ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח. אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'( (מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ... המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן. דרישות: אלחוטית שטוחה ככל שניתן שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים. שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה מקש ENTER גדול - חובה ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם. עם כרית רכה לידיים אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים. כיום אני משתמש בשתי מקלדות: בית: מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו ראיתי במלא אתרים שהG5 עולה 500 שקל ועכשיו מצאתי אתר שהG5 עולה 260 שקל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=705 זה אתר טוב ? מוכר ? אמין ? כדאי לי לקנות משם ? ועוד שאלה .. צריך לשים פד לG5 או שאפשר לשחק על שולחן
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע דעות לגבי המארז ARCTIC COOLING Silentium T3 + 450W PS ומה ההבדל בינו לבין T4 (של אותה חברה)? תודה 8)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=21020 ומה עדיף מבניהם? יש חברה שהעכברי הבלוטופ שלה עדיפים על מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקורא טביעת אצבע? הוא אמין? מה עדיף לקנות אותו בתוך המקלדת או לחוד? יש עוד חברות לקורא טביעת אצבע / אבטחה ביומטרית ? רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את Microsoft FingerPrint Reader - DG2-00011 קורא טביעת אצבע באזור חדרה ולמה האחריות בכול מקום שונה? (משנה עד שלוש שנים)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי השילוב המושלם בין עכבר ומקלדת בסט למשחקים לא ? http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=US,EN שמעתי שהMX1100 עכבר מצוין לפחות כמו הMX1000 ולWAVE יצא שם מצוין בפורום כאן. מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות בארץ ? לא מצאתי את הסט הספציפי בשום חנות באינטרנט, רק את הסט WAVE הקודם.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה עכבר גיימינג לקנות, סוג העכבר שאני רוצה הוא CLAW או PALM. אשמח אם תכתבו מהם החסרונות והיתרונות של העכברים, אמרו לי שלא כדי את הG500 ושלTAIPAN יש בעיות... אז DEATH ADDER נשמע הכי טוב... אשמח גם אם תכתבו חוות דעת מנסיון שלכם עם העכברים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עוזניות בעיקר למשחקים אבל גם לאיכות טובה למוזיקה ועם מיקרופון איכותי. נדלקתי על עוזניות אלה של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8191&cID=690 או יש גם את אלה Fatality של- Creative http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8161&cID=1051 מה אתם אומרים, מה יותר טוב ? האם יש עוזניות יותר טובות משנים אלה בתקציב של עד 300 שקל פחות או יותר ? איך המקלדת הזאות של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=439 האם נוח לשחק במשחקים עם כפתורים נמוכים ? האם יש חסרונות במקלדת הזאות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז די קטן. אחרי כמה השעות שימוש במחשב, הוא מתחמם יותר מידי ואי אפשר לגעת בו אפשר ממש להכין חביתה עליו. לכן רציתי להחליף אותו למארז גדול ומאוורר יותר. עכשיו, אין לי מושג איך עושים את זה, האם הפרוצדורה של החלפת מארז ניתנת לעבודה עצמית או שצריך ללכת למעבדת מחשבים? ואם גם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז לא יקר מדי, בסיסי, אבל שיקרר טוב, אודה לו. תודה רבה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס. בתודה מראש, עדי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי היום באתר שאפשר להזמין את ה-GeForce 4 Ti 4400 של VisionTek במחיר די מצחיק לעומת המחירים בארץ. אז רציתי לשאול אם VisionTek היא חברה טובה, ואם שווה להזמין את הכרטיס? אפשר לקנות את ה-Thermaltake CRYSTAL ORB ולעשות לו Overclocking למיהרות כמו של ה-Ti 4600 זה סה"כ 50 Mhz .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-