ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך מדפסת לחבר, עדיף 4800DPI וזה יהיה של HP (לא חובה) העיקר שאפשר לעבוד איתו והוא לא עושה בעיות והוא באיכות טובה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אקצר כי מאוחר: MX518 גדול לידיים היחסית קטנות שלי, חשבתי על הG5 אבל הבנתי שהוא אותו גודל, DiamondBack היה טוב אם היה זול, X-750F נראה לי האפשרות הראשונה .. למישהו יש את המידות של כל העכברים שציינתי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן להחזיר מחסניות דיו HP ריקות תמורת זיכוי, אבל לא זיכוי לקניה של מחסנית דיו חדשה אלא זיכוי כספי ישיר או זיכוי לקניה של משהו אחר בחנות?
-
- 10 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות יחד עם מחשב חדש, מקלדת ועכבר. שהם יהיו אלחוטיים ועכבר אופטי. אני רוצה משהו איכותי וזול. מה אתם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אוקיי באשכול הקודם פתחתי על המקלדת שאני רוצה התחלתי לעשות בירורים עליה והיא יקרה מאוד - היחידים שמוכרים אותה עם עברית זה פומפה במחיר של 948 שקל http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX5000&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he עכשיו בEBAY אפשר למצוא אותה ב60-70 דולר לדעתי ביזבוז לקנות אותה בארץ , ובשביל אחריות ?! אז חשבתי לקנות אותה בEBAY ולקנות מדבקות של עברית ולהדביק יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקים העכבר הרי שולט על הכוונת הבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותי בדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!) זה קורה גם מדי פעם לא במשחקים סתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה) מה זה יכול להיות לעזאזל?
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם בתקציב של 300 שקל אפשר למצוא עכבר אלחוטי שיעבוד מ-3 מטר מרחק ושיהיה טוב במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שאלה תאורטית ואולי גם מעשית תלוי בתשובה אפשר להפוך מדפסת חוטית ל אלחוטית? האם מספיק לחבר מתאם BT ל USB במדפסת?(אני יודע שיש שרת/מתאם מיוחד לא לזה הכוונה) או כל מכשיר אחר שיודע לתקשר עם חוט למחשב(נניח שיש פיתרון לחשמל בנפרד) האם ה BT מספק תחליף מלא לחיבור USB פיזי? תודה
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חשבתי שיהיה זה מקום מתאים לפרט מה דעתי על הגייםפאד הזה קניתי אותו בעיקר בישביל Pro Evolution Soccer 6 . המחשב שלי מחובר לLCD32 ככה שיחד עם השלט אני חוסך PS2 אז ככה הוא מגיע באריזה דיי גדולה ויפה . http://www.2send.us/picture.php?file=98f7306a50.JPG בתוך האריזה ניתן למצוא את השלט יחד ,משדר ,דיסק התקנה,2 בטריות של דורסל. שום דבר מיוחד מדיי . http://www.2send.us/picture.php?file=32ed547f76.JPG התקנת השלט היא פשוטה ולוקחת מספר שניות. כמה מילים על השלט עצמו : הוא דומה בצורתו לשלט של PS2 איך הוא מעט גדול יותר . הוא גם שוקל מעט יותר מה שנסלח בהתחשב בעבודה שיש בו 2 בטריות . מבחינת עיצוב אני הייתי מגדיר את העיצוב שלו כסולידי ואלגנטי וככה אישית אני אוהב מתאים בדיוק לכל שאר המוצרי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם כרגע יש לי בבית HP 940C. כן מדפסת מלפני 4 שנים אולי אפילו יותר(אחלה דגם). והיא מספקת אותי לגמרי. אני לא מדפיס הרבה סביבות ה 150 דפים בחודש. מה שכן אני מחפש פקס ומכונת צילום לכן חשבתי לקנות מדפסת משולבת עם כל אלה ביחד. איזה שימוש הולך להיות במכשיר מידי חודש? 150 עמודים להדפסה עד 5 פקסים ועד 30 סריקות-צילומים דרישות לסורק+ מכונת צילום בעיקר לסרוק ולצלם מסמכים כתובים ולא תמונות באיכות גבוהה. מהירות הדפסה: כן זה מעצבן לחכות הרבה זמן אבל תכלס זה ממש לא קריטי. סידר( המכשיר הזה שנותן אפשרות לעשות האזנת דפים אוטומטית)- יתרון. הדפסה דו צדדית אוטומתית - יתרון. כמו שאתם רואים אני לא הולך לחרוש עליו מה שכן עדיין הייתי שמח שהוא יהיה אמין מאוד ויחזיק מעמד כמה שנ…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ. אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם) אבל בעקרון: אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר. כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה: -האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים? -מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים? -האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסו…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חשבתי על: Microsoft Basic Optical Mouse אבל בכל אתר מראים אותו בצורה אחרת למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4757 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=401 או Microsoft Wheel Mouse Optical שדיי קשה להשיג אותו(הם לא אותו דבר?) או בכלל עכבר של חברת genius, נראה שיש להם אחלה דברים. http://tms.co.il/product/5569 *מעוניין לקנות מ- TMS*
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-