ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו (מעדיף על מצלמה) ולא יודע איזה לקחת . יש לי כמה שאלות 1: מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית לדיגיטלית ? 2:האם סמסונג חברה טובה ? כי המצלמות שלה די זולות.. 3:מה אני צריך לדעת כשאני קונה מצלמה ? אילו תוספות אפשר לקנות לה כדי להאריך את חיי הסוללה וכו' ? ודרך אגב התקציב שלי הוא מ1700-2200 ואולי יעלה עד 2500 אם המוצר יהיה ממש שווה השקעה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חברה אני צריך הדפיס על דף שונה מלבן ואני רוצה להדפיס בלבן אלב המדפסת מפרשת את זה כלא הדפסה... יש מצב לשנות הגדרות?? יש לי LEXMARK X5150
-
- 15 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני מרכיב P1 ושאני מפעיל אותו לא קורה שום דבר איך אני יכול לדעת אם הספק לא דפוק?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לשמאליים. באתר של לוג'יטק מצאתי את הדגם הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/168&cl=us,en בארץ,מצאתי את הדגם הזה,אך בתמונה הוא נראה עכבר רגיל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4287 מישהו יודע להסביר? יש דגם אחר שנמכר בארץ לשמאליים? תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מדפסת משולבת שהשימוש העיקרי בה יהיה בפקס, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שיותר משתלם לקנות מדפסת משולבת ולא פקס יעודי שהמחיר שלו זהה למחיר של מדפסת משולבת. הנתונים של המדפסות מבלבלים ולא כ"כ ברורים אז אני אשמח אם תוכלו ליעץ לי על מדפסת משולבת מתאימה שיש בה פקס נורמלי שעובד בצורה מהירה ונוחה. איך המדפסת הזאת: http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2762 עוד מדפסת מאותה חברה, אבל מדגם שונה: (יש הפרש במחיר, אבל לא הבנתי כ"כ מה ההבדל בינהן) http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2956 רב תודות לכם!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס WIRELESS (עדיף PCI) שתומך ב WAKE-ON-LAN. האם קיים כרטיס כזה? אם לא, האם האופצייה של WAKE-ON-LAN היא רק לכרטיסים ON BOARD? :s05: תודה...
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה, יש לי A64 3000+ 1800Mhz עם לוח אם Epox 3kda3j כרטיס מסך GeForce 6800 2 דיסקים קשיחים 7200RPM צורב CDRW אחד 4 מאווררים 80MM ג'נריים (אחד מהם עם לדים) כונן פלופי קטן ומסכן אחד כרטיס רשת נוסף ובקרוב מאוד (מחר כנראה) צורב DVD חדש - LG ורציתי לדעת איזה ספק לקנות כרגע יש לי HEC 300 ART שלא מצליח להחזיק את כל המחשב תחת עומס מלא, אז הדיסק קשיח הפחות חשוב שלי (זה בלי windows עליו) מחובר לספק משני, אבל זה לא בדיוק נוח ועכשיו עם הצורב החדש, זה נראה לי יהיה פחות נוח אפילו... לפי מה שהבנתי, הספק שלי כנראה לא מחזיק בגלל שב +12V הוא מספק קצת מדי אמפר, אז כנראה שאני צריך ספק שנותן יותר אמפר ברייל הזה (לפי מה שקראתי, בסביבות ה25A) מבחינת תקציב, אז אני מעוניין להוציא כמה שפחות על…
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. איזה מארז+ספק (350-400וואט) הכי כדאי לי עד 400 ש"ח? תודה מראש T.P.U
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חבר'ה, נתקלתי בפיתוח די חדש שעומד לצאת לעולם למכירה בסביבות 18/07/2007 שפותח על ידי חברה שקוראים לה NOVINT. הקונספט המגניב הזה מתפקד כמו עכבר בערך.. רק שיש לו גם יכולת הפעלת משקל משתנה על היד , רטט, ויכול להעביר ליד תחושה של חפץ מסויים שנוגעים בו בעולם הוירטואלי.. בקיצור אין לי הרבה מילים כדי לתאר את הדבר הזה מרוב שהוא חדשני.. אני אישית ממש אהבתי את הרעיון ואת החדשנות שבו ואני מקווה שזה באמת יצליח להכנס לכמה שיותר משחקים ושנראה אותו בעתיד הקרוב אצלנו בחדר.. המחיר שלו מציאה לפי דעתי (189$) ביחס לכל מה שהוא נותן..בנוסף מקבלים 20 משחקים הדגמה למוצר (יש לו אפילו דרייבר שמתאים אותו למשחק ב HALF-LIFE 2 !!) הנה לינק לאתר החברה: http://www.novint.com/ וידאו הדגמה קצר ומגניב: ht…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה מסדרת L210 עם מערכת הזנת דיו בצד. המחיר לדף אפסי . מחיר רכישה גבוה. איפה הקאץ' ? דיו מתייבש בצנרת ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-