ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו עם מקלדת ACCUTYPE ושמתי לב שכפתור הCAPSLOCK קצת משוחרר - הכוונה שהוא קצת מתנדנד, מעט נמוך ומרגיש רך יותר מכל שאר הכפתורים. האם הכפתור יכול להפסיק לעבוד בעתיד בגלל שלא הורכב טוב? אני לא רוצה לשלוח את המחשב לתיקון על כפתור, אבל אחר כך יגידו שזו אשמתי במידה ואצטרך... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :
-
אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אוקיי חשוב לציין לפני הכל שאני לא גיימר שמשקיע הרבה משעות הפנאי שלו על משחקי מולטי פלייר כמו CS, CSS, AA, BF, TF2 וכו' - בקיצור אני לא גיימר. אני משחק במשחק מחשב גומר אותו וזהו, אני בקושי משחק במולטי. לדוגמא COD4 שקיבלתי מחבר שקנה, סיימתי את הסינגל פלייר ובקושי נגעתי במולטי. כנ"ל לגבי COD5, ועכשיו אני משחק גם FC2, FALLOUT 3 עכשיו חשוב לי עכבר שיהיה טוב. בוא נגיד שיחזיק אותי לעוד כמה שנים טובות כמו העכבר העכשווי שיש לי. כרגע יש לי MX510, הגירסא הישנה של MX518, בוא נגיד יש לי אותו בלי עין-הרע 4 וחצי שנים, המון זמן ועד היום הוא עובד כמו שצריך. אבל פשוט די נמאס לי ממנו, וגם למטה יצאה מדבקה למטה.. מה שמפריע לנוחות, וגם חאלס 4 וחצי שנים, לא מספיק? רציתי להתחדש או ב…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הא? אני רוצה לקנות אחד ואני לא משתמש כבד במיוחד של שעות במחשב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקלדת: מוארת , מקשים נמוכים חובה , עדיפות לתוספת מקשי קיצור - לא חובה. עכבר: אלחוטי , נוח לאחיזה מלאה , ליד ימין , מיועד לשני משתמשים (אחת עם ידים קטנות השני עם ממוצעות) . עדיפות למוצרים מעוצבים... עדיפות לרייזר , ופליז לא בK S P . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארדיסק חיצוני בנפח 3 טרה usb 3 הארד דיסק נפגם בצורה לא ידועה לי ,אני לא רואה אותו במחשב שלי ,רק disc management שם אין לי אפשרות לפרמט או ליצור מחיצה חדשה . מצורפת תמונה ,דיסק מספר 4 לא חשוב לי הנתונים שעל הדיסק ,האם יש אפשרות להציל את המצב ? בהרצה של תוכנה בשם HD TUNE התגלתה בעיה ,צירפתי תמונה תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו איך הדיימונדבק והאקזקט מייט ביחס לזוג הזה www.razerpro.com
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים, כרגע אני עם Office Keyboard וInteliMouse Optical , שניהם של מייקרוספט, כבר בערך חמש שנים. עיקר השימוש שלי בהם יהיה גלישה באינטרנט ובפורומים, שכולל לעיתים כתיבה ממושכת, וגם משחקים. אני חושב שאני מעדיף עכבר אלחוטי, כי אני לא *חייב* את רמת הדיוק המטורפת של גיימרים כבדים, וכי זה יותר נוח ואסתטי, שני הגורמים חשובים לי מאוד. לגבי המקלדת, לא יודע אם זה משנה. אני לא חושב שמשנה לי אם זה סט או שכל אחד בנפרד, תלוי בתכונות שלהם. חשבתי ברצינות על הG7, עד שקראתי שהוא עשוי מפלסטיק חלק, שגורם להזעה ולהחלקה של היד. אשמח לקבל הצעות והמלצות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לחבר את המודם שלי לספק של המחשב כדי שהאל-פסק יחזיק גם אותו בעת הפסקת החשמל, אני הולך לחנות אלקטרוניקה ולא יודע מה לבקש, אמרתם לי שיש כזה מתאם, יש לזה שם? מה אני אמור לבקש?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-