עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yoni1234,

שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איפה ניתן להחזיר מחסניות דיו HP ריקות תמורת זיכוי, אבל לא זיכוי לקניה של מחסנית דיו חדשה אלא זיכוי כספי ישיר או זיכוי לקניה של משהו אחר בחנות?

• 10 תגובות
    • 13.9k צפיות
  4. יש לי מדפסת HP ואחרי התקנה מראה לי שהמדפסת offline, הסורק כן פועל ורק ההדפסה לא. החלפתי כבל, לא עזר. ניסיתי להתקין דרך הדיסק המקורי וגם להוריד את הדריבר האחרון מהאתר גם לא עזר.. בהתקנים מראה לי סימן קריאה צהוב על USB. ניסיתי גם לעשות WINDOWS UPDATE וגם להריץ תוכנה שזה ומתקינה אוטומטית דריברים שחסרים במחשב. מה יכולה להיות הסיבה?

5. Started by 34N1A1N79,

שלום, מחפשת המלצה על מדפסת צבעונית , מה חשוב ביותר: 1. רצוי שהדיו לא יהיה יקר 2. הפקת צבעים איכותיים או לפחות ברמה טובה + 3. אפשר שיהיה דו צדדי זה יכול להועיל (לא חובה) 4. קיבולת הדפסה בכמות סבירה+ (ז"א מידי שבוע יש כמה הדפסות ויכול מידי פעם להיות בעבודה יומית קבועה) 5. לא יודעת אם זה מייקר בהרבה אבל אם יש אפשרות להדפיס על בריסטול דק ולא על נייר רגיל זה מעולה פחות חשוב משולב יכול להיות נחמד אבל זה לא קריטי אם זה מעלה את המחיר אז לא חייב , העיקר שימוש הוא במדפסת לא קריטי אלחוטית או לא, זה גם יתרון אמנם לייזר או דיגיטלי אין לי מושג מה זה אומר כל עוד התקציב נשמר ויש איכות, מדפסת שתחזיק הרבה זמן ולא דורשת תקונים בכל פעם תקציב - גמיש. מ - 300 ש"ח - 600 ש"ח גג רכשתי בעבר…

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by gadits,

האם יש חיה כזאת?!?! מארז טוב שבא ביחד עם ספק כח טוב ולא ג'נרי שגם יתאים לOC

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by bilbo,

http://www.mvktech.net/content/view/2160 :xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by jeyjey,

הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Yakim Peled,

שלום לכולם, יש לי מצלמה כאשר החיבור שלה למחשב הוא דרך IEEE 1394 (הקצה העליון בתמונה). לרוע המזל, אין לי חיבור מתאים במחשב. ידוע לי שאני יכול לקנות כרטיס מתאים אבל השאלה שלי היא אם אין מחבר היכול לקשר IEEE 1394 לשקע ה-USB שבמחשב שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

קניתי הגה עם יציאה של USB חיברתי הכול המחשב זיהה התקין את הדריבר אני מנסה להיכנס למשחק הולך לCONTROLS מזיז תהגה שמואלה ימינה דוושות ולא קורה כלום זה לא משנה מה עושים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Ameralis Zaiir,

:AR15:טוב, אז אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ובאתר כלשהו ראיתי את ATI Radeon 7000 במחיר זול (עם 64 MB SDR), רציתי לדעת אם הוא טוב (יחסית), ואם אפשר אז השוואה לאיזשהו כרטיס של nVidia (נגיד אם הוא שווה לGeforce 2 MX או מעליו, או אפילו לטיטניום) ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, דרישות:שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. שתחזיק ללפחות 3 שנים. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777824 מה אתם אומריםן? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  15. wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mortar,

אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.

17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by marking,

משעמם לי בביצפר בזמן האחרון... אז חשבתי לקנות משהו לעשות בזמן הפנוי שם (למשל שיעורי פטור הפסקות או סתם להבריז ) אני לא מבין כלום אחרי שהסתכלתי פה אז חשבתי להתנסות אז לא חסר לי כסף יש לי תקציב של 1100-900 שיהיה משהו טוב וקל להבנה (אני בן 14 אבל לא נוב במחשבים אז זה כנראה אותו דבר... לא? ) תביאו מחירים ואת הסוג אני קונה עוד פחות משבוע... תודה. נ.ב הפלם מתחבר לNET או משהו? עריכת המודר: כותרת.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by scorpion,

אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם עדיין Logitech K400 היא המקלדת האולטימטיבית ל-HTPC, או שכדאי לשקול משהו אחר?

21. Started by com,

דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eyal00,

יש לי עכשיו עכבר של VIEWSONIC פשוט. אם אני יחליף לעכבר MX 510 אני ירגיש שיפור גדול בדיוק? העכבר שווה 200 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by Oren_25,

שלום לכולם ברצוני לקנות עכבר חדש של גיימרים דוייק ראיתי את הביקורות של הG5 וה-G7 באתר אבל אם זאת יש כ''כ הרבה מבחר של עכברים חדשים בלוג'יטק ראיתי מכירה קבוצית בפנדה מחשבים את הMX500 ב-115 שקל בלבד! אפילו שיש דגמים חדשים של עכברים, האם הוא טוב? בקיצור על איזה מבין כל עכברי הלייזר/גיימרים הקיימים היום בשוק אתם הכי ממליצים לא משנה התקציב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. (אלה שמגיעים בצבע כחול\אפור) http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina555/ina55501.jpg http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina556/ina55601.jpg בכל מקרה תגידו לי מה ההתרשמות שלכם מהעכבר, עקרונית אין הרבה ציפיות מעכבר אלחוטי שעולה פחות מ200 שקל! שלא תבינו לא נכון, יש לי אותו כבר כמה חודשים אבל אני מרגיש שהוא ממש אבל ממש ממש לא מדוייק בצורה מחרידה אני עברתי אליו מהBASIC OPTICAL ולקח לי שבוע להתרגל אליו בגלל החוסר דיוק איך אצלכם מה ההתרשמות שלכם ממנו? תודה.

• 10 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.