ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מתחיל להתארגן לקראת שדרוג ואני צריך ספק חזק. צריך להחזיק: 8800GTX X2 שאר המפרט: 3800X2 2G זכרון 3 דיסקים קשיחים צורב DVD התחשבות ב: יתכן הרכבת קרור מים בהמשך. יתכן שידרוג גם למערכת עצמה לאחר מ"ס חודשים. אין לי אפשרות קנייה מחו"ל. עריכה, טעיתי במקום, מנהלים להעביר בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן, רציתי לדעת איך המקלדת הזאת, האם היא נוחה, האם הפיצ'רים שלה מעולים ואיזה בדיוק פיצ'רים יש לה? ובכלליות, איך המקלדת הזאת בשבילכם, כי אני הזמנתי ואני מקווה שמחר היא תגיע לחנות ואני אוכל לאסוף. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש פיתרון של מדפסת משולבת (מדפסת, סורק, מכונת צילום) שהיא גם פקס עצמאי ויכולה גם לשמש כטלפון לשיחות, כמו (רוב?) מכשירי הפקס הייעודיים. האם קיים בכלל משהו כזה ברמה טובה (לא זבל סיני) ובאיכות סבירה (איזור ה-1,000 ש"ח, נניח) ? אם לא, מה מומלץ בתחום המחירים הזה עבור מכשיר משולב עם פקס אמיתי? האם המכשירים האלה כוללים יציאת טלפון, כך שניתן יהיה לחבר אליהם טלפון למעשה על אותו חיבור בקיר, והמכשיר ידע לזהות ולהבדיל בין שיחות טלפון ובין הפקס? יש לי ניסיון מינימלי עם Lexmark X5470 וההתרשמות שלי ממנו היא "סביר מינוס", כשבשלב מוקדם מאוד בחיים התחילו כבר בעיות של טעינת דפים וכו'. חשוב לי שהמכשיר יהיה ידידותי ונוח לשימוש, עם איכות הדפסה גבוהה ושיהיה יעיל וחסכוני. עדיף שלא יהיה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! התחדשתי לאחרונה בעכבר של לוג'יטק g700s, ורציתי לדעת איזה פד מומלץ לעכבר מהסוג הזה...ראיתי שישנם כמה סוגים כמו Qck , Goliathus וכאלה שיש הבדלים בין גרסאות ה- Speed וה-Control, משטח בד או משטח קשיח...עשיתי חיפושים שונים ולא הגעתי למסקנה מה הכי מומלץ ובטווח מחירים סביר ,אודה לכם אם תעזרו לי..=]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות טובות (לא לאודיופיל) בסכום הזה? אם כן, אפשר המלצה? אם לא, האם האוזניות האלה מומלצות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901520 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה - האם ציוד היקפי יכול לקצר את המחשב? לאחר זמן לא מבוטל בו נאבקתי עם המחשב עקב תקיעות/ריסטרטים/BSOD נשנים שלא הצלחתי לתקן, נשברתי ולקחתי את המחשב למעבדה. אצלם הוא עבד יום שלם והטכנאי ביקש שאביא גם את הציוד ההיקפי לבדיקה (עכבר, מקלדת, מסך). שם לאחר שעתיים המחשב אתחל, ואחרי שרק המסך נשאר מחובר הוא אתחל אחרי יום. האם יכול להיות שהמקלדת/העכבר מקצרים את המחשב וגורמים לאיתחולים? מפרט: מעבד: AMD Phenom II X4 965 black edition קירור: Arctic Freezer 13 לוח: Gigabyte GA_MA790UD4P זכרון: Crucial Ballistic Sport 2*8GB kit כ. מסך: Radeon HD 7870XT קשיח: WD 1TB SSD: Samsung Evo…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Logitech G710 + Mechanical Razer DeathAdder Black Edition 3.5G או 4G Steelseries Ikari Laser מעוניין לדעת עם הרכישה משתלמת או שיש אלטרנטיבה אחרת הדרישות שלי מהציוד הם: לא אלחוטי, עכבר לשני הידיים או ליד שמאל, אני גיימר בינוני ומחפש מקלדת מולטימדיה בנוסף תודה וערב טוב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה אנשים סה"כ המחיר עד 5500 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות עכבר טוב למשחקים. אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל לעכבר ולכן אני צריך המלצות לעכברים טובים וזולים במחיר הזה. אני לא רוצה לקנות את העכבר דרך האינטרנט אלה בחנות וראיתי שיש הבדלי מחירים גדולים בין האינטרנט לחנות. בדקתי עכבר של מיקרוסופט באופיס דיפוט שעלה 150 שקל ובPCH עלה 100 שקל. בקיצור אני צריך עכבר טוב וזול ב-150 שקל אבל שעולה ככה בחנות ולא דרך האינטרנט.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק). התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580... השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413? פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413 ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL... בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל? תנו דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אכן, השתמשתי בראשי דיו לא מקוריים ויש לי חשד שזו הסיבה, השאלה האם אפשר עכשיו להתקין ראשי דיו מקוריים או שזה כבר אבוד? בעיני זה נראה מאוד לא הוגן להשבית מדפסת באופן פתאומי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג. יש באמזון את האוזניות G430 של לוגיטק ב 40 דולר ויש את Sennheiser gsp 300 ב 86 דולר איזה עדיף ? והאם יש משהו אחר שמומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים? פירמטתי רק לפני שבוע AMD DORUN 1100
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב ישן נושן שהרכבנו לו מחלקים ישנים, הבעיה היא שאין לנו דרייברים לכלום ואני לא מצליח לזהות את הרכיבים כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, ניסיתי להסתכל על הכרטיס עצמו (לדוגמא המודם/כרטיס קול) ואני לא מבין איזה כרטיס זה בדיוק. איך אני יכול לבדוק אילו רכיבים יש לו במחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ציוד של חברה אמינה מעדיף אלחוטי תקציב עד 350 שח מקלדת ועכבר...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי אליו הוא שקט? רועש? והכי חשוב אם הוא מספיק מקרר ואם יש לכם הצעה יותר טוב (בסביבות אותו מחיר) תודה [table][tr][td]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=CAC-T05Centurion%205[/td][/tr][/table]
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איזה ספק יותר עדיף? זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 או זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5608 המחיר של הספק השני די חשוד לא?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-