עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.

3. אז ככה יש לציין שבחנות כשפתחתי את האריזה כדי לראות שזה אכן מה שצריך ולא שמתי לב לזה אבל כשהגעתי הביתה חיברתי את המקלדת ליציאה יואסבי שבמחשב נייג ו פשוט בצד ימין במלקדת איפה שיש למטה מקשים 123 ועל המקש של ספרה 3 רשום pgdown אוקי אז מה שקרה זה שכשלחצי כמה פעמים על המקש הזה הוא כותב לי 2 במקום 3 ואז אחרי שקלטתי שאחרי 1 בה 3 ואז 2 ומסתבר שהמקש של מספר 2 כותב לי 3 ואז לבסוף קלטתי סוף סוף שמי שבנה את המקלדת במפעל לא שם את המקשים לפי הסדר חחחח כבר קיבלתי שוק חשבתי שהמקלדת לא טובה קיצר לקחתי מברג והחלתי את הסדר בין 2 המקשים האם למישהו היה מצב שכזה פעם שמקלדת לא בנויה לפי הסדר שצריך

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לשפר את יכולת האיוורור של המחשב שלי בצורה משמעותית ובמחיר סביר, לכן אני מתכוון לקנות מארז חדש. קודם כל המארז צריך להיות שקט!!! במארז אמור להיות רשת ( כמו החלונות המאווררים עם החורים של המאווררים ) גדולה כמה שיותר, ושיהיה מקום למאוורר בחלק הקידמי-תחתי של המחשב ( למטה למטה מתחת לכוננים והכול ), היופי פחות משנה לי, לכן אני לא צריך חלון שקוף אלה רשת. אני מעדיף שהמארז הזה יכלול ספק כוח חזק וטוב, ( יש לי כרטיס מסך 7800GT, 2 קוננים ולא קצת מאווררים ) בעל כ-W350-450, הספק כמובן צריך להיות שקט במיוחד, אבל אני גם אסתדר בלי ספק בכלל ( יש לי את הספק של המארז הישן והוא מצוין). המחיר הכולל שאני מסכים לשים על המארז הוא עד 850 ש"ח, לא יותר ( אל תמליצו על מארז בגלל שהוא …

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Michael,

ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  6. אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.

7. אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  8. יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  9. לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  10. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  11. אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. ורציתי לדעת איפה איך כדאי לקנות אתר\חנות, ואיזה כדאי לקנות, אני יודע שהשאלה טיפשית אבל אני רוצה עכבר חדש

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  14. למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  15. מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  16. אם כן בכל כמה זמן (כל יום, כל שבוע...)? יש לי מדפסת הזרקת דיו CANON MP160.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם הביאו לי Bluetooth (USB כמובן) מסלקום ואני כבר חודש לא מוצא פתרון אליו. זה לא ניראה לי קשור אבל יכול להיות בגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 2003SERVER ? בכל קרה אשמח לקבל עזרה בהתקנה מה שיש בחוברת הוראות זה מתקדם טוב עד לקטע שזה אמור לעבוד ואז רואים שזה בכלל לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי ב 600 ומשהו שקל GEFORCE 2 TI 64DDT ללא יציאת טיוי והוא לא מתאים לי ללוח רק וגם בתמיכה הטכנית של החברה של הלוח שלי אמרו לי להחליפו לכל כרטיס אחר כי הכרטיס הספציפי הזה לא כל כך מתאים לי מישהו רוצה להחליף איתי הוא הן חודש אחד! אני מאיזור חיפה :-)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

אני צריך מפצל מעל 4 או מעל. מכמסתי לDX ופשוט בכולם רשום בסקירות של האנשים שזה לא באמת נותן מהירות של 2.0.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.

21. Started by kikoo,

שלום. אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש עם מצערת (לסימולטורים מן הסתם) וכמה שיותר כפתורים שאפשר להגדיר, איזה ג'ויסטיק כדאי לי לקנות? האם יוצא ג'ויסטיק חדש שכדאי לי לחכות ליציאתו?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

קודם כל משהו מכיר חברה בשם ORICO? למחשב שלי יש כרגע רק חיבור USB 2, אבל אני אשדרג את המחשב בשנה, שנה וחצי הקרובות אז חשבתי כבר לקנות מפצל USB 3. חשוב לי רק שהספק יהיה איכותי ולא יתפוצץ אחרי כמה זמן.... בנתים חשבתי על המוצר הזה http://he.aliexpress.com/store/product/Orico-p10-u2-computer-usb-hub-usb-splitter-10-usb-hub-interface/105327_1571541943.html או USB 3 http://he.aliexpress.com/store/product/Supernova-sale-ORICO-H7013-super-speed-USB-3-0-7-PORTS-HUB-backwards-compatible-with-usb/105327_1461832121.html http://he.aliexpress.com/store/product/ORICO-P10-U3-USB-3-0-10-Ports-USB-HUB-with-VL812-Controller-Premium-12V-3A/105327_1762774409.html אגב, אם אני אנסה להטעין את ה…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. זכור לי שראיתי דבר כזה פעם משהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים