עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ewingum,

Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tal14,

אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. התקציב זה 60 ש"ח לעכבר. שני עכברים טובים שהמליצו לי במחיר הזה- 1)Microsoft- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=82&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=13&aff=zap 2) Logitech- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=mo_log&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=32&aff=Zap מה אתם אומרים יהיה יותר נוח ויותר משתלם מבין השניים? : ואגב עכברים, אני מעוניים לקנות גם מקלדת. שמתי עין על זאתי של Microsoft- http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1222 מה אתם אומרים, מקלדת טובה? והאם יש יותר זולות ברמה שלה? בתודה מראש!

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by arel508,

אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ktanta harta,

ראיתי שיש שם יציאה וכתוב לידה USB אז הלכתי וחיברתי לה כבל USB שאותו חיברתי למחשב, המחשב זיהה את זה בתור CABLE DECODER אבל לא היה לו דרייבר מתאים עכשיו השאלה הראשונה שלי מה זה ה CABLE DECODER הזה? שאלה שנייה איפה אפשר למצא לזה דרייור מתאים חיפשתי קצת ברשת אך לא ממש העמקתי ולא מצאתי הממיר הוא של חברת THOMSON

8. Started by the_saint,

רק רציתי להראות לכם שרוב השיאים של מהירות באינטרנט דיי מפוקפקים וזה ממש לא בעיה לעשות אותם... חמש דקות עבודה.... בלי מערכות קירור משוכללת ובלי כלום רק צייר של וינדוס וקצת זמן פנוי.. אז תחשבו טוב...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. logitech g110 logitech g500 steelseries qck+ גדול מקום שנותן אחריות אמיתית אחמ... אחמ... KSP אפשר למחוק מהרשימה תודה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יצרנית הציוד ההיקפי הקנדית המפורסמת הגיעה לשפל בהכנסות ולאחר מספר הלוואות שלא צלחו מכריזה על פשיטת רגל סופית לכתבה

11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מדפסת מדגם 4500 של hp עכשיו אני יודע שקיימת אפשרות להגדיר אותה כמדפסת רשת עכשיו רציתי לדעת איך מגדירים אותה כמדפסת רשת אבל אני רוצה גם שיהיה אפשר להדפיס דרכה גם כאשר המחשב שאליו היא מחוברת כבוי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  14. בכל המפרטים של המשחקים, יש מעבדי AMD חזקים. וכמו שכולנו יודעים המאוורר שבא עם המעבד לא בדיוק מספיק, ובמקרים מסוימים המעבד יכול להשרף. זה קרה להרבה מעבדות (שלא מבינות בנושא) שלא יודעים שצריך לשים למעבדים האלה מאוורר נפרד. אני לא מדבר על מעבדי DURON כי הם ממש לא צריכים את זה. אבל במעבדים כמו Athlon XP, אפילו שהם מתחממים פחות מקודמיהם, כדאי להוסיף מאוורר כמו Volcano 6 למפרט או מאוורר טוב ושקט אחר שיעשה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי. המאוורר זה חלק חשוב מאוד כשמדובר במערכת של AMD.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by bah10,

כל כרטיסי הGEFORCE4 4600 עובדים על 300 מגה"צ, למה ASUS יוצאת מן הכלל והכרטיס שלה יעבוד ב330 מגה"צ? איך יכול להיות? הרי כולם צריכים להיות אותו דבר, לא?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dino,

אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710, שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק}, השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם. יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח? תודה מראש, Dino, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D-Bang,

אני מחפש ספק איכותי ורציתי לדעת על מה כדאי לשים לב, מה צריך לחפש בספק? אילו חברות נחשבות לטובות? מחשב סטנדרטי, לא למטרות אוברקלוקינג... כנארה מערכת קונרו עם כ. מסך בינוני/גבוה

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום. אני מחפש בקר קונסולה (XBOX או PS) אלחוטי למחשב. המטרה שיהיו לפחות 2 שלטים כאלה. האם מישהו מכיר המלצה? אולי איביי? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Or ei,

ATHLON XP 1600+ DDR 256MB 266MHz transecond GA-7VTXH+ 40GB 7200RPM IDE maxstor dxl VIRGO P-3 300WATT CD-S520(asus 52) FLOPPY 1.44 Pilot Wheel Mouse Optical KB-16 PINE ROCKWELL 56K ATP3 leadteak gf3 ti 200 זה יוצא 4671¤ יש מה לשפר??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by אוריפ,

אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TNT,

לפי מה נקבעת איכות המדיה לצריבה? מה אומרים צבעי הדיסק בחלק התחתון(הכחול, כסף, זהב....וכל אלה)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arielcom,

http://www.ebay.com/itm/Microsoft-SideWinder-X4-Keyboard-/360809666014?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item5401ee95de רציתי לדעת אם המחיר משתלם עבור המקלדת? מצד אחד בא לי מקלדת איכותית ומצד שני אני קצר בכסף(תקציב באזור ה250 ש"ח) האם יש מקלדת יקרה יותר(עד 250 ש"ח) שיותר ממולצת מזאת?(רצוי עם מקשים מוארים) בנוסף-לא הבנתי אם עלי לשלם מיסים על המקלדת אם אני מזמין מEBAY ואם כן, כמה זה יעלה? עריכה:עכשיו נזכרתי שהמקלדת לא תומכת בעברית.. אז אם ידוע לכם על מקום שיכול לחרוט\חנות שמוכרת את המקלדת הנ"ל עם חריטה? תודה על העזרה (:

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by st0m,

שלום לכולם .. יש לי שבוע לבחור מארז למחשב איך זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by navk2,

אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

ה mator טוב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.