עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ברצוני לקנות את המארז הזה, בעקבות המארז הקטן והישן שלי. (קראתי כבר ביקורת, התרשמתי, ראיתי חיסרונות והיתרונות, הוא כיום עולה כ400¤ ואפשר למצוא אותו בפחות, אהבתי את עיצובו, הוא גדול ומרווח. משמע - אני הולך עליו כמעט בטוח.) המארז שלי מתחמם יותר מדיי, ועושה עוד הרבה בלאגן. הגיע הזמן להחליף אותו.. רציתי כמה דברים לדעת לפניי שאני קונה אותו.. עכשיו מה שרציתי לדעת כעקרון, קראתי את הביקורת באתר עליו, אבל לא ממש הבנתי משהו כי לפי צילומים שראיתי מאתרים אחרים, צילומים של המארז מאחורה, של הפח עצמו, אני לא רואה חורים בברזלים בשביל 4 USB מאחורה. האם יש רק את שתי היציאות למעלה של הUSB, ואני אצטרך לקנות מפצל ולחבר אותו למעלה, וככה להשתמש עם הUSB? =| כי זה ממש לא יהיה נוח ומעצ…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Ilan Sheyko,

ב350 שקל מקסימום מעדיף מKSP אייבורי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. התבקשתי מעובדת ממקום העבודה שלי להמליץ על מדפסת מקצועית ואיכותית בתקציב של עד 1600 (אולי יותר, ניתן ללחוץ קצת) לשימוש אינטנסיבי וכמובן רצוי שתהיה חסכונית בצבע. העובדת מתעקשת על דגמים של brother (ולצערי לא אוכל לשכנע אותה אחרת) אז זה הכיוון... תודה מראש איציק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה לעכבר גיימינג טוב למחשב נייד מאמזון ממוכר אמין ושיהיה מקורי יש המלצות עד 75 דולר אם יש עכבר מעל 75 ואם קופון זה יוריד את תשלום מכס גם טוב תודה רבה

6. Started by lidorkalfa,

אהלן, נכון לעכשיו אני מחזיק בלפטופ Y580 של Lenovo שברוב היום מונח על משטח קירור, לצידו אני משתמש בעכבר Logitech M557 שהוא עכבר בלוטוס קטן יחסית לעכברים סטנדרטים.. אני ממש מרוצה מהמקלדת של הלפטופ, נוח להקליד בה, היא פרוסה כמו שצריך, כוללת Numpad ותאורה אחורית.. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים שגורמים למחשב להתאמץ המחשב כל כך מתחמם שזה נהיה בלתי נסבל לשים את היד על המקלדת.. המטרה שלי היא לרכוש מקלדת שתהיה נוחה באותה מידה של המקלדת של הלפטופ, לא צריך משהו מוגזם של גיימינג, מבחינתי משהו של Microsoft או Logitech אפילו, רק שיהיה כיף להקליד, אם אפשר תאורה אחורית זה מעולה, ואם יש אופציה לסט של מקלדת+עכבר זה בכלל מעולה כי אני מתכנן גם לרכוש מחשב חדש בחודשיים הקרובים וזה יכול…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. גם אחרי חיפוש די יסודי ברשת לא הצלחתי למצוא תשובה לגבי אורך החיים של הסוללות בעכבר microsoft bluetooth ולכן החלטתי לכתוב תוכנית קטנה ב-vb שתמדוד את זמן השימוש המצטבר שאני עושה בעכבר. שימוש מוגדר כתזוזה של העכבר (לצערי מסובך מאד ב-windows לבדוק שימוש של קליקים או גלילה בתוכנית שלא יזמה את הארוע ,בקיצור זה דורש תכנות מאסיבי) כרגע מדדתי שימוש של 14.5 שעות והתוכנה של העכבר מראה שהבטריות עדיין מלאות ,אני אמשיך לעדכן וככה נקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב, אני רוצה לקנות מקלדת נוחה אלחוטית גג עד 150 ש"ח. חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=415 מוכן לקנות מKSP ומIVORY. תמליצו לי על משהו טוב ושהיה גם עם עכבר אלחוטי. אני רוצה שהיה רח באצבעות ולא מפלסטיק אלה מגומי כזה... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by huber,

מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Real_Me,

אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by b0nzZ,

אז ככה אני רואה שהרבה אנשים מתלבטים ולי יש את שני הפאדים אז אולי אני יוכל לעזור לכם קצת אז ככה נתחיל מ ה 4HD אז ככה נתחיל מהדברים הטובים דיוק דיוק דיוק... אבל ! דיוק זה לא הכול בסך הכול הפאד הז ה הוא לא רק לגימינג זה גם לעבודה משרדית כמו גלשיה באינטרנט וכו.. וההרגשה של הפאד לא בדיוק משדרת נוחות כול פעם שמזזים את העכבר יש רעש "קחחח" רעש של חיכוך של פלסטים עם פלסטיק (שדרך אגב ב 4 HD זאת תופאה מוגברת יחיסית לפאדים אחרים מפלסטים כמו ה RAZER דיסטרקטור) בכללי לא התחברתי לפאד הזה הוא אולי יותר מדויק מפאדים אחרים אבל ההרגשה איתו איך נגיד את זה "זה לא זה" גם מה ה 100 שקל האלה שמלשמים על פאד כזה קטן ממש לא שווה את זה כאחד שמשתמש רק ב LOW SENS הפאד הזה היה יותר מדי פצפון בשביל…

15. Started by dragon772,

איזה ספק מבין עדיף בשביל הכרטיס x800gto 256m p4 2.8 512m איזה עדיף: 1) HEC 400AR-TF 2) Enermax Whisper EG365P-VE 350 Watt ואם אפשר פרוט למה עדיף את אותו ספק תודה.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. נוכחתי לשים לב לכך, שהדגם הספיציפי הזה מתחיל להתפורר על בסיס קבוע לאחר כשנה שנתיים בממומצע מרגע הקנייה. השתמשתי במספר רב של אוזניות כאלו במהלך השנים, וכולן החלו להתפורר באותו פרק הזמן הזה, דבר שעושה רושים כאילו מדובר בהתיישנות מתוכננת (Planned Obsolescence) שלהן. יש לי גם אוזניות של Logitech, אולן עיצובן פחות נוח, והן גורמות לכאבי ראש בעת השימוש בהן, בגלל העוצמה הגבוהה שלהן ועיצובן. האם יש אוזניות + מיקרופון עם חיבור USB שיש להן כריות זהות בעיצוב לאלו של מיקרוסופט, אך מחזיקות מעמד זמן רב יותר?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא שלט X360 למחשב במחיר הכי זול, מישהו יכול להמליץ על חנות ? [אזור המרכז]

20. Started by KapiSH,

נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nec5e,

היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by DAN,

לוח אם של פנטיום1 שיוצר על ידי חברת Octele והיגיעה גם לארץ ע"י EIM במחשבי ניורון קליק של פעם. דגם הלוח Rhino 10 אולי למישהוא יש טבלת זמפרים או קישור לכל חומר שהוא על הלוח המיושן הנ"ל: Octele Rhino 10 תודה מראש דן

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.