 ובXP השלט לא מתפקד הכל מחובר נכון מותקנים הדרייברים הכי מעודכנים והתוכנה הכי מעודכנת השלט לא מדליק את הכרטיס וכשהכרטיס דלוק (הפעלתי עם העכבר....) הוא לא שולט עליו מודה מראש לכל העוזרים... :smoke:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי YAMAHA KVE0023WRC (X24) או ריקו (X20) או פלקסטור....? בקיצור תגידו איזה צורב הכי כדאי וטוב לקנות.....
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן צורב דיסקים חיצוני טוב שיעבוד גם עם mac וגם ווינדוס וגם עכבר חוטי טוב שיחזיק הרבה זמן אשמח ללינקים מאמזון תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במדפסת הזו, אבל מכיוון שיש לה כל כך הרבה דגמים שונים בשוק, אני לא מצליח למצוא את זה עם המאפיינים החשובים לי. אשמח אם תוכלו לרשום לי לאיזה מהדגמים בסדרת 6500 יש: 1. הדפסה דו"צ אוטומטית 2. רשת קווית - ethernet 3. פחות חשוב, אבל לאיזה דגמים יש wifi ועוד שאלה אחת, בקשר ל- 8500, יש הבדל משמעותי בין הדגמים החדשים לדגם הישן מלבד ההדפסה ישירות מהמייל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן :-) אני מחפש מדפסת משולבת עד 500 ש"ח. השימוש העיקרי הוא פקס והדפסת מסמכים פעם ב... ממש לא סטודנטיאלי. אבל, אני רוצה, אם כבר, לבחור במדפסת שהדפסת התמונות שלה הכי איכותית בתקציב הזה. בגלל שיש לי שוברים ברשת באג, אז אני רוצה לקנות מהרשת הזאת. לכן אני מתלבט בין Canon MX475 לבין Brother MFC-J650DW. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21133 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21121 לפי ביקורות שקראתי ברשת, איכות התמונות וגם הדפסת השחור ב-Canon הרבה יותר טובה. (ללא מריחות, ללא מעבר גוונים וכו'.) אבל אני רואה שבקנון ישנן רק שתי מחסניות דיו. חוץ מעניין החיסכון, האם יש בזה פגם? בכלל, יש לכם המלצות? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה
-
היי, אז אחרי הכתבה באתר והתלבטויות קשות, נראה שאלך לכיוון שידרוג ה-HTPC ולא לקניית קונסולה רציתי להתייעץ איתכם בעלי הניסיון, לגבי השלט האלחוטי המומלץ ל-HTPC, כנראה שארצה לקנות 2-4 שלטים, כדי לשחק גם עם החברים מישהו מכיר ויודע מה המומלץ ולמה מהשלטים הבאים? XBOX ONE CONTROLLER XBOX 360 FOR PC DUALSHOCK 4 LOGITECH F710 כרגע מכל הסקירות שקראתי, נשמע שה-DS4 הוא הבחירה הטובה ביותר (עם התאמות תוכנה נכונות כדי להשתמש במקסימום תכונות שלו), יש למישהו ניסיון אחר? כמו כן, מה המתאמים שאני צריך לקנות לכל אחד מהשלטים כדי להשתמש בין 2-4 שלטים (רוב הסקירות מדברות על שלט אחד, האם צריך לקנות מספר מתאמים כמו מספר השלטים, או שמתאם אחד יכול לעבוד עם כמה שלטים במקביל? אם אני מבין נכון עבור ה-D…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מארז ביחד עם ספק טוב, שלא יהיה יפה אבל שתהיה בו זרימת אוויר טובה ויהיה איכותי. מה דעתכם על זה : http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=CAS012&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=16&aff=zap יש לכם הצעה יותר טובה, או שאתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול ? אני לא חושב שיש כאן מקום לציין מחיר, כמה כבר מארז עולה 150, 200 ש"ח, לא ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות שלט XBOX 360 למחשב (חוטי). ניסיתי להזמין דרך PLAY ASIA אבל כתוב שאין כרגע במלאי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר אינטרנט בחו"ל בסגנון של PLAY ASIA עם מחירים טובים וכמובן אמינות שאפשר להזמין ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה Canon היום הכריזה על מספר מצלמות (מתוך 40 אם אני לא טועה שהיא מתכננת להוציא השנה - מספר אסטרונומי ! ) Canon PowerShot A310 - מצלמת "כוון וצלם" בסיסית Canon PowerShot A75 - ממשיכת ה-A70 Canon PowerShot S430 - קומפקטית Canon PowerShot S500 - קומפקטית Canon PowerShot SD110 - קומפקטית Canon PowerShot S1 IS - ממשיכת ה-Pro90 IS שהוצגה ב-2001 - אופטי x10 Canon PowerShot Pro1 - מתקדמת דיגיטלית - אופטי x7 8) I just love Canon :-* אתם מוזמנים להתעדכן כאן: http://www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-