ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הזמנתי השבוע מחשב חדש עם מעבד פנטיום 4 2.0 נורטווד (0.13 מיקרון). איך אני יכול להבדיל בין אותו המעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.18 מיקרון למעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.13 מיקרון ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתוכל להבדיל בינהם ולגלות איזה מעבד קיבלתי ? דרך אגב ההפרש במחירים שלהם הוא מעל 1000 ש"ח. תודות...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ? תשובות אפשריות A , B ,C
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום: קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט. קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת. שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב של AMD 64 ביט ואני די קצר במזומנים אשמח אם תמליצו לי על מארז וספק טובים בסביבות ה300-350 ש"ח בהנחה שאני מחבר 2 כונני CD ו2 כונני HD וכרטיס מסך נגיד 9800PRO (למרות שזה עוד לא סגור) ופלופי ונאמר 2 מאווררים , אחד של המעבד ואחד באופן כללי במארז. חשבתי על קומפיוקס (לא זוכר את הדגם) הבסיסי שקיבל הרבה ביקורות טובות ומגיע עם ספק HEC 300W השאלה היא אם זה מספיק? נראה לי שהספק יהיה טיפה חלש,לא? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לי לקנות את המארז הנ"ל עם ספק כוח של hec 300 watt ב380 שקל. זה לא למטרות OC רק ליוםיום בעקרון הוא נוח או לא נוח? יש לו בעיות או משהו כזה? ולא צריכה להיות בעיה לגבי גודל הלוח אם נכון? לכולם יש אותם הברגות לא?!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מדובר במחשב מבוסס Athlon64 Radeon 9800Pro 2 דיסקים קשיחים IDE צורב DVD כונן CD רגיל 3 מאווררי מארז 80 מ"מ 3 לדים + צג טמפרטורה חשבתי בהתחלה על ה HEC300AR-T שאני מכיר ואוהב, אבל יכול להיות שהוא לא יספיק לזה ? נ.ב. לא מתוכנן שדרוג בשנתיים הקרובות אז צרכים עתידיים לא מהווים שיקול.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות מערכת מחשב חדשה.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות אופיס ועריכת וידאו(בעיקר גיבויים). הבעיה שהתקציב שלי מוגבל ל-8500 ש"ח .מה אני יכול להחליף מבלי לפגוע מהותית בביצועי המערכת(למעט המתנה לדולר שאולי ירד בחזרה לאזור ה-4.3 ש"ח) על מנת להשאר במסגרת התקצי?,להלן המערכת המבוססת על מחירי zigzag 2000 ליום 7 בינואר 2001. athlon xp 1700+ 1027 419 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 587 Gigabyte GA-7VTX-H 294 Creative SB Live 5.1 - PCI ( RETAIL ) 1572 V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 581 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM 619 RICOH (MP7163A-DP) CDRW 32x16X10 397 ASUSDVD ROM X16 - IDE 110 Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Re…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש והציעו לי ספק כח של THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC האם הוא יסחוב את המעבד קונרו E6600 וכרטיס מסך 7600GT ובנוסף דיסק קשיח וצורב ? פשוט הוא נראה לי זול יחסית בשביל 420 WATT ,אך תקציב שלי מוגבל :-\ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
קניתי את ה MX1 ונאמר לי ע"י המוכר כי מומלץ לשים טיפה ( בגודל של גרגיר אורז ) במרכז המעבד ואין צורך למרוח שכבה אחידה עליו כמו כן אין צורך למרוח ולשפשף גם את גוף הקירור, האם מומלץ ללכת לפי עצתו ? כמו כן נאמר לי שאורך החיים של המישחה ( בתוך המזרק ) שנה, האם לא יותר ? האם ניתן למרוח את המישחה גם על כרטיסי מסך ?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף, לקנות את המייקרוסופט ב130 (פלוס/מינוס) או לחסוך ולהשקיע בלוגיטק שעולה בסביבות ה 280??? או אולי עכבר אחר באותו טווח מחירים (אין צורך העל-חוטי) thanks dudes & dudets!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשאני מחבר את דיסק הגיבוי שלי (בחיבור USB3) לפאנל הקדמי אני מגיע למהירות של כ 30 מ"ב/שנייה, אבל כשהוא מחובר מאחורי המחשב לחיבור USB3 על לוח האם אני מגיע למהירות של כ 60-100 מ"ב/שנייה. להבנתי זו בעייה הנובעת מאורך החוט, האם יש לזה פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 16.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ. אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם) אבל בעקרון: אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר. כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה: -האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים? -מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים? -האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסו…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-