עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by e.t,

פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by RS4,

יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני צריך מקלדת אלחוטית קטנה(פיזית) שתשמש שלט למחשב, אני לא רוצה שלט אלא מקלדת שאוכל להגדיר קיצורי דרך לשימוש בנגן הסרטים שלי (MV2PLAYER) משהו בסגנון הזה: http://www.jr.com/Templates/HiRes/JR_HiRes.tem?HRIPath=FKBFREEMINI%2EPNG&HRTitle=FREEDOM+KEYBOARD+Mini+Bluetooth+Keyboard

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Wingedbull,

מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי משחב וXBOX שאני מחבר אותם למסך LG W2362TQ יש לו כניסת DVI X1 וכניסה אנלוגית אחת אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXBOX למסך בלי לנתק ולחבר כל אחד מהם כל פעם אני לא צריך שהם יעבדו במקביל אני רק לא רוצה לחבר ולנתק אותם שיהיו מחוברים קבוע דרך DVI. אם מישהו מכיר התקן כזה אני אשמח לשמוע עליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

מה יותר טוב למשחקים מבחינת נוחות והכל...?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by iveco,

יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?

11. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני יודע שבמצבעים של תקופת החגים רצו פה מלא המלצות על עכברים אבל לא ממש הייתי צריך עכשיו חדש... עכשיו גיליתי שיש לי בעיה בעכבר שלי (G500 של לוג'יטק), הקליק הימני מזייף.... וזה די קריטי למשחקים. אני מחפש המלצה לעכבר שיתאים ליד יחסית גדולה. ימני. ושיהיו לו כפתורים של קדימה אחורה. בנוסף אם יש לו free scroll זה יהיה ממש ממש נחמד כי מאוד התרגלתי לזה וזה ממש נוח. לגבי המחיר, עד 75$ בחו"ל כולל המשלוח או 300-350 שקל בארץ (שזה 75$) מודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. המפרט נקנה מt.m.s אז אשמח אם יש משו טוב טוב שם. אם לא אז לא קריטי. שלא יהיה יקר מדי כמובן ושיהיה איכותי. המחשב הוא לא למשחקים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shugi,

אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eliko78,

מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יותר מידי זמן אני מחכה לקנות כרטיס מסך ונמאס לי לחכות כבר! מה יותר שווה מביניהם ובבקשה גם להתייחס לתווח ארוך כי אני לא קונה כרטיס כל חודש או חצי שנה.... תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by approx,

רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. היי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר את אוזניות ה- BOSE Quiet Comfort 35 II למחשב הביתי. כאמור האוזניות הינם אוזניות בלוטוס ולמחשב עצמו אין בלוטוס ולכן חשבתי לחבר אותו עם מתאם בלוטס של TP-LINK, כזה: https://ksp.co.il/?uin=62004&select=&txt_search=מתאם bluetooth שאלתי היא האם הדבר באמת אפשרי ולא יניב כל מיני בעיות תאימות? האם אני ייהנה מכלל היכולות של האוזניות (סינון רעשים אקטיבי)? האם הם יעבדו גם בשימוש במשחקים? תודה לעונים.

22. Started by DAN,

זהירות-דרעק לא נורמלי !!!! http://go.walla.co.il/shamir1/ 1.ה GPU של כרטיס המסך של SIS ולא NVIDIA ונחות משמעותית מ GEFORCE אמיתי אפילו יותר גרוע מ MX200 2. כרטיס הקול מובנה על הלוח ומיושן ביותר לא AC3 ולא בטיח -AC97. 3. המעבד 423 פינים מהדור הקודם ולא מצויין כמה זמן יש לא אחריות בניגוד לפריטם אחרים. 4. הספק ספק המארז זה סוד צבאי !!!! 5. גם יצרן הדיסק הקשיח סודי ביותר והדיסק לא 7200 סיבובים . 6. לוח אם קיברי לזכרונות 133 אשר מאיטים מאוד את המערכת ובנוסף לא ידוע מהירות בקר ה IDE שלו . 7. מודם עלום שם !!! 8. מי קבע שהמיקלדת איכותית ?????????????? 9. ה CD ROM של LG עובד רק ב PIO 4 ולא UDMA כל שהוא. 10. מדפסת מתנה בשווי 499 ש"ח -דגם זהה לחלוטין של אוליבטי נימכר בסקל עודפים …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.