עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RedHat_Lover,

שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by huber,

ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by chenrp,

היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את העכבר שלי, שמעתי שה Logitech Wireless Performance נחשב לעכבר טוב.. חוץ ממנו ראיתי גם תגובות טובות על ה G 700, אני לא מכיר את שניהם ולא נעול על אף אחד מהם.. אשמח לקבל המלצה מי מבניהם טוב יותר או אולי עכבר אחר לגמרי. מה שחשוב לי זה עכבר מדויק וקל משקל, אני לא פריק של גיימינג אבל כן משחק פה ושם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  7. שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. מסתבר שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות שמים להם קרור ועושים אוברקלוקינג. תקראו, זה היה בפורום של MADONION : http://ocztech.n3dt.com/OCZPics/xxxxx.html

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  10. מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.

11. Started by dr,

מה זה , FireWire

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bck,

שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by koby058,

את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by gilcohen15,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …

16. יש לי את העכבר Razer Ouroboros ואת המקלדת Razer BlackWidow Ultimate וכשאני פותח את התוכנה Razer Synapse יש לי טאב של העכבר ועוד אחד שנקרא Macros שאין בו כלום. עכשיו לכבל שבא עם המקלדת יש 2 יציאות של USB וחיברתי אחד מהם (אני עובד עם KVM אז חיברתי את זה אליו) והמקלדת עובדת אבל לא מזוהה בתוכנה, מה זו היציאה השנייה ? והאם בגלל זה שאני עובד עם KVM תהיה לי אפשרות לחבר אותה ישירות לאחד המחשבים ומשם היא תזוהה ? עידכון: אז ככה, למקלדת יש 2 חיבורי USB כאמור, הראשון הוא זה של המקלדת והשני של הפורט. אם אני מחבר את זה של המקלדת ל-KVM ואת זה של הפורט ישירות למחשב שעליו אני עובד (השני של האישה והיא לא צריכה את האופציות שיש במקלדת...) אז התוכנה לא מזהה את המקלדת אבל אם אני מחבר את 2 החיב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by alex15,

עכבר חוטי עם ליזר צריך לשים פאד או לא ... כי המוכר אמר לי אם אתה תשים פאד הוא יתקלקל בשביל זה אני שואל ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  18. בעכבר החדש של לוג'יטק לא ראיתי...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by God4U2,

תשמעו אנשים יקרים כבר הרבה זמן שרץ לי בראש רעיון חמוד ופשוט לבנות מעריכים ל PCI & AGP עכשיו הרעיון של לבנות מעריך ל PCI לא נשמע מסובך בכלל וזה כל היופי זה יכול לתת המון ... מבדיקה של כרטיסים דרך עיצוב חדש ומודולרי של סביבת המחשב הפנימית שלכם :smoke: זה נראה לי ממש אחלה ורק לאחרונה שמעתי בקומות אחרים עוד כמה רעיונות כאלו עכשיו אני ממש מתכונן ליצור אב טיפוס נחמד שכזה ולבדוק מה ההשפעות על הביצועים של הכרטיסים - זה ממש חשוב להמון מטרות.... דוגמא: תארו לעצמכם שאת יכולים לחבר את הכרטיס מסך שלכם לאיזור מוצק וחזק - AKA - דלת של מארז ועליו להלביש המון קירור שממש בילתי אפשרי להלביש היום נחמד לא ? עכשיו דלת של מארז ... זה נחמד אבל תתארו לעצמכם פעם ה…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  23. העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Yoram_gini,
    • 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. אהלן, יש לי עכבר דומה למייקרוסופט 1.1 אבל הוא די פשוט ולא הכי נוח וסתם בא לי להחליף לעכבר עצבני ;D אז השאלה אם העכבר הנ"ל(MX1100) יכול להשפיע לרעה על המשחקיות בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע. או שזה רק יעזור להשתפר...

• 38 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.