עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by נועה רפאל,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות... אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן). עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים. חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב). אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by madgod,

היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by VegansXe,

אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by Aviv943,

יש דבר כזה בארץ הקודש? יש לי כרטיס טלוויזיה עם אינפרה אדום, וכשאני רואה טלוויזיה מהמיטה אני לא רוצה לקום כדי לכבות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Moshe132,

קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by debil,

לשימושים כללים וגם משחקים מדי פעם. עדיפות למשהו שהיה ברמה פעם של ה MX REVOLUTION

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by VegansXe,

שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Eyal-Style,

הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן חושב לקנות מדפסת ועוד לא הגעתי להחלטה סופית . - השימושים שלי פשוטים מאוד , אני סטודנט כרגע ואני צריך משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך !.. אני צריך מדפסת משולבת ( אם אפשר שנכנסת בתקציב ) חשוב מאוד שיהיה : סורק , מ. צילום , ( פקס לא קריטי .. ) ושהמחירי דיו או הטונרים לא יעלו בצורה מוגזמת ... משהו שיחזיק זמן ויעשה עבודה טובה ובלי יותר מידי הוצאות מיותרות ויקרות.. ההיתלבטות שלי היתה בין לקחת 6500A PLUS \ הרגיל ( שאני לא ממש יודע מה ההבדל ) .. או שיותר עדיף ללכת לכיון לייזר בשל עלויות נמוכות ?.. זה סתם כי קראתי פה ושם בפורום או שאנשים זרקו לי רעיונות .. אפשר להיסתפק גם במדפסת שחור לבן .. התקציב שלי הוא גג 800 ש"ח !!! ..אם אפשר גם בפחות אני אשמח ! תו…

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oferparnasa1980,

יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by zedisdead,

מי מוכר בארץ את המנקה לחץ האויר הזה?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by Moshe132,

שלום! יש לי עכשיו מקלדת אלחוטית שרוב הזמן היא בסדר אבל לפעמים היא פשוט לא מגיבה לדקה-שתיים(זה לא קשור לסוללות,בדקתי) אז אני מחפש מקלדת גיימינג חוטית בעברית עד כ350 (ואפשרי לחרוג קצת) הסתכלתי על Razer Lycosa,BlackWidow ועל Sidewinder x6(שיודוע לי שהיא פעם הייתה בעברית ועכשיו אני לא מוצא בעברית ) יש לכם הצעות מה לבחור, אולי מקלדות אחרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by mapisto,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 יש את הרמקולים האלו במבצע בyellow ב99 ש"ח (כן, אני יודע... עצוב..)... מכיוון שאני סטודנט וקצר במזומנים, במקום לחכות ולהוציא 250 שקל על רמקולים 2.1 איכותיים יחסית, חשבתי שאולי ישתלם לי לקחת את הרמקולים האלו במחיר הזה... מה דעתכם?

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by erezb84,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם. הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו.. אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד. אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני חדש בפורום ומקווה שלא עברתי עם שום חוק בפיחת הנושא מוצר : מקלדת +עכבר+פאד. לא משנה חוטי או אלחוטי. מטרת המוצר : גיימינג סוג אחיזה : Palm מחיר : 350 שקל. אפשר לחרוג עד 400 אם זה באמת שווה את זה. חנות: אם אפשר אז מ TMS. אבל גם מאייבורי ו - KSP זה טוב. הזול והאיכותי מביניהם עריכה: עדיף אופטי כי אחרי קצת מחקר הבנתי שזה יותר טוב מלייזר לגיימינג. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 500 שקל.! תודה מראש לעוזרים ויום טוב!

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.