עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

לאחר הדיון שהיה על מסך 19 עם T2 או 17 עם T2 החלטתי שאני מעדיף מסך 19 אבל יחסית זול והנה כמה מסכים שראיתי (הביעו דעה) CTX EX950F גודל נקודה 0.25 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 153 Hz 1024x768 up to 120 Hz 1280x1024 up to 90 Hz 1600x1200 up to 77Hz מחיר 1750 CTX VL950 גודל נקודה 0.26 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 150 Hz 1024x768 up to 117 Hz 1280x1024 up to 85 Hz 1600x1200 75 Hz מחיר 1450 SAMSUNG 955DF גודל נקודה 0.20 1600 x 1200 / 65Hz 1280 x 1024 / 60, 70, 75, 80Hz (80Hz max) 1024 x 768 / 87i, 60, 70, 75, 85Hz 800 x 600 / 56, 60, 72, 75, 85Hz 640 x 480 / 72, 75, 85Hz מחיר 1750 עד עכשיו רציתי לקנות את הסמסונג אבל אני רואה שלCTX יש רפרש רייטס יותר ג…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קרה לכם פעם שהמחשב שלכם נדלק לבד?? השינוי היחדי שבוצע במחשב לפני שהבעיה התחילה הוא הוספת מאורר ועידכון ביוס?????? למישהו יש מושג למה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by DoR,

קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by marvje,

זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dj_Gal,

שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל מדפסת יותר טובה ויציבה שתחזיק יותר זמן ולכן תמליצו לי על מדפסת משתלמת בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  11. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by Ewingum,

Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by weinman,

האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות כל דעה שווה אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי ... אני מתלבט בין כמה מצלמות מבחינת חיישן התמונה שלהם ... לפי מה שהבנתי חיישן CCD עולה באיכותו על CMOS שיותר זול וחוסך מקום בלוח אבל רציתי לדעת מה באמת ירידת האיכות של הCMOS בתמונה ... עד עכשיו ראיתי תמונות שצולמו בCCD והאיכות שלהן הייתה מדהימה אבל עוד לא תמונה אחת ברזולוציה גבוהה בCMOS ... 1. אם למישהו יש מצלמת CMOS וצילם תמונה טובה - שים אתה בפורום ... 2. מה באמת ירידת האיכות נגיד בין מצלמות 3MP עם חיישני CCD וCMOS אני מתכוון זה משהו נראה לעין שרק המקצוענים יבדילו ... אם מישהו יוכל להסביר לי את העסק ... זה יהיה נחמד ... 3. בחלק מהמצלמות מצויין "אינטרפולציית חומרה" בחיישן, לדוגמא במצלמות 3MP רבות כתוב שהחיישן הוא של 2MP וב"אינטרפולציית חומרה" מגיע ל3MP ...…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. אני מתלבט בין 2 מארזים טובים שהציעו לי.. מי שחושב שיש לו משהו יותר טוב להציא בבקשה... ארב אין לי תקציב גבוהה למארז מקסימום 400-500 שקל אני יכול לגרד.. אני מחפש מארז בינוני לא מיני ולא פול לא אכפת לי עם יפה או לא חשוב לי רק שיהיה מרווח וגדול..מתוכנן מודינג רציני צריך הרבה מקום למאוררים מעדיף בלי חלון ועם אפשר תציעו לי גם ספק כ יש לי רק 230W :\ אתם יכולים להציע הצעה משלכם אבל מה שייעצו לי זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB או Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting הרבה תודה לעוזרים! נערך: לא עובדים הלינקים סורי.. :\

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  17. זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ktanta harta,

ראיתי שיש שם יציאה וכתוב לידה USB אז הלכתי וחיברתי לה כבל USB שאותו חיברתי למחשב, המחשב זיהה את זה בתור CABLE DECODER אבל לא היה לו דרייבר מתאים עכשיו השאלה הראשונה שלי מה זה ה CABLE DECODER הזה? שאלה שנייה איפה אפשר למצא לזה דרייור מתאים חיפשתי קצת ברשת אך לא ממש העמקתי ולא מצאתי הממיר הוא של חברת THOMSON

20. היי, אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים... התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל). תודה, הילה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by NuKe007,

יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV, ועד כמה שידוע לי יש כבל או סוג של ממיר שיודע להמיר את היציאה לUSB (או כל יציאה אחרת שמתחברת למחשב). מישהו יודע על דגמים ספציפים? ואם כן איפה אפשר להשיג את זה (עדיף בארץ)?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מכיוון שאני מתכנן לקנות בקרוב Radeon 9800 Pro התחלתי לחשוש שהספק שלי לא יספיק בשביל המערכת. זאת המערכת הנוכחית שלי שעד עכשיו היתה יציבה לחלוטין: מעבד AMD 1700+@1951MHz לוח Epox 8rda3+ כרטיס מסך Geforce 4 420MX 2 סיטיקים של זיכרון 2 דיסקים קשיחים כונן CDROM צורב 4 מאווררים 80 מ"מ האם המערכת שלי תהיה יציבה עם הכרטיס החדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  24. מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ

25. Started by אוריפ,

אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים