ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה עכבר לקנות?? בדגש על נוחות והתאמה לכל שימוש.. *Razer Deathadder Elite * Logitech G300S *Logitech G305 *Logitech Pro *OMEN 600 *LogiTech MX Master 2S *Logitech MX Anywhere 2s יש משהו מומלץ בבאנדל (הכולל מקלדת)?? פתוח לכל המלצה אחרת ...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר של microsoft רגיל לא אופטי והוא בדרך להדפק אז ריצתי לשאול אתכם איזה עכבר אתה ממליצים לי כמובן שיהיה אופטי
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על זה של ANTEC: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2394 אבל רציתי לשאול אותכם על הספק שלו, אני לא כל-כך מבין שמעתי כל מיני חיבורי 24PIN SATA ATX 2 בקיצצור הוא דור חדש או ישן ? המחשב המתוכנן אמור להיות AMD 3800X2 H.D 1 1 צורב וכרטיס מסך עוד לא בטוח או X800 GTO או 6800GT. עריכה: אלו הנתונים מהחברה (סינית בשבילי) http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 710C וה-XP לא מזהה אותה...הגדרתי את המדפסת, אבל כשאני מנסה להדפיס משהו...המדפסת לא מגיבה... :'( בביוס לא נגעתי כי אני לא יודע מה צריך לשנות וכל זה... מישהו יכול לעזור ???
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כזה עוד לא ראינו - לקחנו לבדיקה והתרשמות עכבר חדש של Corsair מדגם Sabe v2 Pro אשר מבטיח תצורה רגילה לחלוטין אך משקל שיגרום למשתמש להרגיש כאילו אין שום עכבר בכלללכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??
-
כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הבנתי שהG5 וG7 זה אותו דבר בול רק אלחוטי ולא אלחוטי. ההפרש בכסף הוא לא משמעותי מבחינתי. (אני לא אומר שיש לי תקציב לא מוגבל, פשוט ההפרש לא גדול אז סבבה) אז למה אומרים לקחת G5 ולא G7? אם זה הקטע היחיד שמפריד בניהם, נראה לי אני אקח G7 כי יותר נוח לי אלחוטי (יש לי אלחוטי עכשיו והיה לי לא אלחוטי, יותר נוח לי עם אלחוטי) תודה מראש על ההעצות וההסברים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 900 מגה של gpt 90 דקות שרציתי לצרוב התברר לי שלמרות שכתוב עליהם 900 מגה הם 650 מגה נסיתי לצרוב גם עם נירו החדש וגם עם eseycd creator5 הבעייה בצורב??? יש לי צורב richo
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהירות-דרעק לא נורמלי !!!! http://go.walla.co.il/shamir1/ 1.ה GPU של כרטיס המסך של SIS ולא NVIDIA ונחות משמעותית מ GEFORCE אמיתי אפילו יותר גרוע מ MX200 2. כרטיס הקול מובנה על הלוח ומיושן ביותר לא AC3 ולא בטיח -AC97. 3. המעבד 423 פינים מהדור הקודם ולא מצויין כמה זמן יש לא אחריות בניגוד לפריטם אחרים. 4. הספק ספק המארז זה סוד צבאי !!!! 5. גם יצרן הדיסק הקשיח סודי ביותר והדיסק לא 7200 סיבובים . 6. לוח אם קיברי לזכרונות 133 אשר מאיטים מאוד את המערכת ובנוסף לא ידוע מהירות בקר ה IDE שלו . 7. מודם עלום שם !!! 8. מי קבע שהמיקלדת איכותית ?????????????? 9. ה CD ROM של LG עובד רק ב PIO 4 ולא UDMA כל שהוא. 10. מדפסת מתנה בשווי 499 ש"ח -דגם זהה לחלוטין של אוליבטי נימכר בסקל עודפים …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]
-
החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק). התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580... השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413? פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413 ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL... בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל? תנו דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 384 מגה זיכרון sdram כרטיס מסך ati radeon 8500 וההגדרות בתוכנה היו על 1024*768 בלי antialiasing frame buffer על double texture format על compressed z-buffer depth על 24 bit ו rendering pipeline על d3d hardware t&l ויצא לי ציון של 4500 בערך .... זה נורמלי? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים? פירמטתי רק לפני שבוע AMD DORUN 1100
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-