ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יציאה ממצב שינה העכבר PS/2 רגיל ב-XP PRO
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי UPS והתוכנה נותנת נתונים בוולט, ולפיה ה-INPUT VOLTAGE הוא 234+- וה-OUTPUT VOLTAGE הוא 228+- מה זה אומר מבחינת הוואטים? אני רוצה לקנות ספק של 300W - זה יספיק לי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצטער על כל הנושאים האלו רק שאני חייב להיות בטוח במה שאני קונה עכשיו אני קונה X-Blade בחנות בעיר שלי ב350 איך אני בודק עם הוא מקורי הוא סתם זיוף? כי הוא פתח לי את המארז לראות והוא נראה די טוב 3 מאווררים אחד עם Led אחד 120mm ואחד 80mm מאחורה... עכשיו איך אני בודק עם זה זיוף או מקורי?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
דרך תוכנה או משהו? כי אני אולי טס להונג קונק עוד חודש ויש שם מלא פלאפונים שיגיעו לארץ עוד מלא זמן שאני רוצה ליקנות אבל הבעיה היא שכל הפלאפונים שם באנגלית (אין לי בעיה עם אנגלית אבל פלאפון באנגלית מעצבן) אז יש איזו דרך להפוך את התפריט לעברית?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשרו לפה אבל אני רוצה לשים בחדר שלי מצלמת אבטחה לא רוצה להשקיע הרבה כסף אפשר אני יכול לחבר אותה למחשב או לדיסק קשיח אני מוכן להשקיע בזה 100 שקל {לא כולל מצלמה ודיסק קשיח כי יש לי את זה} אם יש איזו תוכנה או איזו מצלמה שעושה את זה... אודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שידרוגים... עושים אותם כל הזמן... או שלא? [poll] איך אתם אוהבים את השידרוג שלכם? [opt]כל פעם שיוצא משהו חדש, אם הוא שימושי בשבילי אני ישר קונה אותו[/opt] [opt]כל כמה חודשים אתה קונה מחשב חדש לגמרי, וזורק את הקודם לפח... ;D[/opt] [opt]אני מחכה כמה שנים, עד שהמחשב כבר ימות לגמרי מזקנה טובה, ורק אז קונה מחשב חדש לגמרי[/opt] [opt]אני עדיין משתמש בפנטיום 133MHz שלי...[/opt] [/poll]
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בואנה אני פשוט משתגע, נכנס לי מלא לכלוך בין המקשים ואין מצב שאני יצליח לנקות את זה עם נייר משהו. יש דרך להעיף את כל הלכולך שיש שם? זה פשוט משגע אותי. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-