עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kalimero1234,

אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה. לפי מה שקראתי המקלדות הממולצות להקלדה מרובה הן בעלות סוויטצ' כחול. המקלדת היחידה שראיתי בארץ בעלת סוויטצ' כזה היא Razer Blackwidow אך היא ממותגת כמקלדת גיימינג. האם יש מקלדות נוספות בעלות סוויטצ' כחול בארץ? האם הBW מתאימה להקלדה למרות שהיא ממותגת כ Gaming Keyboard?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Nihil,

שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

עריכה: MX518+פאד SS נקנה בסוף ב-200 שקלים סה"כ מבאג. אני משחק פה ושם FPS, אבל כרגע השימוש העיקרי הוא לוורלד אוף וורקראפט. את ה-MX518 קניתי כשיצא לראשונה, ואהבתי את השימוש בו עד לפני שנה, כשהתקלקל. זמנית עבדתי על סתם עכבר ב-40 שקלים, אבל הגיע הזמן לחזור למשהו נורמלי. השאלה היא, אם לחשוב בכלל לכיוון ה-G400 או אפילו G500, שאמורים להיות שדרוג שלו? מה שמושך ב-G500 הוא כמות הכפתורים עליו, מאוד יעיל ל-WOW. אבל מרתיע המחיר, כמעט פי 3 (את ה-MX יש ב-99 שקלים בבאג). אז מה אתם ממליצים, להשאר עם הדגם הישן והמוכר ולקנות את ה-MX518, או שהפיצ'רים של ה-G500 שווים את המחיר המשולש? כמות הכפתורים עליו אגב יעילה? זו הסיבה היחידה שאני שוקל אותו, יוריד מעומס המקשים של המקלדת. אבל אם אי אפשר לה…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by RefUser,

שלום לכולם! הרבה זמן שלא רכשתי מדפסת, ועכשיו לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ אתכם כאן(כמו תמיד) הדרישות שלי למדפסת: - שתדפיס שחור לבן - תהיה מחוברת למחשב אחד בלבד - תהיה אמינה - שהטונרים שלה יהיו זולים(וגם שיהיו קיימים טונרים תואמים) מסגרת תקציב: עד 350 שח תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  8. http://www.ebay.com/sch/i.html?Mouse%2520Type=Optical&_sacat=3676&_from=R40&_nkw=2400+DPI&rt=nc&_dmpt=Mice&Interface=USB מצאתי עכברים זולים עם 2400DPI נראים טוב המחיר שלהם כמעט שליש מהמחיר של חברות אחרות האם הם שוות משהו ? מישהו ניסה ? כדאי להתסכן ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by orr12345,

אני מחפש מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום עד 450 חשבתי על ה6500a הם הכי טובוץ למחיר? בתודה אור

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  10. Started by rafigordon,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מגש הזנה למדפסת ביתית של hp כי המגש של המדפסת שלי נשבר ולא ניתן לעבוד איתו. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקי חילוף מעין אלו למדפסות ביתיות של hp? בתודה, רפי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by amit_R,

קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by Shoko,

יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by מחפשת מדפסת,

שלום לכולם ותודה על הפורום השימושי ! אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר אלחוטית עם סורק . מה יותר מומלץ ברדר או HP. לברדר נתונים יותר טובים גם בא עם טונר התחלתי יותר גדול. אבל הפרש של 300 שקל (!) מה יותר טוב מבחינת עלות תחזוקה (טונרים וכו') מה יותר מומלץ? הדגמים עליהם חשבתי הם עלות 1299 ₪ ומקבלים מדפסת קטנה נוספת מתנה. כולל הדפסה דו צדדית טונר ראשוני 1200 דף . המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by ohad5g,

שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  17. אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by vald95,

שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  20. שלום רב קיבלתי את ההגה הזה חדש בקופסא הוא של לוגיטק מ2001 אני לא מצליח להפעיל אותו על המשחק בלור ואפילו לא על dirt3 האם יש תוכנה שמזהה את רוב ההגאים המוכרים וגורמת להם לעבוד(אולי דרך דרייבר רגיל של גויסטיק או מצערת) על משחקי מחשב שלא תומכים כי זה הגה מפורסם אומנם ישן וחבל לי לזרוק אותו

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  21. Started by Yarden,

המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  22. Started by nigger84,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by maormark,

שלום וברכה אני קניתי את הסט של לוגיטק MK320 מKSP המקלדת אני מרוצה אבל העכבר הוא קטן יחסית למה שהיה לי בעכבר הקודם הכריות של הידיים היו נמצאות על העכבר ואילו בעכבר של הMK320 הכריות של הידיים בכלל לא עליו בתמונות זה נראה גדול אבל שפתחתי ראיתי שהעכבר קטן יחסית 1. השאלה היא אם זה משהו שמתרגלים אליו? וזה לא דופק את היד? הנה הדגם והמפרט קניתי ב145 שח מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11875 לינק לזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775659 לינק לאמזון קיבל 4.5 כוכבים http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Desktop-MK320-Keyboard/dp/B003VAGXZC אמרתי אולי אני אשדרג לדגם MK520 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775661 אבל אצטרך להוסיף עוד 80 שח כי הו…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. עד היום היה לי אכפת אופטי, החלטתי להישתדרג ואני מאוכזב ההרגשה עם העכבר כאילו שהוא לא מספיק חלק זז במסך. כאילו שהעכבר במסך לא מתאים לתנועות שאני מבצע עם היד תזוזה עם העכבר באלכסון כאילו שהיא זזה בקפיצות במסך ולא בתנועה חדה או גם תנועות קטנות אינן מדויקות איפה אפשר לבדוק את זה? יש איזה תוכנה שתסדר את זה? איזושהי הגדרה?

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by acker16,

אני בהתלבטויות לגבי קניית עכבר יש את ה Razer mamba שאמור להיות מצויין ויש ללוגיטק דגמים את ה G700 הזול יותר ואת ה MX יש לי יד גדולה יחסית ולכן אני מעדיף עכבר גדול, השימושים הם בעיקר גיימינג שני הדגמים של לוגיטק נמכרים בחו"ל באותו מחיר (99$ ) אבל בארץ יש בניהם הבדל של 150 ש"ח המחיר הוא לא השיקול העיקרי אבל תמיד חבל לזרוק כסף מעבר לכך אני מתעניין במקלדות : Razer blackwidow ultimate או Logitech 510 - ה razer נראית הרבה יותר מרשימה אבל היא לא אלחוטית האם מישהו ניסה להדביר עליהן אותיות בעיברית , האם ניתן לקנות מקלדת שכבר מגיעה עם עברית? האם התאורת מקשים מפריעה?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.