ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה קישור למארז כאן מראים אותו מהרבה זויות, יש אותו גם בצבע שחור ואדום במקום אפור וכחול http://www.incotrade.ru/obzor/case/foxconn_chimera הוא עולה בסביבות 300 ש"ח בארץ. רציתי לשאול איזה יתרונות\חסרונות ודברים מעניינים יש בו חוץ מהיופי שלו? (הכל שם רשום ברוסית ואני לא מבין כלום) לגבי הספק שהוא מכיל זה לא משנה לי אני אעביר אליו את הספק האנרמקס שיש לי
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לאחרונה רכשתי עכבר אלחוטי של LOGITECH מדגם M705. עד כמה באמת חשוב לכבות אותו בסיום העבודה מבחינת חיי סוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת נוחה ל- HTPC קראתי קצת על מוצרים שונים בתחום ונראה כי שתי האופציות בכותרת הן האופציות הכי שפויות. הדילמה שלי כרגע היא כזו - K400 כ- 250ש"ח (קניה בארץ עם עברית) חסרון - יקר, אין תאורה אחורית, יחסית גדולה. יתרון - עברית במקשים, 3 שנים אחריות, סוללות מחזיקות שנה. K400 כ- 180ש"ח (קניה באיביי) חסרון - כמו שכתובת למעלה+תוספת 20ש"ח למדבקות בעברית (אם היא הייתה מקלדת רגילה זה לא היה חשוב), שנה אחריות (מניסיון עם Logitech סביר להניח שברגע שאני אתן להם הוכחת קניה, אני אקבל 3 שנים אחריות, אלא אם מוכרים באיביי מחודשת כחדשה). N5902 כ- 240ש"ח (איביי או 210ש"ח ב- AliExpress) חסרון - אין את האות "ת" ב- Layout, סוללות מחזיקות 3 חודשים (ללא תאורה). רק שנה אחריות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד שלא הגיע עם תיק, ואני רוצה לדעת כמה דברים: איפה אני יכול לקנות תיק ואיזה תיק לקנות? דבר שני איזה עכבר נוח ועמיד ממולץ לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? תודה מראש, אור. תיק למחשב hp: חשבתי על זה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8566
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת (רצוי עם פקס) שהולכת להדפיס כ-30-40 דפים ביום (שחור לבן). כדאי במקרה כזה ללכת על לייזר? כיום יש מדפסת שמחסניות הדיו שלה נגמרות מהר מדי... התקציב לא ברור כרגע, אשמח לקבל כמה דוגמאות.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של מיקוסופט ואני מחפש את הדריברים שלה ולא מוצא יש לכם במקרה קישור להורדה???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שבמצבעים של תקופת החגים רצו פה מלא המלצות על עכברים אבל לא ממש הייתי צריך עכשיו חדש... עכשיו גיליתי שיש לי בעיה בעכבר שלי (G500 של לוג'יטק), הקליק הימני מזייף.... וזה די קריטי למשחקים. אני מחפש המלצה לעכבר שיתאים ליד יחסית גדולה. ימני. ושיהיו לו כפתורים של קדימה אחורה. בנוסף אם יש לו free scroll זה יהיה ממש ממש נחמד כי מאוד התרגלתי לזה וזה ממש נוח. לגבי המחיר, עד 75$ בחו"ל כולל המשלוח או 300-350 שקל בארץ (שזה 75$) מודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי עכבר של SUMSUNG אופטי והיום משום מה נהרס לי הלחצן הימני בעכבר וזה בערך אחרי שנה (קצת יותר) מאז שקניתי אותו. הייתי רוצה שתציעו לי איזה עכבר לקנות. אני מתכוון לעכבר אופטי טוב שיחזיק אצלי הרבה זמן (בערל שנתיים) במחיר סביר של עד כ- 150 ש"ח. עדיף שלא יהיה עכבר אלחוטי. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש