ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני קונה את ה- Plextor 10x24x40 IDE. וכרגע יש לי את ה-ASUS 50x ב-Secondary IDE Slave ואת הIBM 60GXP על Primary IDE Master. היכן לחבר את הצורב? עם הכבל של הCD או עם הכבל של הHD?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=21020 ומה עדיף מבניהם? יש חברה שהעכברי הבלוטופ שלה עדיפים על מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סוךף סוף קיבלתי את המסך החדש שלי samsung 955df רציתי לדעת מה הרזולוציה המומלצת לעבודה איתו ויותר חשוב מה התדירות ואיך אני משנה אותה יש לי כרטיס מסך של הרקולס ti200
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהירות-דרעק לא נורמלי !!!! http://go.walla.co.il/shamir1/ 1.ה GPU של כרטיס המסך של SIS ולא NVIDIA ונחות משמעותית מ GEFORCE אמיתי אפילו יותר גרוע מ MX200 2. כרטיס הקול מובנה על הלוח ומיושן ביותר לא AC3 ולא בטיח -AC97. 3. המעבד 423 פינים מהדור הקודם ולא מצויין כמה זמן יש לא אחריות בניגוד לפריטם אחרים. 4. הספק ספק המארז זה סוד צבאי !!!! 5. גם יצרן הדיסק הקשיח סודי ביותר והדיסק לא 7200 סיבובים . 6. לוח אם קיברי לזכרונות 133 אשר מאיטים מאוד את המערכת ובנוסף לא ידוע מהירות בקר ה IDE שלו . 7. מודם עלום שם !!! 8. מי קבע שהמיקלדת איכותית ?????????????? 9. ה CD ROM של LG עובד רק ב PIO 4 ולא UDMA כל שהוא. 10. מדפסת מתנה בשווי 499 ש"ח -דגם זהה לחלוטין של אוליבטי נימכר בסקל עודפים …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, איזה ספק יותר עדיף? זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 או זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5608 המחיר של הספק השני די חשוד לא?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יכול לקבל לחג שובר החלפה של 1700 ש"ח לדר' גב וחשבתי לקחת לעצמי כיסא לגיימינג. משחק כמה שעות בשבוע ויותר בסופ"ש. אני יודע שיש להם כיסאות גיימינג עכשיו אבל אני לא מאמין שהם כאלה טובים, ב1700 ש"ח אני יכול להסתכל על הכיסאות היותר רציניים שלהם כך שאשמח לדעת אם הם שווים\נוחים וכו' וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת 3520 HP והיום רכשתי canon ip7250 : במדפסת החדשה אין סורק ואני רוצה לשכפל דפים(לסרוק ולהדפיס שוב) ואני לא רוצה להמשיך לקנות דיו לישן, וגם להדפיס מדי פעם כדי שלא ייתיבש. ראיתי תוכנות כמו http://icopy.sourceforge.net/ האם יש דרך פשוטה יותר, מבלי לערב את המחשב? פשוט ללחוץ העתק במדפסת והיא תדפיס במדפסת השנייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוב שלום כמו בכותרת, עיקר השימוש שלי הוא SC2, שזה אומר שאני הולך ללחוץ בסביבות 100 פעמים בדקה על המיקלדת, אז צריך שזה יהיה נוח ולא מתיש. יש עוד כמה דברים שחשובים לי: 1) שקט! למשפחה שלי יש שנה קלה והדלת בחדר שלי היא דלת עץ דקה שלא חוסמת רעש בצורה אפקטיבית כ"כ, אם זה יעיר אותם בלילה אני קונה סתם. לכן חשוב לי שהלחיצות יהיו מספיק שקטות שלא ישמעו אותם בחדרים הסמוכים. 2) שאני משחק אני מניח את היד בצד ימין של המיקלדת, ומשתמש בבהן בשביל ללחוץ על שיפט ו?, בשביל ללחוץ על שיפט ועל ? בצורה חלקה הוצאתי את שני הכפתורים שבין הקונטרול לאלט והבהן שלי חופשית שם. אין לי מושג איך מסודרים המקשים במקלדות השונות אבל אני רוצה את האפשרות להוציא את 2 הכפתורים האלו בשביל שהבהן שלי תנוח שם ו…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה אנשים סה"כ המחיר עד 5500 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)
-
-
אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר של microsoft רגיל לא אופטי והוא בדרך להדפק אז ריצתי לשאול אתכם איזה עכבר אתה ממליצים לי כמובן שיהיה אופטי
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר מידי זמן אני מחכה לקנות כרטיס מסך ונמאס לי לחכות כבר! מה יותר שווה מביניהם ובבקשה גם להתייחס לתווח ארוך כי אני לא קונה כרטיס כל חודש או חצי שנה.... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מפרט חדש אני צריך חוות דעת לגבי המארז הבא איך הוא? ?compucucas (hec) 69U9-midi 400W
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות עכבר טוב למשחקים. אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל לעכבר ולכן אני צריך המלצות לעכברים טובים וזולים במחיר הזה. אני לא רוצה לקנות את העכבר דרך האינטרנט אלה בחנות וראיתי שיש הבדלי מחירים גדולים בין האינטרנט לחנות. בדקתי עכבר של מיקרוסופט באופיס דיפוט שעלה 150 שקל ובPCH עלה 100 שקל. בקיצור אני צריך עכבר טוב וזול ב-150 שקל אבל שעולה ככה בחנות ולא דרך האינטרנט.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-