ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי YAMAHA KVE0023WRC (X24) או ריקו (X20) או פלקסטור....? בקיצור תגידו איזה צורב הכי כדאי וטוב לקנות.....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי עם adblock וגם adblock plus
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי (אבי יותר נכון) מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום של HP מדגם 2210, לכל אורך הזמן שהיא איתנו היא עשתה לנו בעיות כגון: סריקה מעוותת, הדפסה וצילום לאט ומעוות, פקסים שלא נשלחים ולא מתקבלים והיא זוללת דיו בכמויות אדירות. נגמרה לה האחריות לפני חודש בערך ואין מי שיתקן אותה בפחות מ-400 שח אז החלטנו להעיף אותה ולקנות מכשיר דומה, אמין ושלא זולל הרבה דיו. המלצות יתקבלו בברכה, ובלי HP כי מהם קיבלנו רק כאב ראש. התקציב לא משנה, רק אל תביאו משהו במחירים מטורפים. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלחוטי, רצוי ללא דונגל, קטן-נייד. *קליק שקט * שיעבוד על כל משטח עבודה, לא חייב זכוכית. יש את Logitech M590 אבל הוא חורג מהתקציב שלי 200 שקל עד הבית* הוא אמור לעבוד על כל משטח עבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שאני מבזבז יותר זמן על הבדיקה מה לקנות מאשר זה שווה, אבל זה כבר מים מתחת לגשר... הדרישות הם יכולות הדפסה וסריקה, פקס אופציונאלי ולא חובה - וכן הדפסה אלחוטית(המדפסת תהיה מחוברת לראוטר וידפיסו ממנה דרך מחשבים ניידים שמחוברים לאותה רשת ביתית). סה טו. ה4500 wireless קורצת לי גם במחיר, וקראתי פה כמה וכמה וכמה דיונים על ההשוואה ביניהם, כאשר בכולם מזכירים את זה של4500 יש ביקורות גרועות ואת ה6500 מהללים, אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה. תהרגו אותי. ברור לי אגב, שמבחינת עלויות, אפשר לרכוש מדפסת ב100 ש"ח ואז כעבור שנה להשקיע 1000 בדיו, ואפשר לקנות מדפסת ב500 ולהשקיע 400 בשנה בדיו - אני לא בטוח שהפרש המחירים בין ה4500 ל6500 "מצדיק" את זה - תקנו אותי אם אני טועה. לפי זאפ יד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה ATP 3, כלומר קניתי ואני מחכה שזה יבוא, ורציתי לדעת האם אפשר לשים את הסאב שלו על מדף מעץ, כלומר האם הוא יצור ויברציות לא רצויות ? (המדף עצמו יהיה מותקן באויר.) השאלה מופנית לבעלי הסט... (ואם עוד אחד שואל אותי למה לא קניתי את ה-621 אני לא יודע מה אני עושה ! )
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו. האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מהאינטרנט את המקלדת Corsair Vengeance K65השאלה באיזה אתר אני יכול לקנות? חפשתי בebaby ובAmazon אבל לא מבצעים משלוח..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום. סקירה קצרה על המוצר: כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל. הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות. הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 512 מגה DDR וגם בווינדוס 98 וגם באקס פי סנדרה ותוכנות אחרות כותבות לי שהוא מנצל רק 60% מה אפשר לעשות ?? באמת נראה שהוא לא מנצל את כל הזיכרון תודה חברה רק תעזרו
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
או כל כרטיס מסך טוב עד ל150 דולר אבל רק PCI נ.ב אני מדבר על כרטיס שעולה 150 דולר בארצות הברית....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Raidmax Storm 847 Blue 420 Watt - 375 nis הוא כולל ספק 420 וואט, חלון ו-4 מאווררים. או שמישהו יכול להמליץ על משהו אחר בתחום המחיר הזה ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-