עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Numi1989,

אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SnakeBite,

שלום, אנ קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ספק שיתמוך ב 2 כרטיסי מסך של BFG 7900 GT עם אפשרות ל OC מכובד בעתיד... חשבתי על הספק הזה... FSP 500W Prescott 24/20/6pin 12CM ATX יש מאמר באתר על אותו הספק רק בגרסת 400w ויש לו 2 מסילות נפרדות הנה קישור לאתר הרשמי http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=49&proid=179 בתודה עידו

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  3. היי אני רוצה מקלדת בסגנון של הULTRA X של LOGITECH באמת שנדלקתי על המקלדת הנ''ל אך בילתי ניתן למצוא אותה בארץ וחיפשתי עכשיו אנא לא להמליץ על הוא ULTRA הרגילה היא פשוט בושה אפילו לדבר עליה ואם אפשר לא לחרוג ת120 ככה... אם אפשרות רצינית לפחות וחשוב שהיא גם תיהיה עם תגובה טובה ואיזה אנטי גוסטינג אפילו הבנתי שהמקלדות המכניות (קולט במספריים לא ממברנה ) הם מעולות לגיימינג אם מישהו יודע על אחת כזאת אנא המלץ בקיצור מה שחשוב לא זה שהיא לא תיהיה כזאת זבל ארגונומי למה יש לי את הmicrosoft natural comfort 4000 ואני שונא אותה בדם אמנם המקלדת הכי נוחה שכתבתי עליה אי פעם ואין לה גוסטינג אני שונא אותה ושתיהיה איכותית , לא מקשים פלסטיק שאיך שאני אזיע טיפה באצבעות אני אשחק על מקשי החלקה וא…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Selinko,

אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו) http://www.falcon-nw.com/exotix.asp מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by waizman,

1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו? 2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה? 3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320? זהו בערך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by k_700,

צריך מדפסת משולבת לצורכי משפחה, לימודים, עסקים וכאלה.... לא משהו יקר. התקציב עד 500 שקל. שיהיה משו אמין שהאיכות הדפסה תהיה סבירה ורצוי עם צג LCD. ושוב עד 500 שקל.

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  7. אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Michael,

ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by Frozen-Ice,

מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  10. אז ככה זה המפרט : 1x Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 1x XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1x Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB 1x Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1x Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 מפנדה וזה המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by newz,

אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה להחליף למהנדסים שלי את הציוד ההיקפי - הם עובדים איתו שעות ומגיע להם משהו איכותי ונוח. דרישות למקלדת: 1. נוחה לעבודה ממושכת והקלדה. דגש על ארגונומיה ויכולת התאמה (הגבהה, משטח מנוחה לידיים, וכדומה). 2. עדיף חוטית. 3. מקשי קיצור ומקרו זה נחמד אבל לא חובה. 4. חייב עברית על המקלדת. 5. עדיף משהו עם מקש ENTER גדול וסידור סטנדרטי של מקשי END-HOME-DELETE וכדומה. 6. איכות בניה טובה. 7. לא רועשת! דרישות לעכבר: 1. גדול ככל האפשר. משהו בגודל של MX518 ומעלה - PALM GRIP. 2. לא חייב להיות סימטרי אבל יש לנו שמאליים אז צריך גם חלופה להם. 3. עדיף עם כמה כפתורים אבל לא להתפרע. 4. בניה איכותית לשימוש ממושך - בינתיים קנינו G400 לניסיון והוא מעט קטן ומרגיש לא הכי עמיד. התקציב גמיש אבל …

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by navk2,

מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  16. שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by ybe,

הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

מה הסיבה, לאדם פשוט כמוני, להיצמד לאנרמקס במקום לקחת איזה DRAGON זול יותר? הרי, יש דרגונים זולים יותר, עם 5 מאווררים, שעולים 400-500, ועוד ספק 100-150 ש"ח, המחיר עדיין נמוך מאנמרקס... :AR15: וזה אלומיניום. אם מישהו יכול לתת לי סיבות, BRING IT ON.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Keman,

הנה זה : [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://www.actisys.com/act-ir2000u.html מוכרים אותו ב-200 ש"ח, והוא USB. האם כל שלט גם יעבוד איתו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HellBoY,

איזה עכבר יותר טוב מהם? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

שלום, אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד אז כמובן שהוא צריך להיות סביר בגודלו ואלחוטי בינתיים אני חושב על ללכת על ה-וWireless Notebook Presenter Mouse 8000וMicrosoft עד 400 שקל תודה

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)

• 10 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.