עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ככה ראיתי אותו בקי אס פי וכנראה ששם אני אקנה אותו זה קרוב לי לבית. והבנתי שיש לעכבר שתי גרסאות איזה גרסא לקחת? זה ה g5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2932 וזה ה mx518 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2933 ואולי כדאי ללכת בכלל על זה הפוינט אוף ויאו שנראה די מפתה בגלל המחיר שלו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 השאלה אם הוא נח ביד.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by שורטי,

תגידו איך הדיימונדבק והאקזקט מייט ביחס לזוג הזה www.razerpro.com

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by puNani,

טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by LM10,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by y_i_c,

חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KapiSH,

נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Mpro,

אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ^In_Flames^,

שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by itayze,

למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Guymz,

אהלן חברה, אחרי חיים שלמים עם משטחים רכים החלטתי לקנות משטח קשיח לעכבר. ניסיתי אצל חבר ואמרתי שאתן לזה צ'אנס! אבל יש לי בעיה שלא מצאתי שום דבר בנושא... לפעמים העכבר שלי פשוט "נתקע" בגלל גרגר חול מסכן שהיה במקרה על המשטח. כשהמשטח נקי לגמרי אז אין לי שום בעיה, אבל מספיק שהייתה טיפה רוח שהעיפה גרגר חול אז השימוש לא חלק. בנוסף זה גם שורט לי את הרגליים של העכבר! קניתי רגליים חדשות וטובות כי חשבתי אולי זה יפתור לי את הבעיה (בתקווה שאם העכבר יהיה גבוהה יותר הוא לא יתקע) אבל ללא הצלחה - גם החדשות נשרטות ונתקעות. האם מישהו נתקל בתופעה? משטח העכבר הוא corsair mm600 והעכבר הוא mx performance ממש מוזר לי שלא מצאתי שום דבר על הנושא... אשמח לדעת מה אני אוכל לעשות כדי לפתור את זה, אם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by md22,

יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. גם אחרי חיפוש די יסודי ברשת לא הצלחתי למצוא תשובה לגבי אורך החיים של הסוללות בעכבר microsoft bluetooth ולכן החלטתי לכתוב תוכנית קטנה ב-vb שתמדוד את זמן השימוש המצטבר שאני עושה בעכבר. שימוש מוגדר כתזוזה של העכבר (לצערי מסובך מאד ב-windows לבדוק שימוש של קליקים או גלילה בתוכנית שלא יזמה את הארוע ,בקיצור זה דורש תכנות מאסיבי) כרגע מדדתי שימוש של 14.5 שעות והתוכנה של העכבר מראה שהבטריות עדיין מלאות ,אני אמשיך לעדכן וככה נקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by daniel0089,

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Etus,

כן, אני יודע שזו שאלה של Newbie, אבל בכל זאת. שמעתי הרבה בזמן האחרון על ה- FSAA שנמצאים ב- GeForceים למיניהם. אתמול קניתי GeForce3 ורציתי לדעת יותר מה זה בכלל FSAA. -Etus

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים