ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטי ? כי המוכר שבחנות אמר שלא כדאי כי הסוללות שבה מתרוקנות במהירות והמקלדת והעבר האלחוטי עושים בעיות ? יש דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט מבוסס אינטל 930D ורציתי לדעת אם הספק הנ"ל יחזיק לי טוב את המפרט: להלן: אינטל 930D לוח אם של ג'יג'ה בייט 8i945 pg rh זכרון 1 GB של PQI במהירות 667 MHZ דיסק קשיח 160GB SATAII כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO כמובן כונן CD, צורב CD, פלופי 2 מאווררים במארז כמו שאמרתי ה6A19.. אודה לכם, תודה רבה קובי
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית הכוללת אותיות בעברית על גבי המקשים (המקלדת מיועדת למבוגרים עם בעיות ראייה). אין בעייה עם המלצות גם למקלדות גיימרים, בעיקר שהמקשים יהיו מוארים ובעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי תגובות אחרות פה באתר ואני מתלבט בין כמה מדפסות: HP C3183, Brother 130c, Canon MP-160 ויש גם את ה-HP 4172 שהדיו התחליפי שלה ממש יקר. איזה מהן יותר חסכונית בדיו? הדיו התחליפי של ה-130c זול יותר מאשר הדיו של האחרות. לכמה דפים מספיק הדיו לכל מדפסת?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר עם קצת יותר כפתורים מהרגיל, אני לא צריך הרבה יותר מהרגיל, אלא אפילו 2 כפתורים מעבר ל-3 הכפתורים הרגילים יהיה לי טוב. מבחינת חוטי/אלחוטי אני גמיש (אבל מעדיף חוטי, אם יש) אין לי העדפה למותג מסוים, הכל הולך, גם משהו סיני מאיביי שיעשה את העבודה יהיה נהדר. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימר (משחקי רשת בעיקר) בקיצור בנתיים ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 וניראה לי עכבר נחמד אז רציתי להתייעץ איתכם איך הוא ?? ועם יש משהו יותר טוב במחיר כמו שלו בערך ??
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם !! לפני כשעתיים רכשתי מדפסת בראדר דגם J4420DW התקנתי אותה וכל עובד , יש רק 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור: 1. איך מגדירים את הפקס של המדפסת כך ש: בזמן שמגיעה שיחת טלפון רגילה הוא לא יצלצל ורק הטלפון הראשי של הבית יצלצל, וברגע שמגיע פקס הוא יתקבל אוטומטית ע"י המדפסת? 2. הבנתי שיש הגדרות מיוחדות לאיכות הדפסה מירבית - כי האיכות תמונה צבעונית גרועה- מישהו יודע איך מגדירים ? תודה מראש לעוזרים!!! זה ממש ממש חשוב לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב חדש. כיום יש לי את ה-Hauppauge PVR150 שהוא סביר, אבל עד היום לא הבנתי אם הרעש על המסך נובע ממנו או מהכבל הדפוק (יש השערות). בנוסף, אני לא משתגע על התוכנה שלו. רציתי לדעת אם בסביבות התקציב שלו קיימות אופציות טובות יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-