עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום,יש לי מדפסת לייזר זירוקס 3122 הטונר עומד להיגמר ואני תוהה אם כדאי לחסוך כמה עשרות שקלים ולקנות חלופי ולא מקורי. האם הוא מכיל פחות הדפסות?פחות אמין?למישהו יש נסיון רע עם זה?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amit1242,

היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT ‏Internet 350 Keyboard Black‎ עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני שומע מהרבה לקוחות בגלל שהמדפסת מדפיסה כל איזה 27 28 ימים בשביל שהדיו לא ייתבש שהדיו הצבעוני נגמר להם ממש מהר למרות שהם לא הדפיסו או כמעט ולא מדפיסים צבע.. רציתי לדעת אם גם אתם שמעתם/נתקלם בזה??

5. מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by oren12,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית יחסית עד 100 ש"ח.. לשיחות במסנג'ר בעיקר.. יש לי אור די חלש בחדר אז צריך אחת שיראו טוב ולא תזייף צבעים ;]

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by oren6666,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין להפוך את המחשב HTPC שלי למחשב לשימוש רגיל + HTPC. כרגע יש לי שלט של MCE שאיתו בעיקרון אני עובד. המקדלת והעכבר שיש לי עכשיו בקושי עובדים למרחק של חצי מטר. אז אני צריך סט חדש. עכשיו אני רוצה לחבר מסך מחשב ולהפוך אותו במקביל גם למחשב סלוני רגיל. אני צריך מקלדת ועכבר בסיסיים שיעבדו למרחק של כ2מ' בצורה תקינה. העכבר אם אפשר שיהיה מספיק למרחק גדול יותר - כ4מ', כי יכול להיות שישתמשו בו למשחקים פשוטים של FLASH באינטרנט מהספה. אני עשיתי חיפוש וקראתי כאן את השרשורים הרלוונטים אבל לא בדיוק הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות. כמובן ייתרון למקלדת\עכבר נטענים, אבל לא חובה, יש לי מטען לסוללות אז אין עם זה בעיה. מה לגבי הסט החדש הזה של TEAC? הוא נראה (מבחינת עיצוב ומחיר) לא רע בכלל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sentinel,

יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

שלום, אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד אז כמובן שהוא צריך להיות סביר בגודלו ואלחוטי בינתיים אני חושב על ללכת על ה-וWireless Notebook Presenter Mouse 8000וMicrosoft עד 400 שקל תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  14. אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.

15. Started by barzanger,

קיבלתי איתו משקולות פאנל וחוברת עכשיו השאלה שלי לא צריך להיות דיסק דריבר שליטה על כפתורים משו נ.ב ממליץ לכל אחד באתי במטרה לקנות G5 אל תקפצו אני יודע שה MX518 עדיף אבל אני רציתי את המשקולות אני אוהב עכבר כבד ובקיצור הוא נגמר במלאי של החנות הידועה והזולה ביותר בארץ אי...רי חחחחח אז הלכתי על הG9 הוא ירד למחיר ריצפה 270 שקל

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by AleXGanGSteR,

היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Knobletz,

לא היה לי פאד לעכבר עד עכשיו, ועכשיו העכבר לא זז חלק בגלל שכל האזור שעליו היה נשחק לגמרי. העכבר זז בסוג של קפיצות קטנות ותקיעות כאלה. אין לי המון מקום בשבילו, והשימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים. יש לי עכבר Logitech MX518 אם זה משנה למשהו. תקציב עד 150 שקל כפי שאמרתי. תודה מראש, אופיר

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  18. היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז...בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376097.0;topicseen מה אני אמור לעשות כדי להדפיס על דיסקים פרינטאייבלים בעזרת מדפסת HP psc 1315 שברשותי?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yoni1234,

שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם התחדשתי בעכבר הענק והיפה הזה של a4tech הדגם רשום בכותרת עכשיו עד כה היה לי עכבר אינפרא שתמיד למטה היה דלוק לי לד אדום שחיברתי את העכבר החדש ... אין שום לד ואני יודע שזה ליזר !! רק רצתי לבדוק מולכם שזה תקין שאין שום אור שנדלק למטה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מתחיל לשחק במשחק הזה, וחשבתי לקנות ג'ויסטיק... התקציב הוא 200-300 ש"ח (אני מתחיל, אז אני מקווה שהסכום הזה יספיק...) דרך אגב, עם הגו'יסטיק אפשר לעשות גם דברים אחרים חוץ מסימולטרים? (סתם מעניין לדעת) תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים