עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עולה 100 שקל בבאג .... שווה או סתם עאוונטה? נמאס לי מהפדים הגרועים ב30 שקל עם הג'ל המטופש הזה. קניתי השבוע עכבר חדש של לוג'יטק (M705) והוא לייזר וזה פשוט לא עובד טוב על המשטחים הפשוטים האלה. השאלה אם המשטח של החברה הזאת באמת שווה השקעה של 100 שקל.... אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבות במחיר יותר משתלם... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. ^ התוכן בכותר. תודה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Styx,

אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KF,

אהלן, חיפשתי קצת באייביי אחר כמה עכברים של razer.. האם כדאי להזמין משם או שיש זיופים ? התקציב הוא עד 200 ש"ח ואין עדיפות לעכבר אלחוטי.. גם חוטי יתאים. חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/Razer-RZ01-00360100-R3G1-Abyssus-3500DPI-Gaming-Mouse-/150664887364?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item231453bc44 http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-Pro-Gaming-Lazer-Mouse-3-5Ghz-3500dpi-/120756925474?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item1c1dac7422 יש אלטרנטיבות אחרות ? נ.ב עד היום השתמשתי עם עכבר ג'נרי פשוט..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני רוצה לרכוש Gamepad למחשב שיתמוך לי בהכל, בלי שום בעיות.. כאילו לא איזו חברה חפארית כמו שיש המון כאלו. אני רוצה שיהיה לי דיוק בסטיקים, ככה שיהיה אפשר לשחק גם משחקי FPS בכייף. אח שלי רכש השבוע את הגירסה Logitech Gamepad F310 (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11239). תאכלס, הוא עבד בלי בעיות, וגם יש לו דיוק מדהים (נראה לי, אולי אני טועה ויש יותר טובים בנושא הזה). עכשיו האם כדי לי לרכוש דגם יותר יוקרתי של Logitech? או שזה לא שווה את הכסף? וחשוב לציין, שאני רוצה רק עם כבל.. כי אני שונא אלחוטי. עכשיו ראיתי שהגירסה הקצת יותר יוקרתית היא Logitech Rumble Gamepad F510, בתוספת של עוד 40 שקל (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11004), עכשיו השא…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by J S Bach,

היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! מה כדאי לקנות כדי שאפשר יהיה לחבר מכשיר VCR ישן (יש עליו יציאה לחיבור אנטנה בלבד) למחשב חדש עם ווינדוס 8 לצורך המרת קלטות ישנות לקבצים מבלי לאבד איכות בדרך? (שהיא גם ככה לא משהו). מוכרים עדיין כרטיסי טלויזיה פנימיים שמתאימים למחשבים של היום? בKSP ראיתי רק "מתאמים" חיצוניים מהסוג הזה: http://ksp.co.il/?uin=19865 אבל נראה שאין שם כניסת אנטנה בכלל אשמח להמלצות , תודה! עריכה: עדיף שיהיה חיצוני, אם זה לא מוריד מהאיכות.

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אני מחפש עכבר בסביבות 300-350 ש"ח שיחליף את הRazer Copperhead המזדקן שלי. האפשרויות שנראות לי כרגע: Steelseries Sensei כלשהו, יש לגרסת הMLG מחיר ממש טוב באייבורי כרגע. Corsair M65 - אני אוהב את החברה ואת העיצוב יש גם ביד 2 כל מיני הצעות מפתות, בעיקר על Razer Mabmba או Ourobous ב300 וקצת שקל. הייתי מעדיף לקנות בארץ ומחנות, אלא אם כן זה דיל ממש טוב. משחק בעיקר FPS וRPG ימני עם כף יד בינונית, מעדיף אחיזת Palm. פתוח לרעיונות מעניינים, רציתי משהו אלחוטי אבל לא מצאתי משהו מתאים בתקציב.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. עד עכשיו עבדתי עם קורא כרטיסים חיצונוי. רוצה לשדרג לאחד פינימי טוב. קודם כל יש לי שאלה. איך זה מתחבר? דרך SATA או USB פנימי? יש לי חיבור USB3 על הלוח אם עצמו (בפנים). את האמת, אם יש כזה שמתחבר ל-USB אז אני מעדיף כזה, רק בתנאי שיהיה עליו USB3 (כי מין הסתם, ככה אני מוותר על מחברים). אם יש רק עם חיבור SATA אז אלה הדרישות: • Compact Flash - אולטרה מהיר. כרגע אני עובד עם כרטיסים בעלי מהירות קריאה של 120 מגה לשניה. תמונות שאני מצלם תופסות 40-50 מגה כל אחת ובכל הורדה יש הרבה כאלה. חוץ מזה אני הולך להביא לי כרטיס CF הרבה יותר מהיר. מהירות הקריאה של הקורא כרטיסים צריכה להיות בהתאם לציוד שאני הולך לרכוש בעתיד. • SD • microSD (בונוס, לא חובה) • USB 2.0 - חובה, USB3 - בונוס. • גודל ה…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ofir2000,

אני מעוניין לחבר שני מחשבים למסך אחד. קיימות הרבה קופסאות מיתוג ברשת אבל מה שחשוב לי זה שאני אוכל למתג בין המחשבים בעזרת המקלדת ולא בעזרת לחצן שנמצא בקופסת מיתוג. אשמח לקבל המלצה לקופסת מיתוג שכזו.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by kokoki,

מה דעתכם בנוגע לעכבר של קורסאייר m65 rgb? והאם הוא שווה את המחיר שלו, 330 ש"ח? בנוגע למקלדת אני מחפש מקלדת מכנית שתהיה כמה שיותר שקטה אבל גם קלה ללחיצה (סוויצ'ים חומים?), עם תאורת לד rgb, מקשי מאקרו ומקשי אגודל (השלושה מקשים האלה מתחת לרווח, זה נראה לי ממש שימושי ויותר נגיש ממקשי המאקרו שנמצאים בצד שמאל של המקלדת), וכל התענוג הזה של המקלדת באזור ה- 600 ש"ח, האם קיימת חיה כזו? ואני חייב לקנות מהארץ כי אני צריך את העברית. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. הגלגלת ב-Razer Deathadder 3.5G נפטרה. אני צריך המלצה לעכבר חדש. חנות במרכז. תודה לעונים וחג שמח

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by avi12641,

אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, קניתי לפני כמה ימים G502. בסה"כ מרוצה מאוד. את הגלגלת ניתן להזיז גם ימינה ושמאלה (במין לחיצה קלה כזאת). אצלי, טיפה לפני הלחיצה, אני מרגיש שיש חופש ימינה ושמאלה, מאוד קל, שמורגש גם בגלגול רגיל (לא במצב חופשי). מקווה שזה מובן. האם מישהו נתקל בזה? האם זה תקין? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום. מבקש המלצה למקלדת מוארת. התקציב: סביב 150 ש"ח. מקלדת חוטית. אני לא גיימר (ראיתי שהמקלדות המוארות מתאימות לגיימרים, אני פחות צריך את התכונה הזו, אבל בעיקרון זה לא אמור להפריע) בסך הכך רוצה לראות את האותיות בחושך :-) שאלת ניובי: האם המקלדות באות עם עברית, והאם רואים את האותיות העבריות בתאורה? מקלדת שאולי יכולה להתאים לי: MARVO K636, עולה 130 ש"ח ב-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/items/881151-מקלדת-מולטימדיה-גיימינג-MARVO-K636 אודה להמלצות

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי מדפסת HP ואחרי התקנה מראה לי שהמדפסת offline, הסורק כן פועל ורק ההדפסה לא. החלפתי כבל, לא עזר. ניסיתי להתקין דרך הדיסק המקורי וגם להוריד את הדריבר האחרון מהאתר גם לא עזר.. בהתקנים מראה לי סימן קריאה צהוב על USB. ניסיתי גם לעשות WINDOWS UPDATE וגם להריץ תוכנה שזה ומתקינה אוטומטית דריברים שחסרים במחשב. מה יכולה להיות הסיבה?

17. לקחנו לביקורת את התוספת החדשה של HyperX לעולם האוזניות - דגם מתקדם להמונים. האם הוא עומד במשימה? לכתבה

18. Started by YanivRot,

היי רציתי לשאול מה הקטע של התחנת עגינה למחשב נייד כאילו הבנתי שכדי לחבר את כל המחשב בכביכול חיבור אחד אבל יש משהו שאני מפספס ואני שואל בגלל המחיר האסטרונומי של זה, למה זה כזה יקר? המחשב הוא dell xps והנה דוגמאות לתחנות עגינה https://www.pc365.co.il/product-11909-תחנת_עגינה_Dell_Thunderbolt_Dock_(TB16)_240W https://www.pc365.co.il/product-17768-תחנת_עגינה_Dell_Precision_Dual_USB_C_Thunderbolt_Dock_TB18DC_210W https://www.pc365.co.il/product-8864-תחנת_עגינה_Dell_Thunderbolt_Dock_with_180W_AC_Adapter מישהו יודע מה פשר המחירים? וכמה wat צריך למחשב הספציפי שציינתי

19. לקחנו לסיבוב את אחת מספינות הדגל של יצרניות החומרה והציוד ההיקפי האהודה - ומצאנו מקלדת נעימה מאוד לשימוש ומאוזנת היטב בתכונותיה לכתבה

20. Started by MrMale,

היי, אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי. אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים... אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ. התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  21. שלום, לאחר שקניתי צורב DVD [דגם NEC 3550A (שבקרוב אולי יהפוך ל- 4551 )], חשבתי להעביר את כל קלטות הוידאו האנלוגיות לפורמט דיגטלי. ולכן אני מחפש עכשיו המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר (לא זול ולא יקר) המסוגל לעשות זאת, בנוסף הייתי מעדיף שיהיה בו גם כרטיס טלוויזיה (ראיתי שהרבה כרטיסים היום משלבים את שתי האפשרויות האלו). תודה. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים אנא העבירו לפורום המתאים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. טוב, אז לא ידעתי איך לקרוא לזה בכותרת אבל אני אסביר את זה פה- ברשותי מצלמה קטנה, שאני רוצה לשים לדוגמא בכניסה לחדר שלי (סתם דוגמא, זה לא בשבילי), ולחבר אותה למחשב ולראות את התמונה על המסך.. כלומר, לראות את כל מי/מה שעובר מול המצלמה (כמו שיש בחנויות..) האם אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה או כרטיס אחר? אם כן , אשמח להמלצות.. תודה לכולם, אודי.

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by igor5,

איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DarkShnizel,

הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by itelon,

עולה 550 ש"ח יאות USB/AUDIO קידמיות ספק כוח 450W PFC 24PIN עם מאורר 80 ומאורר 120MM בנוי ממתכת ופלסטיק מגיע עם חלון צד שקוף.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים