ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. מעולם לא השתמשתי בעכבר/מקלדת אלחוטי בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם חוסר קליטה/סוללות גמורות וכו... לכן אני מחפש סט שיהיה בעל קליטה טובה לטווח של בערך 3-5 מטר, ועם עמדת הטענה. השימוש שלי יהיה בעיקר לגלוש/לשחק פיפא מהמיטה במרחק כ3 מטרים. כמובן שעכבר אופטי יהיה מספיק, כי אני לכל היותר משחק משחקי אסטרטגיה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם העכבר האופטי. אשמח להמלצות. גם אם במחיר גבוה יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטנד לאוזניות, בכללי זה לא משנה אם הוא נכנס בקיר או עומד, אבל נראה לי שעדיף עומד (אני לא רוצה לעשות חור בשידה שלי אם אפשר). אני לא רוצה משהו יותר מידי יקר ואיכותי, אני רק רוצה משהו נורמלי לשים עליו את האוזניות. אני מעדיף לרכוש מהארץ, אבל גם עם EBAY אין לי בעיה. זה פעם ראשונה שאני קונה מeBay אז לא יהיה לי בעיות עם מכס? איך זה עובד בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לרמקולים וכיסא למחשב שלי התקציב של הרמקולים עד 1000 שקל, בעיקר עבור מוזיקה התקציב של הכיסא עד 1500, ל5-10 שעות עבודה ביום אין לי מושג מה לפרט פה עוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ... יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly ויש לי 3 FIREWALLS בפועל זה יכול להית בגלל ווינדוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו. האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במדפסת הצבעונית החסכונית ביותר מבחינת עלויות הדפסה אני מחפש אחת שבעיקר תדפיס תציורים של הילד (הרבה מאוד!) ולא להדפסת תמונות לכן מחפש את המדפסת עם עלויות ההדפסה פר דף הזולים ביותר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך שלי מרעיש, מי היה מאמין, כמו צרצר מעצבן כזה, זה משגעה אותי, עושה לי כזה כאב ראש, אני לא מבין למה, למישהו יש הסבר? פתאום זה קרה. עבד יפה הרבה זמן relisys 722
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי YAMAHA KVE0023WRC (X24) או ריקו (X20) או פלקסטור....? בקיצור תגידו איזה צורב הכי כדאי וטוב לקנות.....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא, לא חינם אבל בפחות מחצי מחיר... המצלמה הנ"ל עולה בסביבות 10,000 ש"ח בארץ, אני יכול להביא אותה מניו יורק - שם היא עולה בסביבות 1000$ מישהו יודע האם יכולה להיות לי בעיית תאימות כלשהיא בארץ ? (שידת שידור, וכו') ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש הבדל גדול בביצועים בין gf 2 pro ל-gf 2 titanium?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מחשבים של PC וMAC ברצוני לקנות מדפסת לייזר שתואמת את שני סוגי המחשבים הללו המצב האידאלי שפשוט יתחברו אליה בויירלס אבל אם אין כזהדבר אז הכי פשוט שהיא תהיה תואמת גם MAC וגם PC בחיבור רגיל.. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.nuraphone.com/ האוזניות הללו יהיו טובות לגיימינג ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי שלשום ה-Logitech mx500 optical mouse, בגלל שאמרו לי שהוא מעולה. שילמתי עליו 280ש"ח ועוד משלוח 40ש"ח, אם חישבתם נכון קיבלתם 320ש"ח. אני מקווה שהמחיר שלו ישתלם. הוא אמור להגיע תחילת שבוע הבא או מחר. למישהו יש משהו להגיע לי על העכבר הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-