עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofird,

נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by cobmetal,

זקוק להמלצה למכשיר משולב תוצרת HP לא כולל פקס

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Dante_9,

יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…

6. Started by Dima Efimov,

שלום רב, יש לי מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג דגם 480.. המדפסת לא מדפיסה טוב צבע אדום, יוצא לכיוון אדום בהיר בהדפסה ולא בגלל חוסר בטיונר, השימוש רק בטיונרים מקוריים. זה יכול להיות קשור לתוף שקראתי שמחליפים מדי פעם כי לא נגעתי בו אף פעם? גם מיכל שאריות מקורי רק ניקיתי אותו מספר פעמים ואף פעם לא החלפתי אותו, או שעוד משהו שאני לא יודע? המדפסת בת 3 וחצי שנים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום בשעה טובה קיבלתי את העכבר הנ"ל. השאלה היא האם להשאיר אותו בטעינה כשאני לא עובד במחשב (מחשב כבוי או סתם לא עובד) או פשוט להשאירו והוא נכבה אוטו'..?

8. Started by ggg123,

אני נוטה לקנות עכבר אלחוטי, כי אני כבר שנים עובד עם אלחוטי , התרגלתי ולכן מעדיף לא לחזור לחוטי. לפי מה שהבנתי לעכבר הזה יש משדר WIFI שמתחבר ל USB. ליד המחשב יש לי ראוטר עם WIFI, האם לא תהיה התנגשות? דבר נוסף, כיצד העכבר הזה מתפקד במשחקים? יש לציין שאני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם במשחקים חדשים שיוצאים כמו call of duty אבל רוב העבודה תהיה בשימוש שוטף במחשב ואינטרנט. לכן גם חשוב נושא הנוחות בשימוש.אגב עד היום כפי שאמרתי למעלה השתמשתי בעכבר אופטי אלחוטי (די פשוט) ולא הייתה לי בעיה איתו במשחקים.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכם, זקוק להמלצה למדפסת לייזר ביתית, שתדפיס בשחור לבן בלבד, הטונר צריך להספיק לכמה שיותר הדפסות, חייב שתדפיס באופן דו צדדי ללא התערבות מצידי. אין צורך במכונה משולבת (מכונת צילום, סורק ופקס). התקציב עד 500 ש"ח. אני ואחותי סטודנטים וצריך אותה להדפסת מסות של מאמרים ומצגות במינימום עלויות. עדיפות לאחריות רחבה ומותג מוכר (יש לי ניסיון טוב עם מדפסות הזרקות דיו של HP למשל) ושהטונר אח"כ לא יהיה הרבה יקר. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Splashy,

היי, כרגע יש לי Mx510 ואני מעוניינת לקנות חדש, עדיף של לוג'יטק כי יש לי ניסיון מצויין עם העכברים שלהם. אני עובדת הרבה עם פוטושופ וגולשת הרבה באינטרנט. אני מתלבטת בין G5 ל-mx518 של לוג'יטק. מצד אחד ה-mx518 יותר קרוב למה שיש לי עכשיו (mx510) רק יותר מדויק ויש לו שני כפתורים בצד שמאל לניווט באינטרנט, מה שאין ל-g5 שיש לו רק כפתור אחד. מצד שני קראתי בפורום של Hwzone שה-g5 מומלץ לעבודה עם פוטושופ כי הוא מאוד מדויק וגם אפשר לשחק עם המשקל. מה שכן, הוא יותר יקר. מה שהכי חשוב לי זה נוחות השימוש לאורך זמן והדיוק של העכבר. איזה מהם עדיף לצרכים שלי? רצוי גם שהעכבר יהיה קל עד כמה שניתן. היה לי עכבר אלחוטי (mx700) והוא היה כבד מדי לטעמי. ה-mx510 שיש לי עכשיו הרבה יותר קל והמשקל שלו פחות…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  11. היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מיקרופון בשביל להקליט מסמכים במחשב בתוכנת GOOGLE DOCS. כרגע המיקרופון הישן עובד לי ב ZOOM , אך לא מקליט ברור ב DOCS. האם החלפת מיקרופון צריכה לפתור את הבעיה? כמו-כן יש לי בשנה-שנתיים הבאים אצטרך מיקרופון לצורך העברת שיעורים בכיתה. הבנתי שמומלץ לרכוש מיקרופון מדונה. האם מיקרופון אחד יוכל לענות על שני הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, השאיפה היא מקסימום רווח מינימום עלות.

13. אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת חסכונית ומהירה והדגש הוא על חסכונית במחיר של עד 1000 ש"ח. יש ברשותי מדפסת HP OFFICEJET V40 ורק 3 מחסניות דיו צבעוני מגיעות למחיר של 1000+ אז החלטתי לקחת את המדפסת (משולבת עם פקס וסורק) ולהשתמש בה רק כפקס ולקנות מדפסת אחרת חסכונית ומהירה. ועוד שאלה האם כדי לקנות מדפסת שיש בה 6 מחסניות דיו צבעוני האם זה באמת עוזר לחסוך בכסף ? איך המדפסת הזו וPixma IP4200וCanonו המבחינת איכות התמונה ועלות של דף צבע ... תודה רבה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by m_g,

קניתי לפני שנה וחצי בערך את העכבר, ומהיום הראשון הייתה לי בעיה כשהייתי חוזר ממצב של SLEEP למחשב העכבר היה כבוי, ורק אם הייתי מנתק ומכניס חזרה את העכבר זה היה מסתדר. בהתחלה הייתי בתוך שזה בגלל הלוח אם המיושן שהיה לי אבל שבוע שעבר קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ועדיין יש לי את הבעיה הזאת... למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? זה בלתי נסבל כל פעם להכניס את היד מאחרי המחשב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zzroni,

היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. פשוט יש לי זיכוי בחנות מסוימת והם מוכרים מצלמות אינטרנט רק של מיקרוסופט ולוגיטק . אני צריכה מצלמת אינטרנט לשיחות עד גג 190 שקל תודה הם המליצו לי על: מיקרוסופט HD3000 אצלהם זה עולה 120 לוגיטק C270 אצלהם עולה 170

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by albert13,

יש אותם בתקציב שלי: ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ ‏Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL ‏Razer eXactMat Mouse Pad ‎‏SteelSeries QcK Mass Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad‎ ‏SteelSeries 4HD Mouse Pad‎ טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  21. Started by roeesnir,

קראתי את הביקורת הנפלאה על האוזניות, ואני רוצה לקנות זוג. כרגיל - פתחתי eBay קודם, והן נמכרות של ב48$. כדאי לקנות? האם זה זיוף?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון

23. Started by COca,

שלום. התפנו לי 500 שקל חדשים והחלטתי לקנות סורק. אני ממש לא מבין בסורקים וראיתי כמה סורקים במצבע בכל מיני מכרזים אבל מנסיו אני יודע שהם רק דופקים אנשים , לכן אני פונה אליכם , מישהו יכול להמליץ לי על הסורק הכי משתלם שאני יכול לקנות עד 500 שקל? ואם יש זמן גם קצת להסביר על הסורק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by hugo123,

אני מתלבט בין שני הסורקים האלה. שניהם USB 2.0, אבל רזולוציות שונות והבדלי מחיר של 350 ש"ח. הסורק ישמש גם לסריקת פילמים נגטיב והפיכתם לתמונות. אולי סורקים אחרים ? אודה לההמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.