ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200? האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים? דחוף!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל אדם עם תקציב של 900שקל+- (לא בשבילי) זה טוב או רע ? 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם !! אני צריך המלצה למארז בתקציב של 500-550 ש'ח עדיפות למארז שנראה טוב מקרר טוב ומאלומניום סדר העדיפויות הוא בסדר שהן נכתבו... מארזי צ'יפטק הם לא אופציה מכוון שבפי סי הארד וואר אין אותם במלאי ואני צריך את המארז דיי דחוף עדיף מארז בלי ספק כי הזמנתי ספק בתודה LIR@N
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בציוד היקפי חדש למחשב ובg700 ובקיצור הsetpoint לא מזהה תעכבר למרות שהמחשב מזהה טוב מאוד במנהל ההתקנים שהעכבר הוא g700 עיינתי רבות בגוגל - הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא ראיתי שם שיש איזה פתרון לבעייה.. רציתי לשאול אם יש כאן בפורום בעלים של g700 שעובד להם עם התוכנה כמו שצריך ואם יש פתרון לבעייה . תודה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים: מבוסס פנטיום 4 מבוסס טואלטין המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
pentum 4 2.0 Ghz 256 RDram 800 rhz gainword ge-force 2 ti 500 64 ddr dvd toshiba 16x48 hp keboard (משוכללת עם כל הפונקציות פשוט חלום ומעוצבת ביופי אדיר...) mouse opti quantum philips 107e 17 inch modem adsl 0.5 mb motherboard intel d845 wn (הכרטיס מסך הוא בעצם כמו כרטיס טלויזיה עם פונקציות של עריכת סרטים והעתקת סרטים מדי וי די וידאו וטלוויזיה וכו')
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי אצל חבר שלי מצלמת אינטרנט ונורא התלהבתי מהרעיון עכשיו רציתי לשאול אם אתם יכולים למליץ לי על מחירים ועל חניות מסוימות או אם מותר לפרסם אז גם לינקים כי קימים לפי מה שראיתי המון סוגים ואני נהיתי מבולבל דרך אגב התקציב שלי הוא 200שקל ???
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה. הדרישות לכרטיס עצמו: אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי ) יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ) בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה . כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ) המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro. המון תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די מתבייש להודות בזה, אבל, אני לא מבין כלום במדפסות... :-\ (אולי רק שהן יודעות להדפיס תוך כדי לקיחת דפים וזריקת דיו וזהו... עכשיו הבעיה הגדולה היא שגם לא ממש אכפת לי, כלומר, לא מעניין אותי איך מדפסת עובדת ומה הופך מדפסת לטובה או לא טובה... מה שמביא אותי לבעייה הבאה... אני צריך לקנות מדפסת עכשיו בהתחלה ישר קופץ לך לראש hp... אבל עם 200 שקל לראש דיו... (או לפחות ננסה למצוא אפשרות אחרת) ואז יש את epson... אבל המדפסת האחרונה שהייתי לי שלהם הייתה כזאתי דרעק... :-[ נשארו canon ולקסמרק (תנסו לכתוב את זה באנגלית!! lexmark...) עכשיו, המדפסת שאני כרגע משתמש (או לפחות אמור להשתמש, כי היא לא פועלת...) היא canon bjc-6200, כזאתי מדפסת מחורבנת לא ראיתי בימי חיי היא…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות. כרגע אני ממש חם על ה-Siberia V2 USB. יש משהו עדיף בתקציב מ-TMS/KSP? אם לא- מה המחיר של אוזניות משתלמות + עדיפות באחת מהחנויות הללו על ה-V2 USB? ושאלה קטנה- יש חיבור USB וחיבור רגיל (פלאפון)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ישנם ביצועים בין המארז HEC Compucase CI-6A19 ובין המארז Antec ATX MIDI Super Lanboy? אני רוצה מחשב למשחקים אז יההיה הבדל בביצועים? (עיצוב המארז, מאוררים, קירור, טמפרטורת המארז, סוג המארז וכו') ואם יש יתרון לאנטק אז הוא שווה 216 ש"ח? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום האם יש כזה דבר שיא במהירות המחשב כף יד ואם יש מה שיא העולם במהירות על כזה מחשב
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=1080B&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=0&aff=Zap יש את האחד הזה. עכשיו הוא נראה טוב, יש לו מאוורר צדדי, ובחנות הזאת הוא גם בא עם TruePower 430W של אנטק.... האם הספק איכותי? יש לו PFC? האם הוא מדויק במתחים שלו? בכל אופן, האלה: מה עם SX1040B? הוא גם כן Tower, גם לו יש שני מקומות למאווררים מאחורה, אחד מקדימה... נראה כזה.. סביר, אבל אני עדיין די רוצה מאוורר על הצד (האופציות הן Antec 1080AMG עם חלון [ועליו אפשרות למאוורר] או ה-1080AMG ללא חלון, אבל עם מאוורר צדדי.) החנות שלמעלה היחידה שמוכרת אותו עם ספק.. כל שאר מוכרים אותו ב-400 ש"ח פחות, ללא ספק. אולי כדאי לקנות אותו ללא ספק, ולרכוש ספק אחר? המטרה שלי היא אוברקלוק רציני... מה כדאי לי? אנ…
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תקציב של עד 300 ש"ח, בעיקר למשחקי יריות וקצת למוסיקה. חוטי, (למחשב)... תודה!
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי בדיקה קראתי שמעתי והפנמתי והגעתי אל ארבעת עכברי הגיימרים הכי טובים עכשיו ברצוני לדעת מה הכי טוב מיביניהם אז הנה הם: 1. עכבר ההבו של מייקרוסופט וראזאר http://www.razerzone.com/index.php?m...products_id=51 2. העכבר החדש של ג'ונתאן וונדל וקריאייטיב (היה אחד ישן יותר זה החדש)- http://www.fatal1ty.com/products/hardware/#promouse 3. עכבר הקופרהד של ראזר- http://www.razerzone.com/index.php?m...oducts_ id=11 4. עכבר הg7 של לוג'יטק-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716 טוב אז רציתי לדעתי איזה מארבעת אלה הכי טוב מבחינת ביצועים ונוחות ואני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותם. טוב תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
או במילים אחרות כמה ואט צריך להיות הספק... הא, ואיך הספקים של TT ואיך הספק הזה ספציפית: ThermalTake TT-W0067RI THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת'מארזים השקופים של SUNBEAM אתם ממליצים על זה שרגיש ל UV ? כאילו הוא לא מחוספס כזה או שהוא באותה רמת שקיפות ? בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, קניתי לבסוף בKSP HEC 425W ב-280 ש"ח. אין לי מושג אם זה מקורי כי כתובה על האריזה כתובת אינטרנט שלא קיימת. בכל אופן אני מקווה שזה יותר טוב מסתם ספק גנרי. מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הערות : 1. כשכתוב מארז שחור אני מתכוון שגם ה-CDROM שחור והצורב שחור , בקיצר כל הרכיבים של המארז שחורים . 2. כשכתוב לבן , אני מתכוון גם לבז' , כלומר לצבע הרגיל הזה שלא הכי מוגדר , אתם יודעים . הצביעו והשפיעו ! ועכשיו , מספר שאלות לי אליכם : מה אתם חושבים בכלל על זה שהאם מארז שחור יכול להסתדר עם מסך לבן ? אתם בטח תגידו שכל אחד והטעם האישי שלו אבל עדיין אכפת לי שתביעו את טעמכם האישי . והאם לפי דעתכם זה יהיה יותר יפה ממארז לבן + מסך לבן ?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי הוא בור במחשבים, והוא מעוניין במחשב חדש שישמש כמכונת משחקים. הוא רוצה את ה"שפיץ של הנעל", בתחום של עד 7,500 ש"ח. אני כמובן אמרתי לו לקנות AMD, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא תהינה לו בעיות של חום. אז אני בעיקר צריך את עזרתכם בפיתרון קירור טוב ופשוט. מה דעתכם? AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB PC2100 Fujitsu 40GB, ATA100, 7200RPM Creative Sound Blaster Live!Value ATi Radeon 8500 Retail Creative Sound Works 2 + 1 AOpen DVD 16 x 48 AOpen Case HQ-48 (300W) LG Flatron 795Plus Microsoft Explorer Microsoft Internet Keyboard Pro Arctic Silver II HSF - ??? בקשר ל-HSF, שיהיה שקט, שיקרר טוב ויהיה קטן, כך שיכנס ללוח... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לקנות: לוח אם Gigabyte GA-7VTX-H ולהשתמש בכרטיס רשת המובנה או לוח אם אחר (יש הצעות?)+כרטיס רשת רגיל ??? ואותו דבר לגבי כרטיס הקול... תודה!
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-