ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]
-
ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&ca
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת לקנות לאח שלי. התקציב כ- 150-200 שח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו ממש משתלם. ניסיתי לפרסם בציוד הקפי, לא קיבלתי מענה אז אני מנסה לפנות לקהל רחב יותר אם יש למישהו המלצה אני מאוד אודה לו. חשוב לי שיראו תמונה באיכות טובה . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב! אני מעוניין ליקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת האם הוא טוב. שמתי לב שחסרים לו שני המקשים הקדמיים של הימין והשמאל. אז איפה צריך לילחוץ במקומם? למישהו פה יש את העכבר הזה? אני אשמח לקבל ביקורות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי אחד מהם ל PES6, מה כדאי, מה יותר נוח ומה תואם להכל?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מארז טוב עד 370 ש"ח !!! שמתחמם כמה שפחות...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-