ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני העכברים? יש טבלה שמסכמת זאת? איזה עכבר טוב יותר? איזה עכבר עמיד יותר? הMX1100 בעל סוללות אצבע, ואילו הרבולוישן בעל סוללת ליטיום? איזה עכבר נוח יותר? כרגע אני עם G5 ומעוניין להחליף/לשדרג/להחליף ל DA/MX1100/MX Revolution. ושאלה נוספת, יש בעיה בהזמנת עכבר דרך ebay? מבחינת משלוח (עשוי להינזק?), מכס ומע"מ קיימים? ואם כן מה שיעור העלות של המכס?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המושב שלי נתון לנפילות מתח רבות, במיוחד בבית הזה נשרפו כבר כמה מחשבים מנפילות מתח. החלטתי לבדוק כמה עולה להשקיע באל פסק בשביל המפרט הנ"ל: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM ספק כוח CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הארד דיסק 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 פאנל AeroCool GateWatch Black ראיתי פה באשכולות אחרים שהספק כוח חשוב לזה אז סימנתי אותו. שיהיה משו זול וטוב.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית עכבר גיימינג כולל פד תקציב עד 450 שקל פד תקציב עד 130 שקל מקלדת עד 600 שקל עכבר חשבתי על: 1. Razer Basilisk V2 Ergonomic 2. Logitech G502 Hero High Performance נוטה לצד של העכבר הזה פד: 1. Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Medium 2. Razer Invicta Gunmetal Edition 3. SteelSeries QcK Hard Medium 4. Logitech G440 Hard Surface נעול על זה מה אתם חושבים? מקלדת: יש לי את המקלדת Corsair K55 RGB לא מרוצה ממנה. חשבתי על אלה 1. Logitech G513 RGB With Tactile Switches Carbon חושב על זאתי 2. Corsair K68 RGB Cherry MX Red 3. MSI Vigor GK80 CR…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני חתי שנה בערך פורסם באתר מדריך להכנת מקלט איפרה לשלטים. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&articleid=4&page_number=1 לי יש בבית שלט רחוק קטן ומגניב לדיסקמן שלי כן שמעתם נכון שלט רחוק אינפרה לדיסקמן הנייד ורציתי לדעת עם המקלט שנבנה במדריך והשימוש יתמוך בשלט הזה. מבחינת יצירת המקלט אין לי ממש בעיה אני יודע לעשות כאלה דברים מה אתם אומרים.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אמא רוצה לקנות לבן דודי מצלמת אינטרנט... השאלה אם יש המלצות בתחום הזה? חברות מומלצות? דברים דצריך לשים אליהם לב? מה הרזולוציות המצויות בשוק? מחירים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול והשאלה שלי היא לתת לזה זמן עד שאני אתרגל? או להחליף? כי הוא מכאיב לי את היד.. הבנתי גם למה הוא לא נוח לי, כי הפרופיל שלו גבוה ועבה בהתחלה ואחר כך הוא נהיה נמוך, איפה שממוקמים הקליקים. ליד שלי יותר נוח עכברים שמתחילים צר ונמוך והאזור של הקליקים של M1+M2 גבוה. לא ראיתי את זה כשקניתי. גם בדרך כלל נוח לי כשיש מין "חיתוך" בצד השמאלי של העכבר, איפה שהאגודל ממוקמת. גם לא נראה לי שיחליפו לי כי כבר חיברתי אותו. לא יודע מה לעשות אנשים בקיצור אשמח להמלצות.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כך שאוכל לראות פעם ממחשב אחד ופעם ממחשב אחר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך מצלמה לשידור און ליין, לא רק צילום והעלאה, אבל מה עושה מי שלוגיטק 920/922 לא מספיק איכותית עבורו וסטאפ של כרטיס לכידה וDSLR יקר מדיי ? עדיפות ל720P חלק וברור על פני "1080P" כמו של ה 920. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת תודה הנה המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-