ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי מנועה אבל לא קיבלתי שום דיסקט או משהו שיאפשר לי להגדיר מחדש את הכפתורים הנוספים שעליו tnx
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אני מכיר את כול החברות הטובות של הספקים כמו HEC או OCZ או ENERMAX COOLERMASTER....ועוד.. אז לפי מה שהבנתי כל ספק לא משנה מה אם הוא לא מהחברות היקרות אז הוא ג'נרי..? ועד שאלה...כמה לעדתכם צריך לקחת ספק ל Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP ? למשל כזה זה טוב ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin ? 200 שקל
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הדיסק הקשיח החדש של מקסטור דגם D740X עם ה-BALL BEARING הרגיל (לא הנוזלי).נפח 40 ג"ב. נדמה לי ששומעים ממנו נקישות . זה קורה בעיקר כשהוא מתאמץ לקרוא במהירות קובץ גדול או כשהוא מנסה לטעון תוכנית שהיא קצת כבדה. איך אני יכול לדעת אם מדובר בכשל בכונן שיוביל בסופו של דבר להתפגרות שלו ? בכתבות שקראתי על הכונן הזה כתבו שהוא אחד מהשקטים שיש אם לא השקט ביותר בשוק כרגע כך שזה לא סביר שאני שומע ממנו נקישות, נכון ? עריכה חשובה : יש לי כבר 8 חודשים את ה- 60GXP של IBM (נפח 40 ג"ב). הוא עובד קשה אצלי במחשב ובכל זאת הוא שקט מאד ואין ממנו שום תיקתוקים. זה עוד חיזוק לכך שאני לא אמור לשמוע קולות כאלה מהמקסטור..
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כך שאוכל לראות פעם ממחשב אחד ופעם ממחשב אחר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי FIREWIRE של PCI ואין לי מושג איך לחבר אותו למחשב-הכוונה את הדרייבר אין לי בעיה לחבר אבל מצורף לזה חוט שמורכב מ4 חוטים(2 שחורים אחד צהוב ואחד אדום) שיש להם 3 בסיסים לבנים-בסיס לבן אחד מתחבר לFIREWIRE אבל לאן מחברים את שני הבסיסים הלבנים האחרים? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת לעבודה עם מחשב פנטיום 2 ישן. הציעו לי מדפסת יד שניה HP660 אבל אני קצת חושש ממדפסת משומשת. ראיתי שניתן לקנות מדפסת חדשה ב-170 ש"ח אבל כנראה שהיא רק עם חיבוריות USB. איך ניתן לחבר אותה למחשב הישן? הבנתי שיש כבל חיבור ממחשב USB למדפסת פרללית אבל לא להיפך וכנראה צריך איזה כרטיס שייקר מאד את העסק. האמנם?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי ערכה של שלט XBOX אלחוטי + מקלט למחשב אני לא מצליח לפענח כיצד לכבות אותו יש לו כיבוי עצמי אחרי שהוא לא בשימוש משהו כמו 5 דקות אבל איך אני מכבה אותו באופן מידי תודה !
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני יחסית חדש כאן, ובכל זאת לא מצאתי פתרון לבעייה בפורום. אני מניח שכולם יודעים שאחרי שימוש ממושך בעכבר (עם גולה) הוא מתחיל לקרטע... אני יודע שיש טיפול מסויים אשר עוזר לשפר את ביצועיו. 1. איך עושים את זה בדיוק? 2. הגלגיליות של העכבר (של הגולה) מלאות בג'יפה. האם הג'יפה זה חלק מהן, או שאפשר להסיר אותה לחלוטין? 3. המליצו לי להשתמש באלכוהול או אציטון. האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מקלדת על חוטית היא די מלוכלכת ...אני די מעוניין לעשות לה נקייון יש דרך לעשות זאת ...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העכבר שלי די חדש של microsoft בימים האחרונים אני מרגיש שהוא מגיב ביותר איטיות אולי צריך לנקות אותו אבל איך מישהו יכול להגיד לי
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-