ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם המדפסת שלי! ראשית היא החליטה להדפיס הכל בירוק. שנית היא לא מציגה כמה צבע נשאר - החלון עולה אך לא מציג דבר. קראתי באינטרנט שאפשר להשתמש בדרייבר אלטרנטיבי בכדי לתקן את הבעיה. אך גם זה לא פתר אותה,אומנם המדפסת מדפיסה בשחור אך כעת ההפכך לא מדפיסה צבעוני (היא כן מדפיסה צבעוני אבל לא בצבעים נכונים) וכעט החלון שאמור להראות כמה צבע נשאר בכלל לא עולה. מישהו יודע איך אני גורם לה לעבוד באופן נורמלי על windows 7? (מלבד האפשרות לקנות חדשה ^^)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הא? אני רוצה לקנות אחד ואני לא משתמש כבד במיוחד של שעות במחשב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני עושה מחקר בנושא שימוש בטכנולוגיות VOIP למיניהן בישראל, והייתי רוצה את חוות הדעת שלכם בשאלה פשוטה: כמה אנשים מהסביבה הקרובה שלכם מדברים באמצעות מיקרופון במחשב (עם תוכנות כמו סקייפ, מסנג'ר וכו') ? 1. לא מכיר אף אחד (גם אני לא) 2. רק אני 3. עד 5 אנשים 4. בין 5 ל-10 אנשים 5. מעל 10 אנשים אשמח לקבל תשובה, זה מאוד יעזור לי. הכל לצרכים חוקיים . תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט אני גיימר אז אני קונה עכבר של logithec mx500 וגם פאד חדש חשבתי על still pad או ice mat אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפאד באתר בארץ ושאני יוכל לבטוח בו, אז מה שאני מבקש זה בעצם לקבל אתר ישראילי בו נמצאים הפאדים הללו וגם לדעת מה ההבדל בין עכבר אופטי של מיקרוסופט והעכבר האופטי הזה של לוגיטק mx500 ? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קניתי עכבר אלחוטי של rapoo. בהתחלה העכבר עבד בסדר, ואז הפסיק לעבוד אחרי כמה שעות. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בעכבר מאותו דגם (לא היו הרבה דגמים ואני גם שמאלי, ומשום מה היו לו כמעט רק עכברים לימניים) ושוב אותו סיפור. ניסיתי להכניס ולהוציא את התקן ה-USB, לאתחל את המחשב, להוציא סוללות ולהחזיר אותן. נאדה. ניסיתי גם עכבר אחר והוא עבד בסדר גמור. אבל נראה לי שזה חוסר מזל בלתי סביר ליפול פעמיים רצוף על עכבר דפוק. יש למישהו פתרון? אה, ויש לי מערכת הפעלה win 7 של 64 סיביות, אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם) ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו? מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות הNFS החדש שיצא וזה שמדברים שמאוד רצוי שיהיה הגה החלטתי להשקיע .יש איזה שהוא מוצר שמרגיש קרוב לאמת עם ידית הילוכים נורמלית?תמיכה בוינדוס 7 64BITחובה.והכי חשוב שהתושבת של הדוושות לא תזוז היא צריכה להיות כבדה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הכבל הנ"ל: כבל אודיו PL 3.5 זכר זכר באורך 2 מטר ETION http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9325 אני לא מבסוט בכלל, צריך לשחק עם הכבל עד שהאודיו יעבור כמו שצריך. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון אם הכבל של HAMA. http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000F9gn6Z6vplX7IbwCrbuZR1I:12bbi68k5?id=4167672&pr=QJ5&N=2 או הכבל של סמארט קום http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=3749 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מקלדת מכנית לצורכי כתיבה בעיקר (תכנות,מסמכים) וקצת גיימינג. מעוניין שהיא לא תהיה רועשת מדי (אני חושב שחום זה הסוויטצ' הכי טוב בשבילי, כחול בהחלט לא בא בחשבון תקנו אותי אם אני טועה). עדיף מחיר שלא יהיה שחיטה. כפתורי מולטימדיה ו/או יציאות סאונד ו/או יציאות USB זה נחמד אבל לא מחייב. חייב שיהיה NUMPAD. אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר האיכותיים והנוחים ביותר לצורכי פיתוח (תכנות) וגרפיקה. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה DeathAdder נראה מומלץ ממה שראיתי. אני מניח שהוא מומלץ גם לשימוש רגיל (לא גיימינג) ? האם אפשר להשתמש בו על כל משטח (שולחן עץ) או שצריך פד ? והשאלה העיקרית - זה נראה לכם אמיתי: http://www.ebay.com/itm/2014-New-Razer-DeathAdder-2013-Essential-Ergonomic-Gaming-Mouse-4G-6400DPI-/151305175145?pt=AU_PocketBikes&hash=item233a7dc069 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מוטימדיב וכמה מהמקשים שלה לא עובדים למשל הכניסה למוזיקה שלי והתמונות שלי לא עובדים אבל לעלות ולהנמיך את הכול עובד אבל המקשים האלה מגיבים(נגיד אני בICQ ולוחץ עליהם זה עושה רעש של הכתיבה) גם מקש הprtscn לא עובד לי משהו יודע אך אני פוטר את הבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-