עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by asdasdasd,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by Funkyzord,

בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום. אני צריך עכבר טוב לגיימר די כבד, לא משנה אם הוא חוטי או לא. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. אם אפשר גם לינק לעכבר שאתם ממליצים עליו. תודה.

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה. אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק) יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  6. צריך המלצה לעכבר טוב עם שיתאים לכל שימושי המחשב אינטרנט/משחקים הכל. וגם מקלדת שתהיה נוחה לאותו שימוש . ששניהם יהיו אלחוטיים ועדיפות לאלחוטיים שיש להם מטען שלא כל שני וחמישי אני אצטרך להתעסק עם סוללות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by oren6666,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KoDkOd,

אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם המארז הזה - Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case פלוס הספק הזה - Antec 400W SL400P SmartPower קישור למארז -http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5425 קישור לספק -http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6806 האם שניהם ביחד ישתוו (או יהיו אפילו יותר טובים) מהמארז הבא -COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT קישור -COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT אני מתכוון לשים במערכת הזאת 6800GT ג'יג'ה ראם וAMD 3000+, אז מה יותר כדאי לי? נ.ב איכות קודמת ליופי!

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  11. שלום לכולם! אני צריך לקנות מטען חדש למחשב הנייד, אבל לא מצאתי את הקוטר הרצוי בדיוק. לא רוצה לקנות ולהתאכזב. איך אוכל לדעת לפני קניה מהו הקוטר?

12. יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by UVnet,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 400 ש"ח אם אפשרות לחריגה ואיך המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1835&products_id=11366&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 אפשר למצוא יותר טוב ומה זה הפצחי אורור האלה בצד שלו?? כאילו זה למאורר או סתם ליופי??

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  15. אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Doron Rosenzweig,

אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Johnny,

שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by -twelve,

אני צריך ספק כוח שיספיק למערכת הבאה: GF 7800GT FLATRON L1732P intel D920 dual core 2.8 1024 RAM אם צריך להוסיף משהו תגידו לי. הספק שיש לי חלש מידי בישביל המערכת וזה מחליש לי נורא את המחשב ואת הביצועים שלו. הסיבה שאין תקציב היא שאני צריך לפנות אל המוכר כיביכול עם תחליף לספק הזה ויכול להיות שהוא פשוט יחליף לי ללא תשלום אבל עדיין לא להגזים. הגעתי למסקנה שספק הכוח הוא הבעיה ע"י כך שבמארז הנורה שמעליה יש תמונה של בטריה התחילה להיות אדומה במקום כחולה,לפחות פעם היא הבהבה רק עכשיו זה קבוע,אז הבנתי שאני חייב לעשות משהו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DarkShnizel,

הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  21. אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני צריך מארז וספק, להקום שממנו אני קונה אין הרבה חברות, רק את ההכי גדולות (אין אפילו ANTEC) אשמח לשמוע כמה השצעות כך שאולי יהיה להם אחת מהם מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 קירור למעבד arctic cooling pro 7 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by yot,

התקציב הוא 500 עד 600 שקלים.. רצוי מדפסת שמשולבת עם סורק..כמו מכונת צילום.. מה ההמלצות שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mardona,

שלום לכולם! יש לי כרגע HP 2210 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים עד שהיא פתאום התקלקלה..משהו מוזר ביותר לתקן אותה אצל החברה זה 250 שקל ולכן אמא שלי שוקלת לקנות מדפסת משולבת חדשה... עד עכשיו תמיד קנינו HP ואת האמת היא באמת חברה איכותית ואני ממש מבסוט מהמוצרים שלה. היות ואני לא מבין ממש בתחום אני יתן למומחים כאן לעזור לי אני רוצה מדפסת משולבת הצריכה לכלול צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. הסכום שלי הוא בסביבות ה 1000 ואם אני יראה לנכון אני גם יכול לעלות את התקציב אבל לא לחרוג יותר מדי אני מתלבט בין מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו אם אפשר לדעת מה עדיף מדפת לייזר או הזרקת דיו תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.