עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פעם (לפני 7 שנים -+) היה לי PS1 וקנו לי הגה+דוושות בסוני הם עבדו אחלה ושיחקתי איתם דיי הרבה..... לא מזמן חיפשתי משהו בארון ופתאום מצאתי את ההגה ועלה לי רעיון לחבר אותו ולשחק ב NFSC אבל משום מה ראיתי שהוא לא מתאים ! ההגה אמור להתאים גם למחשב וגם לסוני (1), יש לו שני חיבורים אחד חיבור רגיל של סוני ועוד אחד שזה חיבור של 15 פינים,7 למעלה 8 למטה, ניסיתי לחבר אותו למשחב והחיבור של מחשב לא מתאים !(זה שהכי דומה לו) יש מתאם כלשהו שאפשר להשיג ? והאם יש טעם בכלל להתאמץ כי שמעתי שמשחקים עם הגה זה לא הכי הכי ... תודה !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dans41,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by spatz,

קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר? או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by unknown,

מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. צריך עכבר לגלישה רגילה בנט, ולעיבוד תמונות בפוטושופ. מעדיף משהו לא אלחוטי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. העכבר שלי כבר לא מתפקד, ניסיתי להחיות אותו עם ספרי ניקוי מגעים , הבעייה סודרה אבל פתחה תיבת פנדורה נוספת של בעיות. גם העכבר הקודם שלי היה של לוגיטק והוא מת טרם זמנו, לכן העכבר הבא שלי אני מעדיף שלא יהיה של לוגיטק. אחרי החפירה- אני צריך שהעכבר יהיה דומה למאפיינים שהיו ל G700: אלחוטי, עם הרבה מקשי תיכנות, ועם שמירת פרופילים. תקציב: 550 ש"ח~ (או יותר אם ממש שווה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הא? אני רוצה לקנות אחד ואני לא משתמש כבד במיוחד של שעות במחשב

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tot5,

אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by etay93,

טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה נורמאלי ? Aopen 16 חדש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ran1809,

אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by bhaim6,

שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by go_go,

ספק כח חדש 1100W של OCZ בסקירה ראשונית http://www.hardwaresecrets.com/article/186

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by DAN,

אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TheDiesel,

צריך המלצות לאוזניות גיימינג תקציב 250 שח'

21. האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lalalasasasa,

שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שבת שלום. אני מעונין לקנות טאבלט שאליו אחבר את הכונן הנייד שיש לי מסוג Transcend. מעונין לצפות בסרטים ולשמוע מוזיקה. לטאבלט יש כניסה מסוג Micro USB ואני מבקש לדעת האם יש כבל או מתאם שיכול לחבר בין השניים. מצרף תמונות של הכבל של ה- Transcend. איני יודע איך נקרא הכבל הזה.

24. חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים