ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת הזרקת דיו של HP, אני מתכוון להוציא עד 1,000 ש"ח בערך. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני יודע שיש להן תכונות שונות, אבל בעיקר כמדפסות חסכוניות בדיו איזו מהן עדיפה,? תודה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כן אני לא שונה מכל הישראלים ... גם אני מחפש את המדפסת האיכותית ביותר למינ' כסף אשמח להמלצות של המומחים כאן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנחנו רוצים להחליף את המדפסת לייזר כי שמעתי משהו רע עליהן. רציתי לדעת איזו מדפסת הזרקת דיו משולבת בפקס וכו' כדאי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש מדפסת+סורק לשימוש קליל ביותר. מעט הדפסות, כמעט ולא בצבע ולכן חשבתי ללכת על ה-5610. עד עכשיו היתה לו מדפסת officejet 4255 והוא חושש שה-5610 גדולה משמעותית. שתי שאלות: האם יש מדפסת+סורק בלי משטח סריקה (בסגנון של ה-4255) שמומלצת כמו ה-5610 ? הוא לא ממש חייב פקס, האם יש דגם בלי פקס שהוא קטן/זול יותר ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את אחת המדפסות להלן: 1. brother dcp330c - 2. brother dcp540cn שתיהן עולות אותו הדבר (500 ש"ח) או שונות (אני לא כך בטוח) לינקים לראשונה: http://www.brother-usa.com/MFC/modeldetail.aspx?PRODUCTID=DCP330c&tab=spec http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6012&perur=2&t=6&c=208 לינקים לשנייה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000fPFYW4tpzgK5grDgFScG4d9:12bbi68k5?sgID=7&N=2+534+30224&pr=QJ5&id=3917432 לינק באתר העולמי לא מצאתי. בבקשה עזרו לי להחליט !!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, כבר התייעצתי בפורום לגבי מדפסת והרבה המליצו על HP 6500A PLUS. לאחר בדיקה בזאפ המחיר הזול ביותר הוא 600-650 ש"ח. באופיס דיפו המחיר שלה הוא 650 ש"ח. נאמר לי שיש את ה8500A PLUS כבר במחיר של 800 ש"ח ולמרות שראשי הדיו שלה יקרים יותר היא חסכונית יותר. האם זה נכון שהיא חסכונית יותר? והאם המחיר של 800 ש"ח אין מדפסת טובה יותר ממנה כמו הHP PHOTOSMART או משהו של חברה אחרת אולי? מצטער על הטירחה אבל אם אפשר לא לענות בשבת אני אודה לכם! תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזו מדפסת לייזר משולבת כדאי לקנות לעסק שלנו? אני מחפש בעיקרון משהו זול. אני גם מתכנן לקנות בעתיד דיו "טונר" לא מקורי כדי לשלם הרבה פחות. אני מתלבט אם משולב או לא. תוכלו לתת לי כמה המלצות למה עדיף? זה אמור להיות על השולחן כך שעדיף לא משהו גדול במיוחד.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
קודם כל אני רוצה מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן ופעם ב.. בצבע. הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית. ייתכן שיתאים לי יותר מדפסת בשחור לבן בלבד (לייזר) אך אולי דווקא הזרקת דיו תתאים לי יותר, מה דעתכם? יש המלצות? שמעתי שלייזר מאפשר הדפסת 3000 דפים לעומת 300 בהזרקת דיו עבור אותו מיכל דיו יש משהו בזה או שפשוט הגזימו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מדפסות, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף לקנייה. המדפסת תיהיה לשימוש ביתי, כ400 הדפסות לחודש פחות או יותר. שני הדגמים: WorkForce Pro WF-M5799DWF Brother MFCL2710DW תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אמא שלי גרפיקאית והיא רוצה לרכוש מדפסת חדשה במחיר של עד800 ש"ח. שמענו המלצות על HP 930 אך אמא שלי מעדיפה מדפסות של קנון בגלל מחסניות הדיו הנפדות שלהן. כמו כן אני מבקש את המלצתכם גם לגביי מדפסת A3. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו בין קניית Olympus D-380 ל HP 720. גודל התמונה לא ממש משנה לי (2 מגהפיקסל) מספיק לי. אך מה שחשוב לי זה איכות התמונה ואיכות המצלמה עצמה... מבחינה חיצונית האולימפוס נראית הרבה יותר טוב אך ל HP יש זום X3 בכל מקרה איזו מצלמה איכותית יותר?\נותנת תמונות איכותיות יותר.. ולאיזו יש עדשות איכותיות יותר. אשמח לשמוע את דעותיכם.. 8) דרך אגב אם יש עוד מצלמות שעדיפות (בתקציב של המצלמות הנ"ל) אשמח לשמוע.. 8) 8) 8)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מצלמה דיגיטלית או canon power shot a70 או fuji fine pix 2800(2.0 או fuji fine pix 3800 או olympus camedia c-720 ultra zoom האם ידוע לכם אם המחירים בהולנד זולים משמעותית מישראל?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמת אינטרנט איזו מצלמה מצלמת טוב (בלי יותר מידי ריבועים )? תודה לכל מי שעוזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-