ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי מדפסת לייזר זירוקס 3122 הטונר עומד להיגמר ואני תוהה אם כדאי לחסוך כמה עשרות שקלים ולקנות חלופי ולא מקורי. האם הוא מכיל פחות הדפסות?פחות אמין?למישהו יש נסיון רע עם זה?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שלוש שנים קניתי את העכבר Razer Deathadder chroma בגלל שהקודם היה razer imperator שלדעתי גם היה יותר נוח לי אבל היה בעיות בחיישן אחרי 8 חודשים אז כנראה הוא לא יהיה נוח לזמן ממושך וכמו שאני כבר מבין שעשיתי טעות בלקנות רייזר העכבר deathadder chroma הבעיה שלו שהיד מחליקה עליו ואין אחיזה של היד בצורה נוחה עליו ואחרי שמחזיקים לזמן ממושך מתחיל להיות רטוב על העכבר אולי יש דרך לגרום לזה שהאחיזה תהיה טובה? זה קשור לחומר שממנו הוא עשוי? (אשמח להבין מה יש בחומר וממה הוא עשוי של העכבר הזה שהוא כל כך גרוע) האם זה ככה בכל עכברי razer? יכול להיות שאני ארצה למכור את ה deathadder האם כדאי לקנות עכבר שצורתו דומה לשל ה imperator? תקציבכם: 200 - 350 מה השימ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה. אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני. עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המארז שבלינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 האם הוא דומה ל 6a19 והאם הספק שלו טוב ויחזיק מערכת עם גיגה זכרון, כרטיס מסך 6800 ומעבד 64 ביט? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי 450/500 שח להשקיע במארז.. (כולל ספק) (מעבד AMD) קירור שיהיה למעבד- כנראה VOLCAN 7 או 9.. איזה מארז מומלץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן : 1. אלחוטי 2. טווח גדול לפחות 5 מטר 3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם 4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....) ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות. ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת. הצעות אחרות ייתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לינק לביקורת באתר: http://hwzone.co.il/gadgets/reviews/gadgets/LeapReview המוצר חדש יחסית וממה שהבנתי יצא עם חבילת פעולות/פונקציות מאוד בסיסית. יכולת הזיהוי תנועה נראית מאוד מתקדמת ומדוייקת, ומסוגלת לעקוב ולמקם את תנועת הידיים וכל האצבעות(אולי אפילו כמה זוגות ידיים). דבר המאפשר יצירת שפה חדשה של סימנים ותנועות מורכבות. התקווה שלי היא שיפתחו(בעזרת חבילת פיתוח תוכנה שהיצרן סיפק למטרה זו) ממשק פקודות/תנועות/סימנים מתקדם יותר שיתקרב למה שאני יודע ומדמיין שאפשרי. שפת הסימנים שחרשים ולקויי שמיעה עושים בה שימוש מורכבת ממצבי/תנועות אצבעות וידיים. אפשר לקחת את הרעיון וליצור שפה חדשה אוניברסלית שמיועדת לתקשורת עם המחשב. למשל כל מה שצריך כדי לשלוט על הVOLUME היא צורה אחת, …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פנטיום 4 2.4 @ 4.0 (אומנם ביפנית אבל התמונות אומרות הכל)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מארז חדש המארז הנוכחי שלי קטן והכל צפוף בו הייתי רוצה לקנות מארז יותר גדול ומרווח עם יותר סלוטים להארד דיסק ולכונן תקליטורים.... ראיתי כמה מארזים באתרי מכירות ברשת ואני לא יודע איזה לקחת..... עם ספק בלי ספק אולי הספק שיש לי עכשיו יתאים....... ראיתי דגמים של chieftec כמו: Dragon DA-01BLD או Dragon DA-01BD אני לא יודע מה לבחור מה יותר טוב ומה פחות ואני לא רוצה לגלוש למחירים יותר מדי גבוהים כמו 1000שקל אני רוצה להישאר במחירים יותר נמוכים של בסביבות ה500ש"ח אז אם למישהו יש הצעה כלשהי אני אשמח לראות אותה ואם יש לכם אולי אתרים שאפשר לקנות מהם במחירים זולים זה יהיה מצוין......... תודה...
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המלצה למקלדת:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המקלדת): 400-500 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שיהיה אסור לעבור בקנייה של הציוד):אין! 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גיימיינג כבד וכתיבה מרובה באינטרנט ממש גבוהה ולמשחקים כמו BF3 COD FARCRY וכאלה.משחקי מחשב / כתיבה מרובה באינטרנט ממש מרובה הרבה הרבה לכתוב באינטרנט ומשחקים כבדים / מוזיקה (דרישה לכפתורי מולטימדיה) / עבודה משרדית. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכדומה (חובה לציין האם יש צורך בכיתוב עברית על המקלדת). עברית חובה! שהמקלדת תיהיה עם לדים כחולים ושתיהיה של חברה מוכרת מאוד.
-
- 10 תגובות
- 102.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה?? http://www.bit-tech.net/gaming/2006/11/17/ergodex_dx1_input_system/1.html :coolman:
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליו? באיזה מידות הוא?(תגידו לי בס"מ) והאם הוא כולל ספק? יש לכם התנסות איתו? ביקורת כלשהי? ואם אין לו ספק שווה לקחת איתו ספק HEC 400W? (כבר בדקו לי ו400 זה מתאים למערכת שלי)
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קיבלתי איתו משקולות פאנל וחוברת עכשיו השאלה שלי לא צריך להיות דיסק דריבר שליטה על כפתורים משו נ.ב ממליץ לכל אחד באתי במטרה לקנות G5 אל תקפצו אני יודע שה MX518 עדיף אבל אני רציתי את המשקולות אני אוהב עכבר כבד ובקיצור הוא נגמר במלאי של החנות הידועה והזולה ביותר בארץ אי...רי חחחחח אז הלכתי על הG9 הוא ירד למחיר ריצפה 270 שקל
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר עכבר של לוג'יטק MX1000 מעולה ואני לא צריך את העכבר שקיבלתי עם הסט. סתם קניתי את הסט כי רציתי שתהיה לי מקלדת אלחוטית טובה במחיר זול. אז מצאתי ב200 שח גם מקלדת וגם עכבר, ואני לא צריך את העכבר. חשבתי אולי למכור את העכבר לוג'יטק MX1000 אבל בעכבר של מיקרוסופט יש רק 3 כפתורים ואין כפתורים מיוחדים כמו בMX1000. חשבתי אולי אפשר למכור את העכבר מיקרוסופט אבל המקלט שלו הוא גם המקלט של המקלדת ולכן לא אוכל למכור עכבר אלחוטי ללא מקלדת. אז מה לעשות? סתם להשאיר אותו בצד? הצעות...?
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם עם הטכנולוגיה ולקנות סורק. באיזה דברים כדאי לי להתחשב בבחירת הסורק שאני אקנה (מחיר, באנדל, איכות סריקה (?), מה עוד - תגידו לי אתם) ? ועל איזה סורק אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm או http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק במשחק הזה, וחשבתי לקנות ג'ויסטיק... התקציב הוא 200-300 ש"ח (אני מתחיל, אז אני מקווה שהסכום הזה יספיק...) דרך אגב, עם הגו'יסטיק אפשר לעשות גם דברים אחרים חוץ מסימולטרים? (סתם מעניין לדעת) תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני ביקורות פה (כמו של הmx1000 ) שאפשר לעשות OC לחריץ הUSB ובכך לשפר את ביצועי העכבר רציתי שמישהו יסביר לי מזה ואיך עושים זאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
.איזה ספק צריך בישביל המפרט: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box GIGABYTE GA-8I945PG-RH PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM LG GSA-4167B BULK COMPUCASE CI-6A21 ARCTIC COOLING Alpine 7 לא יבוצע אוברקלוקינג. או הוספת חלקים 1. האם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan יספיק? 2. מי צורך יותר :EXTREME 7900GT או X1800XT? 3. מי צורך יותר 3800+ או 920? תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-