עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! רכשתי מדפסת חדשה- hp 4615, עם פקס.. יש לי מודם של hotbox, ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפקס.. במודם עצמו יש 2 חיבורים- אחד לקו הטלפון, השני לפקס. אני מחבר את הפקס לכניסה tel1 בהוטבוקס, אבל הפקס לא פועל (יש בדיקה עצמית של הפקס שהוא מבצע והוא כותב "לא זוהה קו טלפון פעיל"אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by b00h,

בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ys1,

האם מישהו התנסה בשימוש ב- logitech מדגמים C210, C310 או C510 ברזולוציית HD לשיחות וידאו באמצעות Skype ויכול לאשר ש- skype מסוגל לשדר ברזולוציית HD עם מצלמות אינטרנט אלו? מעוניין לרכוש מצלמה מדגמים אלו - והנקודה הנ"ל חשובה אך לא ברורה. במפרטים כתוב שזה עובד עם skype אך לא ברור האם ברזולוציית HD. תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, הייתי רוצה להתיעץ לגבי 3 עכברים שאני מתלבט איזה מהם לקנות. אני צריך עכבר נוח ויחסית גדול (ידיים גדולות\אצבעות ארוכות) לצורכי עבודה. מתלבט בין העכברים הבאים: SteelSeries Rival 300 Logitech MX Master Wireless Mouse Razer DeathAdder Elite אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש עכברים מומלצים אחרים אשמח גם לקבל עליהם דעה והמלצה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מבקש לייעץ דגמים ספציפים העולים על הדרישות: עכבר גדול במיוחד לכף יד גדולה. לחצנים שקטים (silent mouse) חיבור אלחוטי תקציב: לא מוגבל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. WTF?? בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות! :s05: :-[ :-X

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by עידן פ.,

צריך מצלמה לשידור און ליין, לא רק צילום והעלאה, אבל מה עושה מי שלוגיטק 920/922 לא מספיק איכותית עבורו וסטאפ של כרטיס לכידה וDSLR יקר מדיי ? עדיפות ל720P חלק וברור על פני "1080P" כמו של ה 920. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by 1_Nike_1,

I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by simon_hr,

שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by 3DTECH,

כי אני לא מכיר את החברה בכלל מה אתם אומרים..? שווה לקנות זכרונות שלהם? 256MB DDR 2700 שווה ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Component,

איזה נגן יותר טוב? המחיר של הג'אזפיפר הוא 420 ש"ח שמחיר של הפיין הוא 585 ש"ח הנה קישורים לדפי היצרן שלהם: pine jazzpiper הנה התמונות של שניהם: ---------------------------- בתודה מראש, Component

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by itzik_now,

היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Shumy2,

אהלן, לאחרונה יש לי כאבים ביד בעת שימוש בעכבר של לוג'יטק (אחד פשוט, לדעתי מדגמי M). אני מחפש המלצה על עכבר שבנוי בצורה אחרת ולא יעשה לי כאבים כאלה. מה מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tom123p,

היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. פעם (לפני 7 שנים -+) היה לי PS1 וקנו לי הגה+דוושות בסוני הם עבדו אחלה ושיחקתי איתם דיי הרבה..... לא מזמן חיפשתי משהו בארון ופתאום מצאתי את ההגה ועלה לי רעיון לחבר אותו ולשחק ב NFSC אבל משום מה ראיתי שהוא לא מתאים ! ההגה אמור להתאים גם למחשב וגם לסוני (1), יש לו שני חיבורים אחד חיבור רגיל של סוני ועוד אחד שזה חיבור של 15 פינים,7 למעלה 8 למטה, ניסיתי לחבר אותו למשחב והחיבור של מחשב לא מתאים !(זה שהכי דומה לו) יש מתאם כלשהו שאפשר להשיג ? והאם יש טעם בכלל להתאמץ כי שמעתי שמשחקים עם הגה זה לא הכי הכי ... תודה !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי מקלדת ארגונומית של GOLDTOUCH המיוחדת שנפתחת ל-2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 שימו לב למחיר שלה. בקיצור נמאס לי ממנה. רוצה חדשה. בהתחלה התעניינתי באלחוטית אבל הבנתי שצריך להטעין להם את הסוללות ע"י פירוק ואני לא רוצה. אין מקלדת עם תחנת עגינה שמטעינה את הסוללות שלה? וראיתי את המקלדת של סמסונג : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 אומרים שהיא ממש יפה והיא מולטימדיה ויש לך חיבורי USB.\(סתם נחמד). יש המלצות למינהם? יש למישהו ניסיון עם מקלדות ג'נריות במחירים מצחיקים? אמינות או לא? תודה.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by adu,

קניתי את הספק הזהhttp://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSTET420AD&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=0 וקניתי בלי active pfc או משהו דומה ורציתי לדעת מה זה אקטיב פי אפ סי? טוב אני הולך להתקין אותו. ד'א איך הספק? טוב?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by elrondd,

יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yosi-m,

זה לקח הרבה זמן אבל הגעתי למסקנה, לסידירום X52 יש מנוע מאוד מהיר !!!!!!! למה הכוונה ? קוטר סידירום הוא 6 ס"מ, והוא מסתובב במהירות 52 סיבובים לשנייה (מקסימום תיאורטית....), לכן המהירות הזוויתית(למביני פיזיקה) היא w=2*3.14*52=326.56 RAD/SEC ובגלל שקוטרו של דיסק הוא 6 ס"מ אז המהירות הקוית בנקודת הקצה של הדיסק היא v=326.56*6=1959.36 =19.5936 M/SEC נכפיל ב 3.6 ונקבל מהירות של 70 קמ"ש ! תקנו אותי אם אני טועה !

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by lusman,

שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by blabla2002,

היי אני טס לארצות הברית עוד 10 ימים ואני רוצה לקנות ספק כוח עד 150$ וראיתי את האנטק של 550 וט במחיר שנכנס לתקציב אבל האם אני צריך 550 וט (תראו את המפרט שלי) ומה זה יעזו לי חוץ מיציבות אז האם לקנות אותו או לקנות משהוא אחר או לא לקנות בכלל

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ABL,

היי יש לי G9 ואני אוהב את הגוף גומי שלו אבל הוא קצת קטן לי ונראה לי שאני יעדיף אחיזת palm.אז אני מחפש עכבר חוטי גדול עם גוף גומי כמו של הG9 יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים