ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שני דיסקים קשיחים ועוד ועוד שיראה טוב
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מדפסת שהייתה לי ב7 שנים האחרונות נפטרה... (PIXMA 3000) הייתי מאוד מרוצה ממנה! אני מחפש מדפסת חדשה שתהיה : 1. אמינה. 2. דיו יחסית זול (כזה שלא צריך משכנתא להדפיס...) 3. כוללת סורק - וכאן אני מעוניין בסורק שאפשר להכניס לו תמונות 10X15 והוא יסרוק אותן ברצף. 4. אני לא זקוק להדפסה באיכות של תמונות ממעבדה, רק שתצא הדפסה נקייה ואיכותית. סכום להשקעה עד 700 ש"ח~ אשמח להצעות . חיים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, השולחן עליו מוצב המחשב בבייתי הוא שולחן זכוכית. כרגע יש עכבר אופטי-אלחוטי של מייקרוסופט, ואני מעוניין להחליפו. בין היתר בגלל העובדה שהוא לא עובד לי על הזכוכית, ואני נאלץ להשתמש בפאד. האם עכבר חדש שפועל בטכנולוגיית ה Laser יפעל על הפלטת זכוכית ללא צורך בפאד? בתודה ניר
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לפני קנייה אני מעוניין לקנות טסטר לכל מני צבעים של CHERY MX. בחנויות הם לא רוצים לפתוח לתת לי לנסות אז אין לי ברירה כי אני רוצה להיות בטוח עם הקנייה ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/CC-Keyboard-R-4-Clear-Keycaps-4-x-Cherry-MX-Switches-Sampler-Tester-Kit-/281800827472?hash=item419ca36250 מה דעתכם? נראה מזוייף לא? המחיר זול מאוד לדעתי... בכ"מ אם יש לכם מה להציע אני אשמח, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר באמזון וב-B&H הוא $230. בארץ משום מה רוצים עבור ההגה הזה 1550 ש"ח. האם יש דרך זולה להביא אותו מחו"ל? אני לא חושב שאחריות מקומית מצדיקה מחיר כפול.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. לפני מספר חודשים התוודעתי לכך שיש מקלדות מוארות למחשבים נייחים. אני מחפש מקלדת מוארת איכותית, עם מקשים בעברית ואנגלית. עדיף זול. במידה ואין, אז אני אקח הכל. תודה רבה מראש (-:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש מדפסת HP 1315 משולב סורק. פעם בשבוע מנסה להדפיס דף טסט נסיון. מתחיל הדפסה אבל לא מושך נייר ותוך שנייה מקבל הודעה שגיאה.ולא הבנתי מה זה אומר ההודעה הזאת? אני הוספתי נייר קצת.והחלפתי מזמן כבל חדש USB וזה עבד. בתוכנה מדפסת עשיתי ניקויי ראש וכמה שניות נותן לי אותו הודעה שגיאה. אבל אינו כשורה לא מדפיס לי מקבל הודעה שגיאה. יש לי נסיו ןקצת במדפסות .מסוג מדפסת כזה זה שונה.אולי אני רוצה לפרק את מדפסת כוונה לא הכל פירוק. אני רוצה לנקות גלגלים אולי יש אבק לילכוך וגם יש חיישן שבודק נייר קיים ומושך דפים להדפיס אני רוצה לנקות אותו. אולי חיישן ניתקע משהו בנייר קטן.אתם מבינים? אני לא יודע איפה חיישן,ואיך מפרקים מדפסת לנקות גלגלים. מישהו יודע.כתובת האתר HP אם הורדה קובץ וי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כזה עוד לא ראינו - לקחנו לבדיקה והתרשמות עכבר חדש של Corsair מדגם Sabe v2 Pro אשר מבטיח תצורה רגילה לחלוטין אך משקל שיגרום למשתמש להרגיש כאילו אין שום עכבר בכלללכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 1.33 Hercules GeForce 2 MX/400 256 SD-Ram איזו תוצאה אני אמור לקבל? (אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על: Microsoft Basic Optical Mouse אבל בכל אתר מראים אותו בצורה אחרת למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4757 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=401 או Microsoft Wheel Mouse Optical שדיי קשה להשיג אותו(הם לא אותו דבר?) או בכלל עכבר של חברת genius, נראה שיש להם אחלה דברים. http://tms.co.il/product/5569 *מעוניין לקנות מ- TMS*
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי G9 ואני אוהב את הגוף גומי שלו אבל הוא קצת קטן לי ונראה לי שאני יעדיף אחיזת palm.אז אני מחפש עכבר חוטי גדול עם גוף גומי כמו של הG9 יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה). מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות. כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט). לינק למספר ביקורות על הלקסמרק: http://www.ciblant.com/product…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש פיתרון של מדפסת משולבת (מדפסת, סורק, מכונת צילום) שהיא גם פקס עצמאי ויכולה גם לשמש כטלפון לשיחות, כמו (רוב?) מכשירי הפקס הייעודיים. האם קיים בכלל משהו כזה ברמה טובה (לא זבל סיני) ובאיכות סבירה (איזור ה-1,000 ש"ח, נניח) ? אם לא, מה מומלץ בתחום המחירים הזה עבור מכשיר משולב עם פקס אמיתי? האם המכשירים האלה כוללים יציאת טלפון, כך שניתן יהיה לחבר אליהם טלפון למעשה על אותו חיבור בקיר, והמכשיר ידע לזהות ולהבדיל בין שיחות טלפון ובין הפקס? יש לי ניסיון מינימלי עם Lexmark X5470 וההתרשמות שלי ממנו היא "סביר מינוס", כשבשלב מוקדם מאוד בחיים התחילו כבר בעיות של טעינת דפים וכו'. חשוב לי שהמכשיר יהיה ידידותי ונוח לשימוש, עם איכות הדפסה גבוהה ושיהיה יעיל וחסכוני. עדיף שלא יהיה…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-