ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מזמין את אחד העכברים מאמזון ורצתי לדעת האם ההבדל שווה את המחיר. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת תודה הנה המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-