ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11000 משום מה הוא הפסיק להגיב,יותר נכון נראה לי שהמקלט נדפק איכשהו ? העכבר עצמו תקין ועובד,החלפתי סוללה. כשאני מחבר את המקלט לUSB אז אין אפילו זיהוי,גם במחשב אחר. אחריות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר התלבטויות בנושאי חומרה חדשה למחשב שלי... לאחר בחינות רבות של הנושא, הצטמצמתי למספר סופי של התלבטויות: התלבטות ראשונה - לוח פלוס מעבד: 1. אינטל 1.6 החדש (512k) פלוס לוח גיגה בייט GA-8IXRP 2. אתלון 1700XP, פלוס לוח גיגה בייט GA-7VXRP. החלופה השניה זולה ב70-80 $, אבל: זה לא אינטל, והבורד של ה-7x מגיע עם כרטיס ריאלטק במקום אינטל, ועם יו אס בי 1.1 במקום 2 שאלה שניה - כרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות ברזולוציות גבוהות (4100x2700) בפוטושופ, ומדי פעם גם משחקים. קיימות שתי אפשרויות 1. ATI Radeon VE 64MB DDR - שהוא כנראה מצוין ב-2D, אבל לא להיט ב-3D. 2. Hercules GeForce 2 TI 64MB - שהוא כנראה כרטיס מצוין בצורה יוצאת דופן בתלת מימד ובכלל.. הבעיה היא שהראשון עו…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CELERON 1000 לוח אם: VIA CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *2 FANS מסך: PROVIEW 17" מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 196MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD- ATAPI *50 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג את ה: [כרטיס מסך [דיסק קשיח [סידי רום האים יש הבדל גדול בין הג'יפורס 4 440 MX לTNT2 שלי מה עדיף LG*52 TOSHIBA *52 ASUS*52 ומה עדיף WD ; MAXTOR; SEAGATE
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת תודה הנה המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי אני לא מכיר את החברה בכלל מה אתם אומרים..? שווה לקנות זכרונות שלהם? 256MB DDR 2700 שווה ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מדפסת חדשה- hp 4615, עם פקס.. יש לי מודם של hotbox, ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפקס.. במודם עצמו יש 2 חיבורים- אחד לקו הטלפון, השני לפקס. אני מחבר את הפקס לכניסה tel1 בהוטבוקס, אבל הפקס לא פועל (יש בדיקה עצמית של הפקס שהוא מבצע והוא כותב "לא זוהה קו טלפון פעיל"אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמת שאני בטוח בכמעט 100 אחוז שהאנטק אוכל את הסאנבים אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-