עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by edenbd,

שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  2. אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  3. דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lioreh,

יש ברשותי שתי מדפסות שהם בעצם מכשיר משולב פקס מדפסת סורק וכו.. השאלה היא כזאת המדפסות מחוברות על ידי כבל usb רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר דונגל בלוטות' ואיתו להפוך את המדפסת לאל חוטית. שאלה נוספת שלא קשורה למדפסות יש ברשותי מחשב נייד עם בלוטות' מובנה האם אני יכול לחבר אליו עכבר אלחוטי בלי הדונגל של העכבר?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3698 איך הוא לעומת העכבר שיש לי עכשיו? (העכבר המעפן שבא עם ערכת ה cordless desktop ex110 קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en ) ואיך הוא לעומת עכברים אחרים בשוק? (לא מתכוון לעכברי הגיימרים המטורפים.. היותר פשוטים) אם יש לכם המלצות אחרות לעכברים טובים עד 100 ש"ח אני אשמח לשמוע.. (אלחוטי, וכדאי עם יותר מ-3 כפתורים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. יש לי כמה שלטי PS2 איכותיים, שהייתי רוצה לחבר למחשב ולחסוך את הבזבוז על GAMEPAD ייעודי. בבאג הנציג אמר לי שיש מתאם שמעביר משלט PS2 לכזה שיתאים לPS3. הוא אמר (בטלפון) שזה נראה כמו חיבור USB, אבל הוא לא יודע אם אפשר יהיה להשתמש בזה למחשב. מה דעתכם? האם יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  8. או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hichcock,

היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים שלכל אחד מהם יש מקלדת ועכבר משלו, ואני רוצה לחבר את שניהם למסך אחד באמצעות כבל DVI. אני לא רוצה להשתמש בKVM, מכיוון שהם גדולים ומגושמים, ובעיקר בגלל שKVMים עם חיבור DVI הם די יקרים. בנוסף לכך, יש לי מקלדת ועכבר בנפרד עבור כל מחשב, ורק המסך אמור להיות משותף. מה שאני מחפש, ואני לא בטוח אם יש בכלל אפשרות כזאת, זה כבל DVI שמתחבר למסך ומתפצל לשני כבלים DVI שכל אחד מהם מתחבר למחשב אחר. הכבל הזה צריך לכלול איזשהו מפסק שקובע דרך איזה כבל המסך יקבל תמונה (ממחשב א' או ממחשב ב'). מישהו יודע אם יש חיה כזאת? :

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אבשה,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות אחד מהעכברים האלה: http://tms.co.il/product/3078 http://tms.co.il/product/3200 ואם אני לא יקנה אחד מאלה רציתי לדעת האם המחיר של ה-Logitech G5 Laser Blue שווה את זה חוץ מזה שהוא ממש יפה במה הוא מיוחד במה הוא עוזר והאם הוא נוח אשמח אם מישהו יענה על שאלות אלה שלום ותודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by KKK,

סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Dym,

אני מתלבט בין ה-mx400 (חוטי) ל-mx610 (אלחוטי) של לוג'יטק, עם נטייה לכיוון הדגם החוטי... האם מישהו יודע כמה זמן מחזיקות הסוללות בדגם האלחוטי? המלצות נוספות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

אני קונה X1800GTO ויש לי 520W ג'נרי. אני יודע שהוא יחזיק אבל בדקתי בחיבורים ואין לי את החיבור מולקס לPCIe מתאם עולה איזה 200 שקל אז עדיף כבר ספק חדש וטוב. תמליצו לי ספק כח שיחזיק X1800GTO שיש יציאת מולקס לPCIe תקציב: משהו כמו 350 שקל מעדיף מנעה מחשבים, או KSP, אבל מקב גם חנויות אחרות תודה! נ.ב: אני יודע שיש את האנרמקס בעוד 100 שקל אבל אני רוצה לדעת אם יש אופציות יותר זולות נ.ב2: מישהו יכול לתת לי לינק למארז גדול מאוד שלא יקר מאוד (400 שקל מקסימום) נ.ב3: אפשר גם לתת לינק לספק+מארז באיזה 600 שקל

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי Big time כמו שאומרים אני רוצה לקנות מארז, עד 500 שקל בלי ספק יש את זה: Thermaltake V8000 WinGo Gaming Tower XaserV Thermaltake V7000 WinGo Gaming Tower XaserV ואת האורורה. מה הכי טוב? ותמליצו גם על אחרים

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by -Blaze-,

חשבתי לקנות את הטרנספורמר אבל אז ראיתי את הסמוראי. יש הבדל גדול בין האיכות של שניהם? ותמליצו לי על מאווררים שקטים בבקשה, למקרה שאני אקח את הטרנספורמר...

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by the godfather,

שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימר (משחקי רשת בעיקר) בקיצור בנתיים ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 וניראה לי עכבר נחמד אז רציתי להתייעץ איתכם איך הוא ?? ועם יש משהו יותר טוב במחיר כמו שלו בערך ??

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פאד למשחקים מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646 התקציב עד 100 שקל מקסימום 150

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  24. או במילים אחרות כמה ואט צריך להיות הספק... הא, ואיך הספקים של TT ואיך הספק הזה ספציפית: ThermalTake TT-W0067RI THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by X-TeNDeR,

שאלה זריזה לפני רכישה היום.. איזה ספק עדיף? SP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) http://www.jsp-tech.com/_english/2_product...D=13&hProdID=58 או Spire RockeTeer II 400W Silent http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 שניהם באותו המחיר, והמערכת שהם יעבדו עליה היא P4 פשוטה ולא באוברקלוק או משהו כזה, הקטע החשוב פה הוא אמינות. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים