ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהרס לי העכבר אז אני מחפש עכבר חדש אם מישהו יכול לתת אולי איזו הצעה לעכבר שיהיה: -אלחוטי -עכבר שלא ותאים רק לאנשים ימניים מפני שאני שמאלי אז או עכבר שותאים לשתי הידיים או עכבר לשמאליים -עדיף גם שיהיה עכבר לייזר אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול גם להגיד לי בבקשה מה ההבדל ומה יותר טוב ומשתלם אני מחפש עכבר באיכות טובה והמחיר לא ממש משנה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לקנות מצלמה דיגיטלית לבית, שתחליף את מצלמת הסטילס הרגילה, רק העניין הוא שאני לא מבין בגרוש בצילום ובכל הנתונים של המצלמות. אני מתכוון לצלם גם בחוץ וגם בתוך הבית, אז דיי חשוב שלמצלמה לא תהיה שום בעיות תאורה למיניהן עם 2 הצורות. חוץ מזה, אני יקנה מצלמה של 2.1MP ומעלה, וגם לא נראה לי שאני ינצל את ה 1600x1200 במידה ואני יקנה 2.1MP. התקציב, כמו שכתוב למעלה הוא עד 2000 שקל. אם תוכלו להציע לי מצלמות וגם להסביר עליהן טיפה בכלליות, אני יודה לכם מאוד.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=21020 ומה עדיף מבניהם? יש חברה שהעכברי הבלוטופ שלה עדיפים על מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)
-
קניתי מפרט חדש אני צריך חוות דעת לגבי המארז הבא איך הוא? ?compucucas (hec) 69U9-midi 400W
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקלדת ארגונומית לשימוש משרדי, ואשמח לקבל המלצה. דרישות: המקלדת מיועדת למחשב עם windows XP, וייעשה בה שימוש גם בתוכנות פרימיטיביות שרצות דרך ממשק הדוס של windows. אם אפשר להשתמש במחשב כמו שתיארתי במקלדת אלחוטית (מבחינת דרייברים וכו'), אז עדיף. תקציב: גמיש, 200-500 ש"ח. תודה מראש לממליצים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה אנשים סה"כ המחיר עד 5500 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני קונה את ה- Plextor 10x24x40 IDE. וכרגע יש לי את ה-ASUS 50x ב-Secondary IDE Slave ואת הIBM 60GXP על Primary IDE Master. היכן לחבר את הצורב? עם הכבל של הCD או עם הכבל של הHD?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יכול לקבל לחג שובר החלפה של 1700 ש"ח לדר' גב וחשבתי לקחת לעצמי כיסא לגיימינג. משחק כמה שעות בשבוע ויותר בסופ"ש. אני יודע שיש להם כיסאות גיימינג עכשיו אבל אני לא מאמין שהם כאלה טובים, ב1700 ש"ח אני יכול להסתכל על הכיסאות היותר רציניים שלהם כך שאשמח לדעת אם הם שווים\נוחים וכו' וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי היום באתר שאפשר להזמין את ה-GeForce 4 Ti 4400 של VisionTek במחיר די מצחיק לעומת המחירים בארץ. אז רציתי לשאול אם VisionTek היא חברה טובה, ואם שווה להזמין את הכרטיס? אפשר לקנות את ה-Thermaltake CRYSTAL ORB ולעשות לו Overclocking למיהרות כמו של ה-Ti 4600 זה סה"כ 50 Mhz .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הבנתי שהG5 וG7 זה אותו דבר בול רק אלחוטי ולא אלחוטי. ההפרש בכסף הוא לא משמעותי מבחינתי. (אני לא אומר שיש לי תקציב לא מוגבל, פשוט ההפרש לא גדול אז סבבה) אז למה אומרים לקחת G5 ולא G7? אם זה הקטע היחיד שמפריד בניהם, נראה לי אני אקח G7 כי יותר נוח לי אלחוטי (יש לי אלחוטי עכשיו והיה לי לא אלחוטי, יותר נוח לי עם אלחוטי) תודה מראש על ההעצות וההסברים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-