ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! הרגע הגיע ואני בבבסיס סוגר היום.... BFG Ageia Physx הגיע עם שליח הביתה ישירות מיבואן BFG בחו"ל. (הכי מדליק!! לא בקשו ממני לשלם מכ"ס או מע"מ אפילו שהכרטיס הגיע מחו"ל...מוזר לא?) קניתי את הכרטיס במחיר 340 דולר כולל משלוח! עכשיו במחשב שלי יושב לו בנחת XFX GEFORCE 6800GT ובדרך במטוס כבר טס לו ATI AIW X1900 שיחליף את כיסה המלכות (בתקווה שיגיע לארץ כבר השבוע!!!!) שאלה שלי, מה השיפור שאני הולך להרגיש שאני אוסיף את PHYSX בנוסף ל 6800GT? ומה השיפור שיהיה לי אחרי שאוסיף את ה X1900! חבר'ה יאאלה תגיבו...תעשו לי את הערב/לילה בבסיס קצת יותר מהנה תודה!!
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם/ן. יש לי ילד קטן שלא מפסיק לקחת את העכבר ולכוון את האור האדום לעיניים. אני יודע שיש עכברים שלא עושים שימוש בטכנולוגיה הזאת, יש המלצה לעכבר כזה? איך נקראת הטכנולוגיה הזו? המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שששלום! אני חייב מקלדת נפרדת, לא טוב לי עם זו של הנייד. אני מקליד המון בחושך וממש נמאס לי לחפש את המקשים אז רוצה מקלדת מוארת. שתהיה חוטית, חיבור USB. מקשים עם עברית. רצוי מאוד שניתן יהיה לווסת את עוצמת התאורה. חשוב לי מאוד שתהיה מקלדת קטנה במימדיה ולכן מעדיף אחת בלי הקייפד ובכלל שתהיה ככה צנועה בגודלה. קצת בדקתי ואם אני לא טועה היחידה שעונה על הדרישות זה הסיידווינדר 6 של מייקרוסופט. קראתי פה בארכיון ובגדול ההתייחסויות אלייה אוהדות אבל עדיין כמה דברים קצת מטרידים שנתקלתי בהם: המקשים שלה מפסיקים לתפקד מתישהו? סידור המקשים חריג ולא נוח? המגנטים שבה מחרפנים עכברים (אם כן איך בדיוק?) יש עוד אופציה והיא ללכת על מקלדת קטנה ואיכותית בלי קייפד כאשר אני מוותר על עניין התאורה המובנה…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתכנן לקנות בקרוב Radeon 9800 Pro התחלתי לחשוש שהספק שלי לא יספיק בשביל המערכת. זאת המערכת הנוכחית שלי שעד עכשיו היתה יציבה לחלוטין: מעבד AMD 1700+@1951MHz לוח Epox 8rda3+ כרטיס מסך Geforce 4 420MX 2 סיטיקים של זיכרון 2 דיסקים קשיחים כונן CDROM צורב 4 מאווררים 80 מ"מ האם המערכת שלי תהיה יציבה עם הכרטיס החדש? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
העכברים החדשים ה g5 וה mx610 נראים חתיכת דבר לעומת העכברים של רייזר לפי מה שנראה יהיה קשה לרייזר להגיב ולוגיטק במתקפת העכברים האלו נראית ממש נחושה להשתלט על עולם העכברים(בדיוני ) מה נראה לכם רייזר בסופו של גבר תאוחד עם לוגיטק כי מה שנראה ללוגיטק יש תגובות טיסניות לכל עכבר מטומטם(לדעתי) של רייזר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחנתי 2 אפשרויות נא חוות דעתכם על המדפסות הבאות מחיר מול תועלת איזה ראשי צבע הם הזולים יותר בין המדפסות Brother DCP115C HP DeskJet 2180 אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לצערי אחרי שנים רבות מתה לי המדפסת בבית והגיע הזמן לרכוש מדפסת חדשה. חשבתי על זה: HP OfficeJet Pro 8710 D9L18A מה דעתכם? אני מבין שהדיו הצבעוני מחולק ל3 צבעים נפרדים - מה דעתכם על הקונספט הזה? זה יותר טוב או פחות טוב מראש דיו מאוחד? האם לפי מיטב ידיעתכם ברגע שראש דיו אחד מתרוקן המדפסת ממשיכה לעבוד -או שכאשר ראש דיו מתרוקן הכל נעצר? מה לגבי נושא הפידר של הסורק - אני מבין שמדובר פה על פידר שוכב, אבל אולי כדאי לרכוש משהו עם פידר עומד כך שהדפים פחות נתקעים? אשמח לכל עזרה, תודה, רם
-
- 11 תגובות
- 27.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV, ועד כמה שידוע לי יש כבל או סוג של ממיר שיודע להמיר את היציאה לUSB (או כל יציאה אחרת שמתחברת למחשב). מישהו יודע על דגמים ספציפים? ואם כן איפה אפשר להשיג את זה (עדיף בארץ)?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש. חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי MX1000 אני רוצה לקנות לו פד רציני ראיתי את המומלצים שעשו עליהם את הביקורת באתר אבל לא אמרו איפה אפשר לקנות אותם אז מה אתם הכי מליצים MX1000 ואיפה אפשר לקנות אני מרעננה תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היה לי בעבר מין מנשא פלסטיק בצורת X מתכוונן עם גלגלי פלסטיק , שעליו היה מונח המארז הישן של ה P3 שלי. (והייתי יכול לגלגל את המארז על הרצפה, כשהייתי צריך להזיז אותו) ככה הוא נראה במחשב הישן-ישן שלי : כיום יש לי מארז כבד של אנטק, 14 ק"ג רק הברזלים בלי החלקים בפנים, וכשניסיתי לפני שנה וחצי (כשקניתי את המחשב הנוכחי) לשים אותו על המנשא הישן, המנשא נשבר... ומאז המארז שלי לא "נייד" - בלי גלגלים. אני מחפש "סקייטבורד" או כל סוג של מנשא עם גלגלים למארז, שיחזיק מארז כבד, שגם ייראה טוב או לא ייראה בכלל. אני יודע שזה כנראה יהיה קל לבנות כזה בעצמי, אבל אני לא "מודר" אני אשמח אם מישהו מכם שמכיר מוצר שעונה על הדרישות האלה, יוכל לתת לי כיוון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי את הלוג'יטק MX1000. כאשר אני משתמש בדפדן פיירפוקס, כפתורי ה BACK/FARWARD לא מגיבים כלל. עידכנתי דרייבר מאתר היצרן ו"שיחקתי" עם על האופציות של התוכנה מהצורפת - נאדא. מישהו?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, הידע שלי במכשירי פקס שואף ל0, ולכן אני זקוק לעזרתכם. יש לי צורך במכשיר פקס לצורך שליחה/קבלה של מסמכים פעם ב... (יכול להיות פעם בחודש) ראיתי שמכשירי פקס יעודים גדולים ויקרים. לא כ"כ משתלמים לשימוש שלי. ישנם מכשירים זולים בהרבה, שמשלבים גם מדפסת וסורק. איך המכשירים הנ"ל? האם הפקס שלהם עובד טוב? ז"א המסמכים נשלחים/מתקבלים באיכות טובה? מכשיר לדוגמה : http://ksp.co.il/?uin=22643&BlackFriday2016 תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
פנטיום 3 550MHZ 256MB זכרון SDRAM CD ATAPI X 32 HD - WD 20GB כרטיס מסך - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 מודם Soft56K כרטיס קול Creative צורב פיליפס X 8 כונן 1.44 !!! (ל-ל-א מסך) => כמה עלי לדרוש עברו המחשב הזה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-