עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות ספק ולהרכיב אותו אז למישהו יש מדריך עם תמונות כי זה קצת מסובך יש שם הרבה חוטים

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי השבוע משטח לעכבר: Mad Catz G.L.I.D.E 3 שהוא אחלה והכל - למעט העובדה שהוא הגיע מגולגל היטב בקופסא, ולמרות שעברו כבר כמה ימים ושאני שם עליו ספרים כבדים (לדעתי מעל 10 ק"ג) מהבוקר עד הערב, הוא לא משתטח לחלוטין, והצדדים שלו (שמאל וימין) עדיין בולטים בקימור החלק האמצעי הוא שטוח למדי למישהו יש רעיון מה לעשות?? לגהץ?? לגלגל לכיוון ההפוך ולשים גומיות? אני משתגע מזה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, אתמול קניתי את השלט הזה וכשנכנסתי לשחק איתו למשל בgta הבנתי שהמשחק בנוי לשלט של xbox שהd-pad והlsb מוחלפים, ועכשיו כשאני משחק אני צריך להשתמש בחיצים המעצבנים האלו. נסיתי להוריד את התוכנה של Logitech gaming software 9.02 כדי לשנות את המיקום של הכפתורים אבל לא כל כך הבנתי איפה האופציה הזאת נמצאת שם. גם במשחק עצמו אי אפשר לשנות את הכפתורים בגלל שזה שלט אלחוטי.. אם מישהו יודע אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  5. גם יש מן ברזל שחוסם לי במקצת את הכניסה מאחורה ואני מפחד להסיר אותו, כי אולי הוא אמור להיות שם? ואני לא מצליח לחבר את המחשב שלי איתו לכלום (ההאב/כרטיסי רשת לא מזהים חיבור...)

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by mrraz,

אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

אז מה קורה חברים והיום אני ילמד אתכם איך מתקינים את Windows 10 על דיסק און קי דבר ראשון תורידו את קובץ תמונות הדיסק של וינדוס 10 מהאתר שלMicrosoft ותצרבו את זה על usb דרך התוכנה Rufus תודה רבה ושמחתי לעזור

8. Started by iam4u,

במחשב יש לי שתי יציאות של USB אולם, ב-DEVICE MANGER אין לי UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS איך אני מוסיף את זה??? נ.ב אין לי מושג באיזה לוח אם מדובר - אבל מדובר בפנטיום שלוש שנקנה לפני בערך שנה וחצי מי שיכול לעזור לי - :AR15:בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חברים שלום רכשתי מדפסת ברדר J4410DWואני מנסה להתקין התוכנה שלה שקבלתי בדיסק במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסיתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והוא לא פועל מערכת הפעלה WIN7UL אודה לסיוע

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  10. יש לי מקלדת של סילבר ליין פשוטה אין למקלדת דרייבר מיוחד - כבל אופן WIN 7 לא זיהה אותה המקלדת עובדת אבל כפתורי המדיה לא פעילים (היו פעילים ב XP) יש דרך לתיקון קובי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. האם ניתן? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  13. האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?

14. אני רוצה להדפיס על שקף אבל כל פעם שנוגעים בו, נמרח הצבע. מה לעשות? ד.א. זה לא ממש שקף אלא נייר טפט.(כזו מדבקה שקופה שעוטפים קלסרים).

• 3 תגובות
    • 9.8k צפיות
  15. איך ניתן להעביר תוכן מאינפרא אדום מן המחשב לפלאפון?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  17. אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום אני מנסה להתקין וינדוס דרך הדוס אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשתמש במקלדת האלחוטית שלי logitech lx710 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. בהוראות ממיקרוסופט (סט של מיקרוסופט) נאמר שראשית כל יש להתקין את התוכנה לפני חיבור הפיסי של הסט. נאמר שם שצריך ללחוץ על המילה INSTALL אבל איך זה אפשרי, הרי לא חיברנו בכלל את הסט ? איך ניתן להתקין מקלדת ועכבר אם לשם כך נדרשים להתקין תוכנה שדורשת הקלקה עם עכבר ???

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. אולי כל ה BROTHER יש ראש דומה ופירוקו דומה, לכן, מי שיודע איך לפרק אני אשמח לדעת. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 15:21:20 עדיין לא הצלחתי. זקוק לעזרה לפירוק ראש או ניקוי ידני של ראש ההדפסה.אולי מישהו יודע איך עושים זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by bendan7,

MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  23. ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ???

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים