עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ido-nava,

מחפש אל פסק למחשב: amd 3500+, gigabyte k8nslipro, 480V HEC מסך: LG Flatroon F900B 19" ראיתי את זה .. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00750&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=244&aff=Zap מה אתם אומרים עליו ? והאם יש יותר טובים ממנו בפחות מחיר ? ומה אתם אומרים על זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6462371 ? תודה רבה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם, קצת רקע: במחשב שלי מותקנים 6 הארדיסקים ו-2 CD , סה"כ 8 התקני IDE אשר מחוברים - 4 ללוח ו-4 לכרטיס הרחבה (PCI). העניין הוא שהכל מחובר אל 2 ספקים (כיוון שבספק אחד אין מספיק יציאות חשמל לכל ההתקנים) וכיוון שהמארז הוא מידי רגיל, אין בו מקום להכל - לכן הספקים נמצאים ליד המארז, כאשר המארז פתוח, וההארדיסקים הנוספים פשוט מונחים אחד על השני כאשר ביניהם רווח קל ולצידם מאוורר. כל העניין הזה לא נראה לי, ביחוד לאור העובדה שלא מזמן נשרף לי הארדיסק אחד, כנראה בגלל הספק. אני חושד בספק משום שלפני מס' שבועות קניתי הארדיסק חדש ולעיתים אין אליו גישה מהסיבה ש"ההתקן איננו מחובר" - כנראה הספק עושה בעיות. גם עכשיו ההארדיסק החדש עושה רעשים של "התנעה" לעיתים (כאשר אינו מזוהה כמחובר) - מה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  4. היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elad76,

רציתי לדעת: 1.הG7 הוא עובד על בטריות נטענות כאלה מרובעות???שמקבלים איתו? 2.הMX1000 טוב גם למשחקים ?והאם אפשר להביא לי חנות טובה עם מחיר טוב עליו? 3.האם שווה לקנות את הG7 כי אני חורש אל משחקים.. 4.האם אתם יכולים להביא לי מחיר נמוך על עכבר טוב של משחקים ולהגיד לי מה ההבדלים בין העכברים?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Bug2000,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אנשים! באוקטובר אני מתחיל לימודים (ואח שלי כרגע סטודנט) - כלומר, יהיו די הרבה הדפסות בבית. כרגע יש לנו מדפסת דיו HP5610. לא רעה בכלל, אבל די זוללת דיו (שבא בכמויות די קטנות למדפסת הזו). אנחנו חושבים יותר בכיוון של לייזר. צרכים: שתהיה חסכונית. לגבי צבע - די מתלבט. כדאי? יש משהו מומלץ? הטונר לצבעוני לא משלש את המחירים? הדפסה דו צדדית יכולה להיות נחמדה. מכונת צילום. סורק (לא יודע עד כמה קריטי... נראה). פקס (לא קריטי -בכלל-, אבל לא יזיק). תקציב: 1500 ש"ח. אולי ניתן למתוח אותו עד 1700~. אם יש זולות יותר בכיוון ה1000 שעונות על דרישותיי - עדיף כמובן. התקציב ריאלי לדרישות? כמה הדפסות מחזיק טונר אחד? יש חברות שכדאי לברוח מהן? או לחילופין חברות מומלצות? דגמים מומלצים כלשהם? ת…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by uvs84,

שלום לכולם צריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל) ראיתי את הדגם הבא: Line InteractiveוPRPC650וAdvice האם הוא יעשה את העבודה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Haflo,

יש לי את המפרט הבא ואני מעוניין לשדרג את המערכת ל Dual מה ההמלצה שלכם? Intel Pentium 3 733/133/256 FC-PGA 256Mb SDRAM 133Mhz x2 ASUS v7700 Deluxe 64Mb DDR ASUS CUSL2 IBM 75GXP 30Gb WD 7200 20Gb Toshiba CD-ROM x48 Creative DVD-ROM x12 Yamaha SCSI 8424S CD-RW SB Live Platinum Adaptec AHA-2940U/UW Dual 3COM 905C TX NIC USR winmodem 56K Creative Dxr3 Mpeg Enermax 456W PSU כבלים עגולים המון מאווררים מארז Full Tower וכל הקישקושים.... מה ההמלצה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by valleyzz,

שלום לכולם מבקש המלצה למדפסת בעיקר להדפסת עבודות ודברים במסגרת הלימודים לתואר חשוב שתהיה משתלמת. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי מחשב Intel 920 + ASUS P5LD2-VM + 1GB Ram והכי חשוב... 4X320GB Sata2 WD. כמו שאתם בטח יודעים ארבעה HD יוצרים חום נוראי במארז. אני לא מבצע OC. למה סולידי ? הילד שלי מפרק לי כל פעם את הדלת של המארז. לכן אני מחפש משהו סולידי. לא חייב להיות יפה אבל רצוי. תודה!

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  14. רוצה להדפיס כמויות בצבעוני, אבל בלי להוציא הרבה כסף על דיו. אם אפשר להמליץ על מדפסת וגם לרשום כמה היא מסוגלת להדפיס וכמה עולה הדיו שלה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

1. לכל כרטיסי המסך החדשים (לדוגמא-geforce 3, readon8500, kyro II(הוא עדיין חדש?)) יש יציאת DVI נכון? 2. כל טכנולוגיות הburn proof, justlink שלכל חברה שמייצרת צורבים יש, דומות? כלומר, אין טכנולוגיה אחת שהיא יותר טובה מהאחרות...? 3.[glow=green,2,300]קיבינימאטטטטט[/glow] שכחתי, וזה משהו שמאד רציתי לדעת. 4.מארז הENERMAX - FS-710B הוא full tower? 5.שייייייייייטטטטטטט גם את זה שכחתי. >

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ew89,

היי חברה, הזמנתי את העכבר Logitech 400S ואני צריך פאד בשבילו.. בדקתי בחנויות בארץ והפאד Steelseries QCK לא נמצא במלאי.. יש איזושהי אופציה אחרת שמומלצת לעבוד עם העכבר הזה? אשמח לעזרה.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shloosh,

כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Guy950,

שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by smoke_man,

מעוניין לקנות עכבר לצורך גיימינג קל התקציב הוא עד 500 שקלים חשוב שיהיה מותאם לשני הידים http://skypc.co.il/pl_product~RZ-170100~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~80320-700-00~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~Kova~19~0.htm איזה מבין העכברים האלה ייתן לי תמורה טובה לכסף נ.ב אני כרגע עם לוג'יטק mx518 בוקר טוב והמשך שבת שלום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by eliXir,

מישהו יודע, או יכול למצוא לי היכן יש מקום בת"א שאפשר לרכוש בו את העכבר הזה? עדיף שהמחיר יהיה זול יחסית למחירים שמוצעים בזאפ (140~400). הנה התמונה של העכבר:

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  21. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל מדפסת יותר טובה ויציבה שתחזיק יותר זמן ולכן תמליצו לי על מדפסת משתלמת בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Darkone,

i whant to buy a good grafic card that will give me a good performene for heavy 3d games, is the geforce4 v8440 worth buying?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kirma,

אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shendi,

כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  25. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.