ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איך באפשרותי לבדוק את תקינותו של ספק הכוח?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או במילים אחרות כמה ואט צריך להיות הספק... הא, ואיך הספקים של TT ואיך הספק הזה ספציפית: ThermalTake TT-W0067RI THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני עוד מעט קונה X1600PRO אז אני רוצה לדעת אם הספק שלי יהיה מספיק בשבילו... יש לי מחשב ישןןן ... אז פתחתי את המארז ולא היה כתוב עליו איזה ספק הוא וכמה וולט יש לו...יש כמה 3 מדבקות ולאף אחד מ הם לא היה כתוב משהו שיכול לעזור... אז איך אני בודק איזה ספק יש לי?????איפה אמור להיות כתוב לי?? איזה ספק צריך בשביל הכרטיס שאני קונה?????????
-
- 41 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של HP COMPAQ NX9030 ואני רוצה לחבר לו מדפסת דרך כבל הנתונים (השקוף הרחב). לכאורה הגדרתי ועשיתי את כל מה שנחוץ לשם כך, חוץ מעניין הפורט, שכנראה הוא הבעיה כי זה לא שולח לי להדפסות למדפסת (KYOCERA KM-2030). אם זה משנה- המדפסת היא של כל המשרד וכל שאר המחשבים מחוברים אליה, ועכשיו גם אני מעוניין, רק שלא ברור לי איזה פורט יהיה הנכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע חיפשתי בכל מיני מקומות בשום מקום לא כתוב... :AR15:
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עכשיו רוצה לקנות שני מאווררים למחשב שלי כי גיליתי שיש לו רק מאוורר אחד בחזית ואין מאווררים מאחרוה... אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש לי ספק ג'נרי, כתוב עליו MONO MODE model :mpt-300 . אני לא בטוח ששני המאווררים שאני רוצה לקנות לא יגרמו לספק שלי לקרוס... המערכת שלי עד כה : מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ לוח אם בראונסוויל 2 כרטיס מסך 9800 פרו של msi. 2*256 MB RAM PC 3200 יש גם כרטיס רשת rhine fast ethernet או משהו כזה (אם זה משנה) ועוד מאוורר אחד שאני לא בטוח מהו... מה שאני הולך לקנות זה את זה, ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש'ח. אתם יודעים אם הספק שלי יחזיק מעמד??? ואם אני אקנה את זה, איך אני אדע אם הספק 'גוסס'…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קראתי שכדי לדעת אם ה USB2 פעיל אצלי , אני צריך להכנס ל Device manager ושם לחפש את המילה "Enhanced" ליד חיבורי הUSB שלי. טוב, נכנסתי ומילה זו הופיעה רק ליד 2 חיבורים שכאלו כפי שתוכלו לראות בתמונה הזו: http://media.mekusharim.co.il/data/1950000/files_album/2069174.jpg עכשיו הקטע הוא שיש לי מ-ל-א חיבורי USB . איך אני אדע מי מהם זה השניים האלו. בחלק האחורי של המחשב יש לי 4 יציאות. בחלק הקדמי 2 יציאות (כחלק ממארז הטרנספורמר) ויש עוד אפשרויות על הלוח אם להוספת יציאות USB. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט DS4 . הנה קישור לאתר שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 תודה למי שיעזור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ספק כוח של FSP 400W THN עכשיו רשם לו 24PIN ואין לי מושג כמה יש לשלי איך אני יודע שהוא יתאים?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הזמנתי את הסוג ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מטכנאי פרטי ולא משום חברה או אתר מוכר .. האם השם דגם של הספק שהזמנתי במחשב צריך להיות כתוב על הספק עצמו במדבקה כלשהי :s05:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF
-
ניסיתי בתוכנה everest אבל לא היה רשום בה אם זה USB2... ד.א יש במחשב שמונה USB :שני חיבורים מקדימה,ארבעה מאחורה בלוח אם ועוד 2 שכנראה הוסיפו שהם נמצאים כמו כרטיס כזה והם לא כברירת מחדל של לוח האם
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תודה לעונים.. המחשב שלי חדש יחסית, אבל אני יכול ת'כלס לראות את זה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אנשים יש לי ספק 380 מחובר לי 6 מאווררים אני רוצה קתודה גם זה יחזיק לי או שלא?
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי HP 7260,והתקנתי את הדרייבר מהדיסק שבא איתה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-