ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כיום אני משתמש בעכבר CoolerMaster CM Storm [h=1]Sentinel Advance[/h] הגירסא הראשונה,הוא התקלקל והתגובה של העבר דפוקה מה הייתם ממליצים עד 350 שקל עם העדפה לחנות KSP (שישי היום והם פתוחים עד 2 וחצי)? שימושים - אני משחק רק ב battlefield והרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג. יש באמזון את האוזניות G430 של לוגיטק ב 40 דולר ויש את Sennheiser gsp 300 ב 86 דולר איזה עדיף ? והאם יש משהו אחר שמומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב המקלדת הגיעה והיא אצלי וצריך לחרוט את העברית . עשיתי בדיקה ומצאת בחיפה את בעל העסק הבא : http://www.meruba.co.il/eli_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 אליאס חדד ברחוב שבתאי לוי בחיפה ( זה בהדר מתחת לשקם הישן למי שמכיר ) . משהו מכיר אותו ויכול להמליץ ?? במקום לנסוע עד חולון ולבזבז יום עבודה ובנזין ...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 900 מגה של gpt 90 דקות שרציתי לצרוב התברר לי שלמרות שכתוב עליהם 900 מגה הם 650 מגה נסיתי לצרוב גם עם נירו החדש וגם עם eseycd creator5 הבעייה בצורב??? יש לי צורב richo
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 384 מגה זיכרון sdram כרטיס מסך ati radeon 8500 וההגדרות בתוכנה היו על 1024*768 בלי antialiasing frame buffer על double texture format על compressed z-buffer depth על 24 bit ו rendering pipeline על d3d hardware t&l ויצא לי ציון של 4500 בערך .... זה נורמלי? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת אינטרנט (עם חיבור יו אס בי למצלמה ו3.5 למיקרופון) וגם מיקרופון עם חיבור 3.5. ניסיתי לחבר את שניהם (בנפרד) לעיגול האדום/ורוד של המיקרופון, ולא עבד. הלכתי וקראתי כל דבר אפשרי שקשור לבעיה הזאת - שיניתי הגדרות, בדקתי שהווליום של המיקרופון הכי גבוה, שהוא לא מושתק, בדקתי כל הגדרת קול אפשרית - וכלום. התקנתי סאונד דרייבר של נ'ווידיה כדי לבדוק אולי אפשר לשנות שם משהו - הכל על הנייר פיקס. אבל זה לא עובד. נ.ב. המצלמת אינטרנט הקודמת שלי כללה מיקרופון מובנה עם חיבור יו אס בי משותף והכל עבד חלק, גם המצלמה וגם המיקרופון. אני כבר אובד עצות, מישהו יכול לעזור עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות טובות (לא לאודיופיל) בסכום הזה? אם כן, אפשר המלצה? אם לא, האם האוזניות האלה מומלצות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901520 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה - האם ציוד היקפי יכול לקצר את המחשב? לאחר זמן לא מבוטל בו נאבקתי עם המחשב עקב תקיעות/ריסטרטים/BSOD נשנים שלא הצלחתי לתקן, נשברתי ולקחתי את המחשב למעבדה. אצלם הוא עבד יום שלם והטכנאי ביקש שאביא גם את הציוד ההיקפי לבדיקה (עכבר, מקלדת, מסך). שם לאחר שעתיים המחשב אתחל, ואחרי שרק המסך נשאר מחובר הוא אתחל אחרי יום. האם יכול להיות שהמקלדת/העכבר מקצרים את המחשב וגורמים לאיתחולים? מפרט: מעבד: AMD Phenom II X4 965 black edition קירור: Arctic Freezer 13 לוח: Gigabyte GA_MA790UD4P זכרון: Crucial Ballistic Sport 2*8GB kit כ. מסך: Radeon HD 7870XT קשיח: WD 1TB SSD: Samsung Evo…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדפסת HP M1212NF שהייתה לי התקלקלה לאחר 5 שנים. אז אני צריך מדפסת עד 700 שקל ואלו הדרישות: 1.שמדפיסה כמה שיותר דפים לראש דיו או טונר. 2.שחור לבן בלבד ללא צבעוני. 3.שהראש דיו לא יקר. ושאפשר לקנות חלופי. 4.עם רשת אלחוטית או קווית. 5. חברה ודגם אמינים עם שירות טוב ועם אחריות כמה שיותר זמן. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו? תודה ומחכה להמלצות, יפת.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה עכבר לקנות?? בדגש על נוחות והתאמה לכל שימוש.. *Razer Deathadder Elite * Logitech G300S *Logitech G305 *Logitech Pro *OMEN 600 *LogiTech MX Master 2S *Logitech MX Anywhere 2s יש משהו מומלץ בבאנדל (הכולל מקלדת)?? פתוח לכל המלצה אחרת ...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך המלצה למקלדת גיימינג עד 300 שקל וגם זה יקר בשבילי. את האמת אני קונה מקלדת גיימינג רק בגלל התאורה של המקשים בעיקר. האם יש במחיר הזה מקלדת מומלצת שיש לה חיבור פיאל לאוזניות? חשבתי על שני מקלדות למרות שאני נוטה יותר ל-TT במחינת העיצוב ועוד 20 אחוז הנחה באייבורי, מה אתם אומרים? שני המקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5280 מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ, וההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות עכבר בגודל רגיל של מחשב או עכבר מיני כזה שהרבה קונים אותו כי הוא קומפקטי וכל זה.. מה שחשוב לי לשאול זה האם העכברי מיני של המחשבים הניידים באמת נוחים? היתרון שלהם הוא שהם קומפקטים ועובדים על משטחים קטנים ואפשר לשים בתיק וכו'.. אבל מבחינת נוחות, האם זה נוח? אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בזה. חשוב לי הנוחות יותר מאשר הקומפקטיות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט נקנה מt.m.s אז אשמח אם יש משו טוב טוב שם. אם לא אז לא קריטי. שלא יהיה יקר מדי כמובן ושיהיה איכותי. המחשב הוא לא למשחקים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-