ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנימחפשת אתר שיש בו פונטים של ברקוד להורדה לצורך פרויקט קטן - לא לעסק. רוצה משו חינמי. יש לכם איך לעזור לי?? אודה מאד... תודה
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות שקשורות לתחום: א. אני הבנתי שבמדפסת שיש לה 4 ראשי דיו ויותר אז כשאר אחד מהם נגמר, המדפסת בעצם מושבתת וצריך לרכוש את אותו ראש דיו בצבע הספציפי כדי שהמדפסת תעבוד.. האם זה נכון? והאם זה נכון גם לגבי מדפסות לייזר? ( שבהן יש טונרים בצבעים שונים- כלומר אם נגמר הצהוב אז חייב לקנות צהוב כדי להמשיך להשתמש במדפסת? או שאפשר למשל להמשיך להדפיס רק בשחור ?)[ ב. במכונות משולבות עם פקס כאשר יש פידר לפקס, האם אני גם יכול דרך אותו פידר של הפקס לצלם מספר עותקים בזה אחר זה? כלומר שאותו פידר של פקס ישמש גם כפידר של מכונת צילום? והאם אפשר לסרוק גם דרך אותו פידר? ג. מה זה אומר מדפסת עם ממשק רשת? לא הבנתי את הדבר הזה.. ומה ההבדל בין כרטיס רשת ( ממשק רשת ) לכרטיס רשת אלחוטי (wi f…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מאחר וכרטיס המטרוקס שלי כבר מיושן ,בלשון המעטה, ובהיותי 'חרד' לאיכות תמונה, האם יהיה שווה לי להחליפו בכרטיס של הרקולס, שבליבו מככב צ'יפ הרדאון 8500 LE החדש? יש לו DAC איכותי, הוא מהיר בטירוף (מבחינתי לפחות...) גם בלי שום אוברקלוק (לא שאני מתכנן כזה!), יש לו פונקציונליות ויחד עם האיכות המעולה של הרקולס והמחיר המפתה הוא נראה כומחליף הולם ל"מטרוקס" שלי... שאלתי היא - באם אני לא מחליף דבר זולת הכרטיס מסך, האם אוכל להנות מחווית משחקים העולה בהרבה על המטרוקס האיטי שלי? אין לי כסף להחליף מעבד בנוסף לקניית LE... האם זה עדיין שווה? הנה המפרט: מטרוקס G450 - דה... ;D פנטיום 3 533 Asus P3V4X 17.2 Seagate 128MB DVD Asus CD-RW LG LG 795FT + 2+Sub של קיימברידג' תו…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את המדפסת הזו בפרסומת של הום סנטר שמציעים טרייד אין, על כל מדפסת ישנה. השאלה שלי, או יותר נכון השאלו הן האם המדפסת הזו שווה משהו, איך איכויות ההדפסה שלה, והאם המבצע הזה שווה? לפי המודעה בעיתון בידיעות אחרונות, היא עולה 550 ש"ח, ובתוקף המבצע היא תעלה 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי צריכה מדפסת משולבת (כולל פקס). אין הרבה הדפסות (בעיקר עבודות לאחיין ביסודי), ופחות בצבעוני... מתלבט בין 3 דגמים: קנון MX310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1616&CatCode=401 או ברד'ר http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=69144 http://www.homeprint.co.il/product_info.php?products_id=179 הצעות אחרות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה... תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לרכוש את העכבר וברצוני לדעת אם הוא מתפקד כראוי .. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן. אם יש נחשול מתח והספק מעפן יש סכנה שעוד רכיבים ילקחו עם הספק לשאול.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
צריך המלצה למארז ב400 ש"ח גג ללא ספק למעבד אינטל עדיף מידי אבל לא חובה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סטיקים למחשב כמו של הסוני http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=3276&Cat2ID=4840&pid=gamepadnew או http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=337&catcode=41&AdCat=41&parentid=0 הראשון הוא USB 2 והשני אני לא יודע.. השאלה אם זה משפיע איכשהו על איכות המשחק? *ועוד שאלה על הדרך, שווה להתעסק עם זה? http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=762&catcode=41&AdCat=41&parentid=0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-