עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by kipi25,

שלום, רציתי לשמוע דעות לגבי המארז ARCTIC COOLING Silentium T3 + 450W PS ומה ההבדל בינו לבין T4 (של אותה חברה)? תודה 8)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Chura,

שלום יש לי את המארז הנ"ל http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm הוא טוב ? הוא עלה סביב ה400 הוא עם 2 120 שקטים מאוד עכשיו אני צריך ספק בשבילו, אשמח אם ספק מוסלב... מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על זה, אבל הוא לא מוסלב... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 חן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gal,

בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Killer Storm,

אני רוצה מארז חדש מאלומיניום גדול מאוד ואני יחבר בו את הכל בכבלים עגולים כמו שצריך יש לכם המלצה למארז הכי טוב והכי גדול שאני יכול לקנות במקסימום 700-800 שקל עם מקום מוכן מראש ללפחות 5 מאווררי 80 מ"מ...

6. Started by moshe191,

שלום, אני מתלבט איזה עכבר גיימינג לקנות, סוג העכבר שאני רוצה הוא CLAW או PALM. אשמח אם תכתבו מהם החסרונות והיתרונות של העכברים, אמרו לי שלא כדי את הG500 ושלTAIPAN יש בעיות... אז DEATH ADDER נשמע הכי טוב... אשמח גם אם תכתבו חוות דעת מנסיון שלכם עם העכברים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by manco,

ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. נראה לי השילוב המושלם בין עכבר ומקלדת בסט למשחקים לא ? http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=US,EN שמעתי שהMX1100 עכבר מצוין לפחות כמו הMX1000 ולWAVE יצא שם מצוין בפורום כאן. מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות בארץ ? לא מצאתי את הסט הספציפי בשום חנות באינטרנט, רק את הסט WAVE הקודם.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Yakim Peled,

הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Vova Dirabin,

אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם) ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו? מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by PSben,

אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ZXY1,

מה אתם אומרים על הקורא טביעת אצבע? הוא אמין? מה עדיף לקנות אותו בתוך המקלדת או לחוד? יש עוד חברות לקורא טביעת אצבע / אבטחה ביומטרית ? רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את Microsoft FingerPrint Reader - DG2-00011 קורא טביעת אצבע באזור חדרה ולמה האחריות בכול מקום שונה? (משנה עד שלוש שנים)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by raorian,

אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by com,

איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המדפסת שלי! ראשית היא החליטה להדפיס הכל בירוק. שנית היא לא מציגה כמה צבע נשאר - החלון עולה אך לא מציג דבר. קראתי באינטרנט שאפשר להשתמש בדרייבר אלטרנטיבי בכדי לתקן את הבעיה. אך גם זה לא פתר אותה,אומנם המדפסת מדפיסה בשחור אך כעת ההפכך לא מדפיסה צבעוני (היא כן מדפיסה צבעוני אבל לא בצבעים נכונים) וכעט החלון שאמור להראות כמה צבע נשאר בכלל לא עולה. מישהו יודע איך אני גורם לה לעבוד באופן נורמלי על windows 7? (מלבד האפשרות לקנות חדשה ^^)

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by BENNY-L,

אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן. דרישות: אלחוטית שטוחה ככל שניתן שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים. שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה מקש ENTER גדול - חובה ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם. עם כרית רכה לידיים אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים. כיום אני משתמש בשתי מקלדות: בית: מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D אחד באפריל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ShaharSi,

אני מחפש מדפסת משולבת אמינה וחסכונית. הסתכלתי בדיון מדפסות מומלצות וראיתי את הדגם הזה Canon Pixma MX475 . ואני מחפש לקנות את המדפסת מKSP.. אני באילת שבוע הבא. השאלה האם יש דגם יותר חסכוני ומומלץ מהדגם הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים