עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שמעו ראיתי במלא אתרים שהG5 עולה 500 שקל ועכשיו מצאתי אתר שהG5 עולה 260 שקל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=705 זה אתר טוב ? מוכר ? אמין ? כדאי לי לקנות משם ? ועוד שאלה .. צריך לשים פד לG5 או שאפשר לשחק על שולחן

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר את אוזניות ה- BOSE Quiet Comfort 35 II למחשב הביתי. כאמור האוזניות הינם אוזניות בלוטוס ולמחשב עצמו אין בלוטוס ולכן חשבתי לחבר אותו עם מתאם בלוטס של TP-LINK, כזה: https://ksp.co.il/?uin=62004&select=&txt_search=מתאם bluetooth שאלתי היא האם הדבר באמת אפשרי ולא יניב כל מיני בעיות תאימות? האם אני ייהנה מכלל היכולות של האוזניות (סינון רעשים אקטיבי)? האם הם יעבדו גם בשימוש במשחקים? תודה לעונים.

3. Started by Sman,

אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shimon23,

שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?

5. Started by DORAZABI,

קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי משחב וXBOX שאני מחבר אותם למסך LG W2362TQ יש לו כניסת DVI X1 וכניסה אנלוגית אחת אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXBOX למסך בלי לנתק ולחבר כל אחד מהם כל פעם אני לא צריך שהם יעבדו במקביל אני רק לא רוצה לחבר ולנתק אותם שיהיו מחוברים קבוע דרך DVI. אם מישהו מכיר התקן כזה אני אשמח לשמוע עליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום... אני משתמש בWINDOWS XP PRO... שיניתי לו דברים ככה שיראה הכי כמו חלונות 98... והוא פועל לי נורא לאט. המפרט (מה שחשוב) שלי זה : INTEL PENTIUM 3 733 128 SDRAM VOODOO 3 3000 הארד דיסק 20 ג'יגא קיבלתי הצעות לקנות עוד 128 זיכרון SDRAM כדי שיפעל לי המחשב יותר מהר... אבל אולי יש לכם רעיונות טובים יותר? נ.ב : התקציב שלי הוא 650 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Wingedbull,

מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by VegansXe,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ? תודה עריכה: טוב אחרי שהפכתי את כל האינטרנט הזמנתי את העכבר בנפרד (Performance MX) חיפשתי את המקלדת שיש בMX800 בנפרד וגם לא מצאתי. וגם לא את המקלדת שהגיעה עם MX5500 בזמנו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי יש לי שני עכברים ;D אחד מהם הוא האויב המושבע של אנשי הפורום - הלקסיס השני הוא האהוב המושבע הDEATHADDER העניין הוא כזה נכון שDEATH יותר נוח ליד וכו' אבל מבחינת איכות חיישנים, אין מה להשוות!!! החיישן לייזר של לקסיס מטורף! רק אחרי שיש לי את הDEATH אני מבין כמה הוא לא ברמה שלו בכלל אני אחד שמאוד משפיע עליו LIFTOFF ו"גרירה" וכו' ובלקסיס אין את המושגים האלו בכלל לא משנה איזה משטח משטח ברזל זכוכית גוף אדם עץ בד כל דבר הוא זז מעולה! ואני מרגיש שבמשחקים כמו COD4 אני הרבה יותר מדוייק איתו וכו'. לעומת זאתי הDEATH נוח, אבל איננו באותו הרמה עם משטח בד שיש לי - רייזר מנטיס, הוא פשוט חרא. ועם משטח ברזל של רייזר הוא נחמד הרייזר לקסיס עם משטח בד של מנטיס מדהים…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הדור השלישי לממשק הייעודי מבית אינטל מציע קצבי שיא וגם ידידותיות למשתמשים לשם שינוי, תודות לאימוץ המחבר הפיזי של ה-USB Type C החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-thunderbolt-3-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c-usb-%d7%a2%d7%9c-%d7%a1/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by eliko78,

מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by MichaelZ,

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך הדרכה בגדול רק לגבי חיבור והפעלת הפקס, חיבור הטלפון. והאם הפקס קשור לדרייבר ? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Noam0101,

אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה. חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן. אשמח להמלצות והצעות.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by GoLB0,

שלום לכולם! אני צריך מקלדת חדשה כי אני קונה מחשב חדש והמחשב שלי כרגע הוא לפטופ כך שאין לי מקלדת בכלל. ראיתי המון המלצות על המקלדת Ducky Shine 3 אבל לצערי לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר את זה בארץ. האם מישהו יודע איך אפשר להשיג מקלדת כזאת? עם סוויצ'ים חומים כי אני רוצה בעיקר לגיימינג את המקלדת. או שאם למישהו יש המלצה למקלדת אחרת שאפשר לקנות בארץ בתווך של 400~500 שקל אני אשמח לעצות. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by darkman,

קניתי מקלדת של MICROSOFT מאילו שיש להם כל מיני שטויות מעל ה F וגם ה F(כF1-F12) משמשים כקיצורים, אבל םה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעשות ALT+F4 זה לא סוגר את החלון ובכלל כל הF לא מתפקדים עכשיו מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.