עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by naor-007,

אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ambc,

שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by davidbr,

היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים, כרגע אני עם Office Keyboard וInteliMouse Optical , שניהם של מייקרוספט, כבר בערך חמש שנים. עיקר השימוש שלי בהם יהיה גלישה באינטרנט ובפורומים, שכולל לעיתים כתיבה ממושכת, וגם משחקים. אני חושב שאני מעדיף עכבר אלחוטי, כי אני לא *חייב* את רמת הדיוק המטורפת של גיימרים כבדים, וכי זה יותר נוח ואסתטי, שני הגורמים חשובים לי מאוד. לגבי המקלדת, לא יודע אם זה משנה. אני לא חושב שמשנה לי אם זה סט או שכל אחד בנפרד, תלוי בתכונות שלהם. חשבתי ברצינות על הG7, עד שקראתי שהוא עשוי מפלסטיק חלק, שגורם להזעה ולהחלקה של היד. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Nitz,

ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת. בקשר לעכברים, חשבתי על MX 500 MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ] או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ? ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. למישהו יש מושג כמה בערך עולה דף במדפסת לייזר מול דף במדפסת הזרקת דיו? יש ברשותי מדפסת HP 815C ואני משתמש בראשי דיו משוחזרים (100 ש"ח לראש), אני מתלבט האם לקנות את אחת ממדפסות הלייזר הזולות (HP/XEROX) בסביב 600 ש"ח, לשם כך הייתי מעוניין לדעת יותר טוב מה עלות ההדפסה בכל אחת מהטכנולוגיות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by no_way,

שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ככה ראיתי אותו בקי אס פי וכנראה ששם אני אקנה אותו זה קרוב לי לבית. והבנתי שיש לעכבר שתי גרסאות איזה גרסא לקחת? זה ה g5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2932 וזה ה mx518 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2933 ואולי כדאי ללכת בכלל על זה הפוינט אוף ויאו שנראה די מפתה בגלל המחיר שלו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 השאלה אם הוא נח ביד.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה

16. כותרת^^^^^ ^.^ ^.^ &.& אם הוא לא אז תנו לי אכברים אחרים עד 300 ש"ח שתובים לגיימרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by שורטי,

תגידו איך הדיימונדבק והאקזקט מייט ביחס לזוג הזה www.razerpro.com

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Mpro,

אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by biotech326,

שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Necessary_Evil,

לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Shlomi XD,

האלן.. בתקציב של עד 600 שקל למארז.. (אני מעדיף הרבה פחות) מה יש שמשתווה לAurora.. שלא צריך להחליף לו מאווררים וכו'.. כעיקרון מארז ב400-300 שקל יהיה מעולה..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by max_cool,

לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים