עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  2. ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by chris_u16,

חיפשתי ולא מצאתי בכלל! ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by dorratz,

שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by elena_ash,

יש לי ביעה עם סמן או סמן כבר המון זמן. הוא "בורח" -) וזה ממש לא נוח. זאת אומרת אם עובדים איתו אז באמצע הפעולה הוא פשוט נעלם ומופיע בפינה שמאלית למעלה או פשוט כל הזמן זז. ניסיתי לשחק עם הגדרות וממש לא עזר. גם אחרי פירמוט המחשב לא ממש עזר. זאת בעיה קטנה אבל ממש מציקה P.S סליחה על שאלה בלונדינית

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by DORAZABI,

אני רוצה בבקשה המלצה על פד איכותי לעכבר (מטרת המחשב גיימינג כבד) מTMS התקציב:100-150 גג. חשוב שהפד ידבק לשולחן.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. טוב, אז קניתי מ PCH~ (בנוסף לדברים אחרים) ספק כח כדלקמן: ATX Power Supply 450 Watt for Pentium IV וקטודה UV כדלקמן: Sunbeam UV Cold Cathode Kit w/Dual Inverter עם הקטודה אין בעיה, למרות שמתאם המתח קצת מלוכלך, על זה הבלגתי. רק אני תוהה אם ניתן לחבר את הקטודה בלי המתאם ישר לחיבור בלוח שמאפשר לחבר עוד מאוורר נוסף ב FRONT המחשב, זה יחסוך הרבה מקום של חוטים מתרוצצים במארז. http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/pix/bv2_audio.gif אני מדבר על חיבור "i" שהתיאור שלו (באתר אינטל) הוא: Front chassis fan. יש לי ספקות לגבי הספק, אני לא כ"כ בטוח שהוא 450W אף על פי שרשום עליו במודל MODEL: MI-ATX480 לספק יש רק 4(!) יציאות כח (כמו של ה HD והCD), עוד 2 של פלופי, אחד מלבני גדול (כח ראשי ל…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RieBiX,

שלום שלום Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out Hercules 3D Prophet II MX 400 איזה מהכרטיסים עדיף יותר? הכרטיס הוא לא למטרת משחקים

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by biodome,

תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gnk,

האם זה בטוח לנקות אבק מכרטיסים עם מברשת? ואם כן איזה מברשת??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

הרכבתי מחשב שהגיע למחיר 5100 שכולל זכרון 256 DDR לוח אם אסוס (לAMD) 266 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בשניהם (עם בלי DDR) ו266 לאומת 133 ובבקשה בלי התשובות החכמות של "המחיר" ו"המספר"

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by zeropaid,

שלום לכולם. אני מחפש מתאם PCI עם זוית של 90 מעלות כך שאוכל לחבר את כרטיס ה-PCI שיש לי במקביל ללוח האם ולא בניצב (בגלל מגבלות מקום). האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם כזה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. אהלן יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 7VTXH עם כרטיס קול 128 של קריאטיב. עכשיו לפי הבנתי יש לו יציאה דיגיטלית. מה שאני רוצה לשאול זה למה משמשת היציאה הזאת? מה אני יכול לחבר אליה? הכרטיס קול כרגע מחובר דרך היציאה הרגילה של הרמקולים למערכת סטריאו מיני של אייוה (מספקת אותי), במערכת יש כניסה של שתי בננות, אולי אפשר לחבר אותה דרך היציאה הדיגיטלית וככה להשיג איכות יותר טובה? אגב בכרטיס יש לי 3 חורים שכולם נראים אותו דבר! אחד לרמקולים אחד למיקרופון ואחד line in, איפה נמצאת היציאה הדיגיטלית?? תודה מראש! 8)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by רון88,

אילו מדפסות מומלצות שהדיו שלהן לא יקר אבל הן עדיין אמינות? עד 1000 אבל עדיף פחות. שמעתי על האפסון החדשה אבל היא עולה יותר מכפליים המדפסת צריכה להיות משולבת ותודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by MATAN_BS,

הי קניתי/לקחתי KVM של ATEN USB לנסות בבית (עדיין יכול להחזיר). דגם: CS-62U לינק: http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 אני מחובר עם מקלדת ועכבר MX900 ומקלדת Bluetooth תואמת של לוג´יטק. מהבסיס של העכבר יוצא כבל USB2 (וגם חיבור מיקלדת PS2 אופציונלי). כשאני מחבר את הUSB ל KVM אני מצליח ובצע Toggel בין המחשבים (SCROLL LOOK) המקלדת עובדת ב LAPTOP בצורהתקינה וגם העכבר, ובמחשב השני המקלדת מקרטעת (לוקח 5-6 שניות עד שעוברת פקודה) והעכבר לר עובד כלל. מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות ? ??? צריך תשובה דחוף (אני יכול להחזיר את ה KVM רק עד סוף השבוע) !!! MAT

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  22. הנה שם הדגם של הצורב CRW-3212A והנה הלינק של הצורבhttp://usa.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm אני צריך תשובה דחוף כי מחר אני מזמין

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by yaloner,

כבר שנתיים וחצי יש לי UPS של ADVICE, עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה. היום בבוקר הייתה פתאום הפסקת חשמל, ה-UPS עשה איזה ציפצופון ונכבה יחד עם המחשב והמסך. אחרי שהחשמל חזר ואני קצת נרגעתי מהעצבים, התקשרתי לשירות של ADVICE ושם אמרו לי לפי תאור התקלה שכנראה הלך המצבר ושבגלל שעבר זמן האחריות (שנתיים) אני צריך להגיע לראש-העין ולשם 280 ש"ח על התיקון (מחיר מבצע הם קוראים לזה). בקיצור, במחיר כזה אני לא מתקן אלא קונה חדש. ולא קונה ADVICE. ראיתי בזאפ UPS נחמד וזול (שעולה כמו התיקון): http://zap.co.il/model.asp?model_id=360426 של Eitan Engineering, מישהו מכיר אותם ? אפילו אתר שלהם לא מצאתי... אשמח לקבל המלצות בכל מקרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תקשיבו הרמקול שלי נדפק (yamaha yst-ms50) אם מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ה yamaha האלה באיזשהי חנות בארץ אז אני אקנה אותם אם אין אותם כבר אז ככה: אני מחפש רמקולים בתקציב של 500 שקל שיתנו לי ביצועים כמו ה yamaha או יותר טובים. אני מבקש רמקול מחברה טובה ומוכרת, לא חייב להגיע ל500 שקל, אם יש רמקולים ברמה שאני מחפש ויותר זולים אז עדיף אותם... תודה !!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.