ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
צבע שחור, בארץ או בחו"ל, לא משנה, העיקר שיהיה עברית. *אני מעוניין רק במקלדת חדשה ונא לא לנסות לקחת אותי לכיוון של משהו אחר. 500 זה מה אני רוצה. אם מישהו יודע במדוייק את אורך הכבל, אני מאוד אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX1100 של לוגיטק. אני מאד אוהב את העכבר ואפילו לקחתי אותו יום יום לעבודה. רק חבל שאיבדתי את הרסיבר שלו ואני לא מוצא מקום שבו אפשר לקנות רק את הרסיבר. מי יודע איפה אפשר להשיג רק את הרסיבר ? תודה! תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את ה SteelPad QcK mini מצאתי אותו רק בגולדטופ ופי סי גיימס האם אפשר למצוא אותו בעוד אתרים? תודה
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש עברית למקלדת, כנראה מקלדת של רייזר מסוג Razer Lycosa מישהו יודע איפה ניתן למצוא את המדבקות הכי איכותיות וטובות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
2.קניתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה ואני רואה רק 80 למישהו יש הסבר למה זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מארז מיקרו עם ספק SFX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1840 אני רוצה לשדרג את המחשב לרכיבים חזקים יותר, כנראה 939 אולי סמפרון. אני חושב שהספק שלי הוא 250W האם אני צריך להחליף לספק חזק יותר? ואיפה מוצאים ספק בגודל הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הי חברים, אני מבלה 90% מהיום שלי בהקלדה +גיימינג בינוני ואני מחפש מקלדת תאורתית מעטיותר קשה ממימברנה עם פידבק ושקטה. עד 500 שח. אבל השאלה האמיתית איפה אפשר לנסות?אידיאלי בחנות. אבל אם מישהו מאזור תלאביב יסכים שאקפוץ עליו לכמה דקות. אודה מאד.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי כבר בכמה חנויות את הפד לעכבר של func ועדיין לא מצאתי. מישהו פה יכול לתת איזה לינק? או לפחות לציין שם של חנות שמוכרת אותם בארץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003582655&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 יש מצב לקנות בKSP? אולי ממישהו מכם .. (עדיף ראשון)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-