ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!
-
בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הלחצני קדימה ואחורה הפוכים ממה שהיה לי בעכבר הקודם וזה גם לא נוח מבחינה הגיונית. האם אפשר להגדיר שלחצן קדימה ישתנה ויהיה אחורה?מדובר בעכבר ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#sp
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היום ברשותי מקלדת סבבה זולה ופשוטה נוחה לעבודה מדגם Logitech 120 הבעיה שהיא לא מוארת, וזו תכונה שיכולה להקל לי בשימוש בחושך, ראיתי פרסמו דגם של Apex 5 של steelseries, מה שמפחיד אותי קצת בדגם הזה זה הרעש של הקלילים על הלחצנים שיכולים להציק לי לפחות זה מה שקראתי על מישהו שהתלונן על זה השאלה אם משהו מכיר אץ הדגם ויכול להרגיע אותי על הדגם או להמליץ על עוד מקלדות מסוג שבהם ניתן לערוך לדים לחצנים העדפה לא למשהו יקר. הסדרתי עד היום עם מקלדת גם ב 80 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתמול קניתי את השלט הזה וכשנכנסתי לשחק איתו למשל בgta הבנתי שהמשחק בנוי לשלט של xbox שהd-pad והlsb מוחלפים, ועכשיו כשאני משחק אני צריך להשתמש בחיצים המעצבנים האלו. נסיתי להוריד את התוכנה של Logitech gaming software 9.02 כדי לשנות את המיקום של הכפתורים אבל לא כל כך הבנתי איפה האופציה הזאת נמצאת שם. גם במשחק עצמו אי אפשר לשנות את הכפתורים בגלל שזה שלט אלחוטי.. אם מישהו יודע אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
רוצה לקנות מקלדת לוגיטק. מה עדיף ? ולמה ? המלצות... אשמח לדעתכם, דוד
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כבל למסך XEROX יציאה VGA זכר זכר אך עם הכבל החדש הגרפיקה השתנתה ולא תמכה בצורה טובה, כמו בכבל הישן מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו : EG365AXVEb VS EG-365P-VE האם מדובר באותו הדגם ?? ואם לא מי יותר מוצלח ?? תודה לכל העוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני מתלבט... :s05: אני רואה את העכברים של microsoft: ה-6000 וה-Bluetooth. והם נראים די איכותיים, אני רוצה להשוות אותם ל-G5 ול MX518 של- logitech אבל אין על כל העכברים שום מידע באתר שלהם ( של microsoft ). מה אתם אומרים? אם יש לכם פרטים על העכברים של microsoft אז תביאו לי ( יש לי כבר מידע על של -logitech ). נ.ב אני יודע שהעכברים של lugitech טובים ומומלצים יותר אני אני רוצה גם לדעת עד כמה הם יותר טובים כי הפרשי המחירים הם די גדולים ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני יכול לעשות? זה מכשיר מסוג marantz dvd micro combo mx3500
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-