ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מפעיל אותו ומנסה להתקין את מה שצריך וזה רושם לי ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mdlo5ljdzzjm.jpg שם השלט : dual rumble pro usb controller אפשר את הדרייבר או מה שצריך כדיי שזה יעבודד?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעכבר למשחקים ועריכת תמונות בתקציב כולל של 250 ש"ח. מה דעתכם על ה-MX400 של logitech? בתודה מראש, דור.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מארז די קטן. אחרי כמה השעות שימוש במחשב, הוא מתחמם יותר מידי ואי אפשר לגעת בו אפשר ממש להכין חביתה עליו. לכן רציתי להחליף אותו למארז גדול ומאוורר יותר. עכשיו, אין לי מושג איך עושים את זה, האם הפרוצדורה של החלפת מארז ניתנת לעבודה עצמית או שצריך ללכת למעבדת מחשבים? ואם גם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז לא יקר מדי, בסיסי, אבל שיקרר טוב, אודה לו. תודה רבה...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עכבר אלחוטי של LOGITECH מדגם M705. עד כמה באמת חשוב לכבות אותו בסיום העבודה מבחינת חיי סוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מזמין את אחד העכברים מאמזון ורצתי לדעת האם ההבדל שווה את המחיר. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כותרת תודה הנה המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-