עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Guymz,

אהלן חברה, אחרי חיים שלמים עם משטחים רכים החלטתי לקנות משטח קשיח לעכבר. ניסיתי אצל חבר ואמרתי שאתן לזה צ'אנס! אבל יש לי בעיה שלא מצאתי שום דבר בנושא... לפעמים העכבר שלי פשוט "נתקע" בגלל גרגר חול מסכן שהיה במקרה על המשטח. כשהמשטח נקי לגמרי אז אין לי שום בעיה, אבל מספיק שהייתה טיפה רוח שהעיפה גרגר חול אז השימוש לא חלק. בנוסף זה גם שורט לי את הרגליים של העכבר! קניתי רגליים חדשות וטובות כי חשבתי אולי זה יפתור לי את הבעיה (בתקווה שאם העכבר יהיה גבוהה יותר הוא לא יתקע) אבל ללא הצלחה - גם החדשות נשרטות ונתקעות. האם מישהו נתקל בתופעה? משטח העכבר הוא corsair mm600 והעכבר הוא mx performance ממש מוזר לי שלא מצאתי שום דבר על הנושא... אשמח לדעת מה אני אוכל לעשות כדי לפתור את זה, אם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by compman112,

איזה כדאי? למה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kkffiirr,

שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה

8. גם אחרי חיפוש די יסודי ברשת לא הצלחתי למצוא תשובה לגבי אורך החיים של הסוללות בעכבר microsoft bluetooth ולכן החלטתי לכתוב תוכנית קטנה ב-vb שתמדוד את זמן השימוש המצטבר שאני עושה בעכבר. שימוש מוגדר כתזוזה של העכבר (לצערי מסובך מאד ב-windows לבדוק שימוש של קליקים או גלילה בתוכנית שלא יזמה את הארוע ,בקיצור זה דורש תכנות מאסיבי) כרגע מדדתי שימוש של 14.5 שעות והתוכנה של העכבר מראה שהבטריות עדיין מלאות ,אני אמשיך לעדכן וככה נקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by daniel0089,

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by liortash,

היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by itayze,

למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Iron Man,

שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by b0nzZ,

אז ככה אני רואה שהרבה אנשים מתלבטים ולי יש את שני הפאדים אז אולי אני יוכל לעזור לכם קצת אז ככה נתחיל מ ה 4HD אז ככה נתחיל מהדברים הטובים דיוק דיוק דיוק... אבל ! דיוק זה לא הכול בסך הכול הפאד הז ה הוא לא רק לגימינג זה גם לעבודה משרדית כמו גלשיה באינטרנט וכו.. וההרגשה של הפאד לא בדיוק משדרת נוחות כול פעם שמזזים את העכבר יש רעש "קחחח" רעש של חיכוך של פלסטים עם פלסטיק (שדרך אגב ב 4 HD זאת תופאה מוגברת יחיסית לפאדים אחרים מפלסטים כמו ה RAZER דיסטרקטור) בכללי לא התחברתי לפאד הזה הוא אולי יותר מדויק מפאדים אחרים אבל ההרגשה איתו איך נגיד את זה "זה לא זה" גם מה ה 100 שקל האלה שמלשמים על פאד כזה קטן ממש לא שווה את זה כאחד שמשתמש רק ב LOW SENS הפאד הזה היה יותר מדי פצפון בשביל…

20. Started by Ewingum,

1) אני מתלבט בין לקנות את הג'יגהבייט 7DXR או איזה כרטיס מבוסס KT266A (כמו ה7VTX-E או משהו של אסוס) למה ההתלבטות? כי הנושא את הדרעק שצריך להתקין דרייברים ללוח אם בווינדוס (4IN1, דרעק) ובעיות התאימות של VIA... מה אתם אומרים פה? וה7DXR יקר בכ50 ירקרקים, למרות שאם אני לא טועה הוא יותר איטי 2) אני מתלבט בין שתי כונני דיוידי ה AOPEN 1648 שהוא קורא דיוידי בX16 וסידירום רגיל בX48 (דהה). בREVIEW ב CDR-INFO (כתובות למטה) רשום שהוא REGION FREE ושהוא לא תומך ב SUBCHANNEL. אבל באתר ל"שחרור ריג'נים" (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון 8-) ) יש כלי מיוחד לשחרור הריג'נים שלו בפירם-וורים כאלה וכאלה... אז זה ריג'ן פרי, או לא? ולגבי הASUS E616 הוא X16 בדיוידי (שוב דהה) וX50…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Real_Me,

אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. התבקשתי מעובדת ממקום העבודה שלי להמליץ על מדפסת מקצועית ואיכותית בתקציב של עד 1600 (אולי יותר, ניתן ללחוץ קצת) לשימוש אינטנסיבי וכמובן רצוי שתהיה חסכונית בצבע. העובדת מתעקשת על דגמים של brother (ולצערי לא אוכל לשכנע אותה אחרת) אז זה הכיוון... תודה מראש איציק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים