עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני כבר חודש וחצי עושה סקרים לפני שאני קונה לעצמי מחשב חדש אז לגבי המפרט כבר אני די סגור אבל רציתי גם ציוד היקפי איכותי (מקלדת עכבר רמקולים) וזה מסתבר הוצאה לא מעטה, ממה שראיתי בהרבה פורומים להרבה מאוד אנשים יש הערכה לעכבר שבכותרת אני שואל אם הוא עד כדי כך טוב שהוא שווה את המחיר הזה? סוף כל סוף זה רק עכבר ולהוציא מעל 400 שקל נראה קצת מוגזם בכל אופן הכי זול שראיתי עד לאתמול זה 490 ש"ח פתאום חבר שלח אותי לאיזה אתר והם מוכרים אותו ב 440 שקל אז : א. הוא שווה את זה? ב. מישהו יודע אם אפשר איפושהוא להשיג בפחות? תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by e-Pit@m,

שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by LazyCat,

אני מחפש מקלדת נוחה ל- HTPC קראתי קצת על מוצרים שונים בתחום ונראה כי שתי האופציות בכותרת הן האופציות הכי שפויות. הדילמה שלי כרגע היא כזו - K400 כ- 250ש"ח (קניה בארץ עם עברית) חסרון - יקר, אין תאורה אחורית, יחסית גדולה. יתרון - עברית במקשים, 3 שנים אחריות, סוללות מחזיקות שנה. K400 כ- 180ש"ח (קניה באיביי) חסרון - כמו שכתובת למעלה+תוספת 20ש"ח למדבקות בעברית (אם היא הייתה מקלדת רגילה זה לא היה חשוב), שנה אחריות (מניסיון עם Logitech סביר להניח שברגע שאני אתן להם הוכחת קניה, אני אקבל 3 שנים אחריות, אלא אם מוכרים באיביי מחודשת כחדשה). N5902 כ- 240ש"ח (איביי או 210ש"ח ב- AliExpress) חסרון - אין את האות "ת" ב- Layout, סוללות מחזיקות 3 חודשים (ללא תאורה). רק שנה אחריות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by SomeOneDudOrg,

שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by KF,

יש לי את העכבר הזה, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11000 משום מה הוא הפסיק להגיב,יותר נכון נראה לי שהמקלט נדפק איכשהו ? העכבר עצמו תקין ועובד,החלפתי סוללה. כשאני מחבר את המקלט לUSB אז אין אפילו זיהוי,גם במחשב אחר. אחריות ?

7. שלום רב, ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט. עד עתה הכול עבד ללא דופי. אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת. ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה. אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת. היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ. הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא: HP Network Configuration Page לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , א…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by j,

אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by adu,

קניתי את הספק הזהhttp://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSTET420AD&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=0 וקניתי בלי active pfc או משהו דומה ורציתי לדעת מה זה אקטיב פי אפ סי? טוב אני הולך להתקין אותו. ד'א איך הספק? טוב?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Component,

איזה נגן יותר טוב? המחיר של הג'אזפיפר הוא 420 ש"ח שמחיר של הפיין הוא 585 ש"ח הנה קישורים לדפי היצרן שלהם: pine jazzpiper הנה התמונות של שניהם: ---------------------------- בתודה מראש, Component

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

דוד שלי מכיר את היבואן הראשי שלהם בארץ הבנתי ממכם שהוא בינוני מינוס (למרות שיש לי אותו ב15 ו... בסדר מה כבר אפשר לבקש מ15) אז... מסך פרוויו=לא מוחלט ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by niv_m,

מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by THELAD,

שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בדקתי מארזים ובלה בלה בלה, ומצאתי את ה-Lian-Li PC65 ב-935ש"ח כולל חלון, אני חשבתי בכיוון שלו מכוון שבתמונות שלו שראיתי הוא דיי מרוחב מבפנים, יש לו 4 מאוררים של Lian-Li שמגיעים איתו ו-USB קדמי. מה אתם אומרים, שווה את הכסף? קישור לדף המוצר: Lian-Li PC-65 Aluminum Case תודה מראש, DINO.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yuvalm2,

למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by or,

איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה קישור למארז כאן מראים אותו מהרבה זויות, יש אותו גם בצבע שחור ואדום במקום אפור וכחול http://www.incotrade.ru/obzor/case/foxconn_chimera הוא עולה בסביבות 300 ש"ח בארץ. רציתי לשאול איזה יתרונות\חסרונות ודברים מעניינים יש בו חוץ מהיופי שלו? (הכל שם רשום ברוסית ואני לא מבין כלום) לגבי הספק שהוא מכיל זה לא משנה לי אני אעביר אליו את הספק האנרמקס שיש לי

21. Started by gabur,

איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם, בתור אחד שמתעסק לא מעט בתוכנות גראפיקה (בזמן האחרון בעיקר בדו-מימד), אני מרגיש שמתפתח לי פרקינסון ביד מהאימפרטור הזוועתי שיש לי. אני צריך משהו נוח ומדוייק יותר ולכן אני חושב על רכישה של לוח גראפי. התקציב פחות רלוונטי, כאשר אמור להיות בטווח של כמה מאות שקלים. כעיקרון אני לא צריך משהו מקצועי, אך מצד שני גם לא בסיסי - במידה ויש דגם משופר בתוספת כספית לא גדולה, אעדיף ללכת עליו. עשיתי מחקר קטן ברשת והגעתי למסקנה שלוחות גראפיים של Wacom הם מהיותר איכותיים ופופלריים שיש, כאשר יש 2 סדרות עיקריות - Bamboo למשתמשים ביתיים ו-intuos לשימושים יותר כבדים ומדוייקים. הקטע הוא שיש מספר דגמים בכל סדרה במגוון מחירים כך שגם לאחר סקירה ברשת לא מצאתי מי הכי תכלס משתלם. אני מעדיף…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sxs,

[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.