ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. איך הם עובדים? 2. אני רוצה לקנות UPS בשביל הגנה מנפילות מתח וכו' מה כדאי לי לקנות? המחשב יעבוד על ANTEC TRUEPOWER 380 ומסך CRT 17 MAG 786FD
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מבקשת לקבל המלצה לעכבר איכותי אבל לא יקר שלא לומר זול דרישות: 1. נוח טוב ואיכותי אבל לא יקר. תקציב: פחות מ- 100. עדיף הרבה (הרבה?) פחות 2. מדוייק ברמה המשרדית (ומיועד למשרד). כלומר אין כל דרישה למשהו המיועד למשחקים. 3. האחיזה שלי היא אחיזת Palm. יש לי יד עדינה של בחורה אבל עכברים קטנים חמודים ועדינים אינם נוחים לי. דוגמה למשהו שכן היה מאוד נוח הוא למשל העכבר מהסט של לוג'טק MX3200 . לכן אני מעריכה שיתאים לי יותר עכבר המיועד (כנראה) ליד בינונית (אני צודקת?) 4. אני מעדיפה עכבר שיהיה ארגונומי ככל שניתן, אם אפשר ארגונומי ימני עוד יותר טוב. 5. עדיפות ל-USB (כמעט כולם כאלה היום, לא?) אבל מקסימום נארגן מתאם. 6. שלל כפתורים יתקבלו בשמחה אבל מעבר לשניים וגלגלת אני…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחי הייתה בר מצווה והוא צבר הון נחמד ביותר. הוא החליט לקנות מחשב חדש. אני לא אציק לכם עם המפרט המלא שאנחנו חושבים עליו (לפחות לא כרגע 8)) אבל בקשר ללוח אם.. החלטתי כנראה ללכת על ה KT333 בשילוב עם זכרונות 2700, הבנתי שזה הכי חדש והכי טוב. עכשיו כנראה ש ה KT333 הוא מאוד חדש כי הוא לא מופיע במפרטים כאן ואני לא רואה שחברות כמו אסוס אביט אפוקס גיגהבייט הוציאו לוחות עם כזה ציפסט. האם שווה לקנות עכשיו לוח של MSI עם כזה ציפסט? האם זה בכלל משמעותי? מתי צפויים להגיע לוחות של יצרניות אחרות? הייתי מעדיף לוח עם כרטיס קול וכרטיס רשת. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מארז טוב עד 370 ש"ח !!! שמתחמם כמה שפחות...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000a.htm 2 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm 3 http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm מה הכי טוב ? ויש לי בקרות שתופסות 4 מקומות עם הסי די רום אז ה 3 לא יתאים אז כדאי בשבילו להוריד את הבקרה ? בתודה איתי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני עושה מחקר בנושא שימוש בטכנולוגיות VOIP למיניהן בישראל, והייתי רוצה את חוות הדעת שלכם בשאלה פשוטה: כמה אנשים מהסביבה הקרובה שלכם מדברים באמצעות מיקרופון במחשב (עם תוכנות כמו סקייפ, מסנג'ר וכו') ? 1. לא מכיר אף אחד (גם אני לא) 2. רק אני 3. עד 5 אנשים 4. בין 5 ל-10 אנשים 5. מעל 10 אנשים אשמח לקבל תשובה, זה מאוד יעזור לי. הכל לצרכים חוקיים . תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדפסת הקודמת שלי התקלקלה ועכשיו אני קונה אחת חדשה. אני לא צריך איכות גבוהה או קצב מהיר אבל אני רוצה שתהיה זולה וזאני גם אוכל להשיג דיו בזול. לאחר חיפוש קצר חשבתי על האפשרויות הבאות: http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=608935&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=376019&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=552521&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5632&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=553131&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5642&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 אם יש לכם אפשרויות אחרות אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק). התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580... השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413? פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413 ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL... בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל? תנו דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים? פירמטתי רק לפני שבוע AMD DORUN 1100
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-