עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה? נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט. איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות... דרישות: אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך. עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח. מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים). זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו. תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by spooky,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by GoLB0,

שלום לכולם! אני צריך מקלדת חדשה כי אני קונה מחשב חדש והמחשב שלי כרגע הוא לפטופ כך שאין לי מקלדת בכלל. ראיתי המון המלצות על המקלדת Ducky Shine 3 אבל לצערי לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר את זה בארץ. האם מישהו יודע איך אפשר להשיג מקלדת כזאת? עם סוויצ'ים חומים כי אני רוצה בעיקר לגיימינג את המקלדת. או שאם למישהו יש המלצה למקלדת אחרת שאפשר לקנות בארץ בתווך של 400~500 שקל אני אשמח לעצות. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by greenzg,

:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Saggitarius,

ערב טוב! אני מעוניין ליקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת האם הוא טוב. שמתי לב שחסרים לו שני המקשים הקדמיים של הימין והשמאל. אז איפה צריך לילחוץ במקומם? למישהו פה יש את העכבר הזה? אני אשמח לקבל ביקורות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mor_shalev,

מחפש מארז טוב עד 370 ש"ח !!! שמתחמם כמה שפחות...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי יומולדת ואני רוצה לפנק את עצמי באיזה מארז דלוקס ,עזרה והצעות בכל מחיר! =]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by nice-1,

אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by iveco,

יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?

12. Started by none,

Intel P4 1.5 Ghz 256 Cache Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Genric W/ Samsung Chips Asus V7100 Pru 64 Mb (Geforce 2 MX 400) Sound blaster live Value 256 ESS 56 K v92 Toshiba DVD 16X48 Western-Digital 40 GB Case Generic + generic 250 Watt Power Supply כמה לפי דעתכם אני יוכל לקבל על המחשב הזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by jackhammer,

בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מתלבט לגבי אחד מהם ל PES6, מה כדאי, מה יותר נוח ומה תואם להכל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by approx,

רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by scorpion,

מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gal,

בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yanir1,

היי ח'ברה אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג במארזים!! אז אני צריך תעזרה שלכם ראיתי כמה מארזים יפים אבל אני לא מבין בזה כלום אז תמליצו לי על מארז תותח עם ספק כוח (ביחד עם המארז ולא ג'נרי!) ועם חלון צד אני חשבתי על אלה קוברה נראה סוס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 או זה גם מארז תותח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 או: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 קיצור אני מבולבל לא יודע מה לקחת כולם יפים אבל אני לא יודע מה הולך בפנים מה יותר גדול מה יותר מרווח... אם יש הצעה אחרת אשמח לקבל..... תודה למי שעוזר!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי אני מחפש מצלמת לקנות לאח שלי. התקציב כ- 150-200 שח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו ממש משתלם. ניסיתי לפרסם בציוד הקפי, לא קיבלתי מענה אז אני מנסה לפנות לקהל רחב יותר אם יש למישהו המלצה אני מאוד אודה לו. חשוב לי שיראו תמונה באיכות טובה . תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by com,

מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים