ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אז היום העבר שלי שבק חיים \= החיישן שלו פשוט הפסיק לעבוד (הכפתורים עובדים אבל העכבר לא זז בכלל) השתמשתי באחד של MICROSOFT ב50 שקל משהו כזה. ודיי שירת אותי טוב אז אני צריך ללכת לקנות עכבר חדש ובתכלס אני לא יודע מה כדאי.. אני לא יודע אם כדי לקנות עכבר באיזה 50 שקל או לקנות משו בסגנון הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=21804 שהוא דיי זול.. או ללכת על היותר יקר שזה נגיד G400 אני כן משתמש במשחקים אבל אני לא משחק CS או כאלה.. אני משחק RPG או סתם גוף שלישי לפעמים אבל רב המשחקים זה לא אונליין אז אני לא יודע אם זה משתלם להשקיע יותר בעבר או לא.. מה נראה לכם? נ.ב יש לי אחיזת חצי CLAW חצי PALM חח זה איך שנוח לי באותו רגע ואני לא יודע אם ה G400 יתאים (אם כבר) וע…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה!!! אם זה משנה זה הולך ללפטופ לעבודה משרדית... מס' דרישות: רסיבר משותף (חובה) סוללה נטענת (עדיף) מקשי מדיה (עדיף) תקציב- עד 250 ש"ח.. אני פשוט ממש לא בקיא בתחום אז אני פתוח לאפשרויות.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות עכבר חוטי לגיימינג, אין הגבלת תקציב, אך חשוב שהוא יתאים לשמאליים. סוג האחיזה היא Fingertip. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראשי דיו למדפסת הישנה HP DESKJET 3845 ונתקלתי באלה - http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=32&catId= רציתי לשאול אם אפשר לסמוך עליהם ולקנות אותם בלב שלם ? המחיר שלהם זול משמעותית (110 ש"ח לשחור+צבעוני לעומת 85 לשחור ו - 90 לצבעוני) לעומת דיו HP רשמי שמתאים כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=6114 וזה - http://ksp.co.il/?uin=6115 ולא רשום מי היצרן שלהם.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב השולחני שלי למסך הטלוויזיה, שמרחוק ממנו בערך 4 מטרים. עשיתי זאת באמצעות כבל HDMI. אבל מה ששכחתי לשים לב אליו, זה העובדה שהעכבר והמקלדת רחוקים מדי מהמחשב כדי להיות שמישים ליד הטלוויזיה. הרעיון הראשון שקפץ לי לראש הוא לרכוש כבל USB מאריך, שאליו אחבר את הרסיבר של המקלדת/עכבר אלחוטיים, את הכבל אמקם קרוב יותר לטלוויזיה, וכך אגרום להם לעבוד. האם זהו באמת הפתרון? או שאולי ישנו רעיון עדיף? במידה וזאת היא הדרך, האם כל חנות מחזיקים מחזיקה בכל מסוג זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר משולב של HP,שעובד בלי הפסקה משנת 2005. אין לו פקס מובנה,ואני רוצה לקנות מכשיר חדש עם פקס ומזין מסמכים אוטומטי. חשבתי על ה-4500 של HP,אבל מתגובות ברשת,ראיתי שהוא לא דגם מומלץ.(תקיעות דפים בפידר) מה כדאי לקנות היום? האם Brother טובות?(או קנון,למרות שאני לא מתלהב מלהכניס דפים עומדים למכשיר לצורך הדפסה) התקציב לי הוא בין 300-500 ש"ח.(אני צריך מכשיר בסיסי,בלי רשת/WIFI ושאר ירקות.מהירות הדפסה לא מעניינת אותי,אבל מעניינת אותי כמות ההדפסה פר ראש מקורי) תודה לעונים!
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש עכבר חוטי, שיתאים לשימוש מרובה. חשובים לי מס' דברים: שיהיה רחב יחסית (מבחינה ארגונומית זה יותר בריא למפרקים ביד) ושיתאים לאחיזת Palm. שלא יגרום להזעה. כיום אני משתמש בקומפורט 6000 של מייקרוסופט ומפריעים לי בו שני דברים - מזיעים איתו מהר מאוד ומקש הלחיצה האמצעי מגיב בצורה חלקית וקשה ללחיצה. שלא יהיו לו יותר מדי לחצנים מציקים בצדדים שמיועדים לגיימינג ומאקרו (אם יש מעט זה לא נורא). שלא יהיו בו חלקים עם ציפוי שנוטה להתקלף. שתהיה לו רגישות גבוהה וחיישן איכותי. עדיף לייזר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משחק בקצת משחקי פעולה. שמתי לב לעובדה שבשימוש במקלדת קצת קשה ללחוץ בצורה עיוורת על המקשים הספציפיים של הפעולות השונות במשחק. אציין שלא יצא לי בעבר להתנסות בגיימפאד של פלייסטיישן/אקסבוקס וחשבתי שאולי גיימפאד יפתור לי את הבעיה. ראיתי מס' גיימפאדים של חברות שונות וגם מכאלו שהם כמו מקלדות קטנות (G13 של לוג'יטק). אשמח לקבל המלצות במה להשתמש כדי לקבל חווית משחק אופטימלית, ואיזה דגמים מומלצים. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה איך אני מדפיס באופן אוטומטי (ולא ידני) הדפסה דו צדדית במדפסת: Brother MFC7840W תודה רבה, אור
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת המלצה למדפסת פשוטה יחסית. לא צריכה להיות משולבת או להדפיס מכרטיס זיכרון וכאלה, רק שתתחבר למחשב ותספק הדפסה זולה, איכותית ושקטה. יהיה נחמד אם גם צבעונית אבל תכל'ס זה ממש לא קריטי לנו. מיועדת לכמות קטנה יחסית של הדפסות ביתיות (מסמך פה ושם, כמה עמודים ביום לכל היותר). חשוב לנו שהמדפסת לא תהיה יקרה והאחזקה תהיה זולה גם היא. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המקלדת logitech media elite keyboard? אם למישהו יש אותה והוא מעוניין למכור שירשום פה גם תודה מראש ניב
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, אולי מישהו מכיר חברה למדפסות ? אני מחפשת חברה לעסק בעל 20 איש ..מישהו מכיר אחת מהחברות האלו : http://www.businesscity.co.il/?cat=54 תודה זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, במסגרת חידוש הציוד ההיקפי שלי, אני מעוניין בעכבר חדש ופד. הדרישות שלי הן שהעכבר יהיה מדויק, נוח ובנוי בצורה איכותית. מבחינת כפתורים ופיצ'רים כאלה ואחרים אני צריך שני כפתורי צד, מלבד זה אין דרישות מיוחדות. השימושים הם כלליים, משרדיים, גיימינג מזדמן בלבד. הסתכלתי על העכבר הזה - http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1296..219.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13092&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=. עושה רושם של עכבר עם מראה סולידי ועומד בדרישות, אבל ההתלבטות שלי היא כזו: אני לא גיימר, אלא משחק במחשב בצורה מזדמנת ובטח שלא תחרותית, ככה שאני לא ממש מחפש ביצועים בכיוון הזה. מצד שני, אני חושש שהעכבר של מיקרוסופט לא יהיה איכותי מספיק. כרגע אני משת…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בציוד היקפי חדש למחשב ובg700 ובקיצור הsetpoint לא מזהה תעכבר למרות שהמחשב מזהה טוב מאוד במנהל ההתקנים שהעכבר הוא g700 עיינתי רבות בגוגל - הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא ראיתי שם שיש איזה פתרון לבעייה.. רציתי לשאול אם יש כאן בפורום בעלים של g700 שעובד להם עם התוכנה כמו שצריך ואם יש פתרון לבעייה . תודה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-