עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by פיסי,

יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Styx,

אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

קניתי הגה עם יציאה של USB חיברתי הכול המחשב זיהה התקין את הדריבר אני מנסה להיכנס למשחק הולך לCONTROLS מזיז תהגה שמואלה ימינה דוושות ולא קורה כלום זה לא משנה מה עושים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by bora8,

שלום לכם אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג. יש באמזון את האוזניות G430 של לוגיטק ב 40 דולר ויש את Sennheiser gsp 300 ב 86 דולר איזה עדיף ? והאם יש משהו אחר שמומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by שחר26,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי עכבר אלחוטי של rapoo. בהתחלה העכבר עבד בסדר, ואז הפסיק לעבוד אחרי כמה שעות. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בעכבר מאותו דגם (לא היו הרבה דגמים ואני גם שמאלי, ומשום מה היו לו כמעט רק עכברים לימניים) ושוב אותו סיפור. ניסיתי להכניס ולהוציא את התקן ה-USB, לאתחל את המחשב, להוציא סוללות ולהחזיר אותן. נאדה. ניסיתי גם עכבר אחר והוא עבד בסדר גמור. אבל נראה לי שזה חוסר מזל בלתי סביר ליפול פעמיים רצוף על עכבר דפוק. יש למישהו פתרון? אה, ויש לי מערכת הפעלה win 7 של 64 סיביות, אם זה משנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shimon23,

למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gal555,

יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by alon sh,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by maCr0T,

יש לכם הצעות ללוח סוקט A (דיורון 1000) שכולל כרטיס רשת ומסך? אני צריך לוח DDR, מינימום 3 סלוטים של זכרון ו4 PCI אם אפשר אז גם מחיר.... maC

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בכל המפרטים של המשחקים, יש מעבדי AMD חזקים. וכמו שכולנו יודעים המאוורר שבא עם המעבד לא בדיוק מספיק, ובמקרים מסוימים המעבד יכול להשרף. זה קרה להרבה מעבדות (שלא מבינות בנושא) שלא יודעים שצריך לשים למעבדים האלה מאוורר נפרד. אני לא מדבר על מעבדי DURON כי הם ממש לא צריכים את זה. אבל במעבדים כמו Athlon XP, אפילו שהם מתחממים פחות מקודמיהם, כדאי להוסיף מאוורר כמו Volcano 6 למפרט או מאוורר טוב ושקט אחר שיעשה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי. המאוורר זה חלק חשוב מאוד כשמדובר במערכת של AMD.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by bg1987,

אני מחפש מקלדת מכנית, עם מקשים אדומים (CHERRY MX RED), ומה שחשוב לי שיהיה לה משענת לרגלים. אני מצאתי את הCORSAIR K70, אבל נראה שלא מוכרים אותה בארץ (אם משהו יכול לשלוח לינק לחנות שכן אני אשמח) יש המלצות אחרות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !

18. טוב המקלדת הגיעה והיא אצלי וצריך לחרוט את העברית . עשיתי בדיקה ומצאת בחיפה את בעל העסק הבא : http://www.meruba.co.il/eli_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 אליאס חדד ברחוב שבתאי לוי בחיפה ( זה בהדר מתחת לשקם הישן למי שמכיר ) . משהו מכיר אותו ויכול להמליץ ?? במקום לנסוע עד חולון ולבזבז יום עבודה ובנזין ...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ronik56,

אני מחפש אוזניות חדשות. כרגע אני ממש חם על ה-Siberia V2 USB. יש משהו עדיף בתקציב מ-TMS/KSP? אם לא- מה המחיר של אוזניות משתלמות + עדיפות באחת מהחנויות הללו על ה-V2 USB? ושאלה קטנה- יש חיבור USB וחיבור רגיל (פלאפון)?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yossiab,

שלום, אני בחור חדש כאן בפורום, עד עכשיו קראתי ואני רוצה להגיד לכם שאתם עושים עבודה נפלאה! רציתי להתייעץ במשהו, אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב הנייח שלי, לא כזה אכפת לי מכפתורי אינטרנט ותוספות לגיימינג, פשוט 2 כפתורים וגלגלת. אבל כן עכבר של Logitech שהם בעל איכות טובה. מחיפושים שעשיתי ברשת, הכי זולים שמצאתי הם (כולם עולים 70 שקל): Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5398 Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5409 Logitech M195 - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775515 האם אלו (או אחד מהם) אכן עכברים טובים לשימוש ביתי, יומיומי פשוט? האם יש למישהו המלצות אחרות? כאילו מה באמת ההבדל בין עכבר אלחוטי של Logitech ב- 70 שקל לעומת כזה שעולה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by naot,

קניתי דיסקים של 900 מגה של gpt 90 דקות שרציתי לצרוב התברר לי שלמרות שכתוב עליהם 900 מגה הם 650 מגה נסיתי לצרוב גם עם נירו החדש וגם עם eseycd creator5 הבעייה בצורב??? יש לי צורב richo

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by omery000,

קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים