עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kingdavid,

ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

טוב אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת מה האופציה הכי טובה למשתמש הביתי - למשחקים. האם לקחת את הantec הכסוף עם 430W TRUE POWER (עולה בערך 850 ש"ח בפנדה) או אופציה אחרת שאתם תציעו לי שתעלה בערך אותו הדבר. לא ראיתי אשכול מרוכז על מארזים אז פתחתי אשכול חדש.. ובואו ניזכרו, אל תביאו לי מארז קטן של קומפיוקייס עם ספק טוב .. כי המבנה שלו בטח מעפן ומתחמם מהר.. ועוד דבר, למה הantec עם הספק true power 430W לא מופיע באתר הרשמי שלהם?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?

4. Started by spatz,

קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D אחד באפריל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר? או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Aviad Faran,

אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה לקנות דונגל של USB לIRDA שיוכל לקלוט לי תשדורת של שלט אוניברסלי מתקדם שיש לי בבית. השאלה היא האם הקליטה תיהיה טובה מספיק ? כי רשום שם שזה גג 1.3 מטר , הגיוני שזה ככה? אולי זה תלוי בשלט יותר מאשר במתאם ? השלט שיש לי בבית נותן טווח יחסית גדול של איזה 5 מטר. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dans41,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ras81,

האם יש באמת צורך בקניית UPS? כאשר אני לא משתמש המחשב סגור!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by darkman,

קניתי מקלדת של MICROSOFT מאילו שיש להם כל מיני שטויות מעל ה F וגם ה F(כF1-F12) משמשים כקיצורים, אבל םה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעשות ALT+F4 זה לא סוגר את החלון ובכלל כל הF לא מתפקדים עכשיו מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקל השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TT כנסו ללניק ותנסו לעזור לי http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm נראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by israelnba,

ישנה ביקורת על Microsoft Wireless IntelliMouse באתר http://hwzone.co.il/reviews/w-intellimouse/ משיטוט ברשת אני חושב שעכבר דווקא מכונה בשם microsoft optical 5000. האם זה נכון? כי בזאפ מופיע גם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502966 וגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378129 העכבר Microsoft Wireless IntelliMouse זכה לביקורת טובה בשנת 2004 אמנם.... היתרונות בשבילי בעכבר הזה הם חיי סוללה מאוד ארוכים (כחצי שנה) ומתואר כאחד העכברים הנוחים ביותר ליד. החסרונות שלו בשבילי הם המשדר היחסית מגושם. אז ראשית השאלה שלי האם microsoft optical 5000 ו- Microsoft Wireless IntelliMouse זה אותו עכבר. דבר נוסף, הביקורת נערכה בשנת 2004 ומאז אני מאמין שיצאו עכברים טובים נוספים, …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי עכבר דיי חדש - בשימוש מספר חודשים LOGITECH G500. הוא עושה בעיות עם הגלגלת ככה שאני מזיז אותה ואחרי שהתנועה נקלטה נגיד אני גולל למטה , אז הוא מחזיר את העמוד למעלה. אני לא יודע אם זה תקול או שזה פשוט מאוד רגיש, אבל זה לא קרה אפעם לפני זה עם אף עכבר. העכבר הקודם שלי הוא MX518. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Noam0101,

אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה. חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן. אשמח להמלצות והצעות.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים. הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\ מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Wingedbull,

מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים