עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by laviko1,

LogiTech LX8 Cordless Laser Mouse באייבורי 200 ש"ח וגם LogiTech MX1100 עולה 200 ש"ח מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mrsph666,

תודה רבה על ההשתתפות!

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מה קורה? מכיוון שאני לא מקיא בנושא, אני מבקש את עזרתכם בבחירת עכבר חדש. יש לי עכשיו מקלדת מולטימדיה GPT עכבר+מקלדת. אני מחפש עכבר טוב, לא משחקים,אלא לפוטושופ ולנוחות כללית. עד 300שח, אפשר לחרוג מהתקציב אם זה מומלץ. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by SomeBody_IT,

איזה עכבר לקנות?? בדגש על נוחות והתאמה לכל שימוש.. *Razer Deathadder Elite * Logitech G300S *Logitech G305 *Logitech Pro *OMEN 600 *LogiTech MX Master 2S *Logitech MX Anywhere 2s יש משהו מומלץ בבאנדל (הכולל מקלדת)?? פתוח לכל המלצה אחרת ...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by idodos,

התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by kfirlion,

אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by redead,

תקציב : לא יותר מ300 שנה.. לא יודע אם כדאי אלחוטי או לא.. מישהו יכול להמליץ על איזה משהו יפה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by ariel24233,

יש שלוש עכברים שאני לא יודע מה לקנות מבניהם אני ישמח אם תעזרו לי זה אחד http://news.bluebuy.co.il/technology/products_review/506.html וזה השני http://www.5exits.co.il/pl_product~910-001262~5~0.htm וזה השלישי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7210 מחיר לא משנה לי אני רק רוצה לדעת יותר פרטים על שני העכברים האלו מה יותר טוב לדעתכם תודה!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by NeoNate,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר חדש , עכשיו , שמתי עין על הקופרהד אבל ראיתי שרובכם אומרים כי הG5 יותר טוב. השאלה שלי היא כזו, אני לא שחקן רציני - משחק סורס וקאונטר סטרייק אבל לא ברמה "גבוהה" (מבחינת משך המשחק , לא מקצועיות) אז רציתי לשאול האם מרגישים הבדל בין עכבר לייזר לאופטי , והאם מרגישים הבדל בין 2000 DPI לבין 1600? מה יותר יתאים לשחקן כמוני : G5 או MX518 ? ועוד שאלה - האם הפאד משפיע רבות על ביצועי העכבר או שלא?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mars,

אני מחפש עכבר גיימינג מקצועי של חברת RAZER האמת שהעכבר שהכי רציתי הוא: Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 אבל הבנתי שאין אותו בארץ ואם יש זה רק יד שנייה :-X אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים של RAZER: RAZER DeathAdder Gaming Mouse Guildwars Edition.1 Razer DeathAdder Gaming Mouse.2 Microsoft Habu Laser Gaming Mouse.3 - את העכבר הזה אני יכול להשיג במתנה מBUG בקניית מחשב שאני הולך לרכוש בעזרת השם השאלה אם כדאי לוותר על העכבר מתנה ולקבל מתנה אחרת בתמורה, ולקנות את אחד הדגמים 1-2 שברשימה במקום אחר. את כל הדגמים ניתן לראות בחיפוש מהיר באתר http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 אם למישהו יש את אחד מהעכברים האלו או שהוא ניסה בעבר עכבר מדגם Razer אני אשמח…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני מחפש עכבר למחשב נייד, מעוניין כמו כל אחד מכם שיהיה עכבר נוח, מהיר ומדוייק ושיעבוד על כל משטח כולל זכוכית! (או כל משטח חוץ מזכוכית חח) אז חשבתי על Explorer Mini BlueTrack Mouse שאומרים שעובד על מרבית המשטחים (אך לא יודע אם גם על זכוכית) או שהעכבר EXPLORER הגדול יותר יותר שווה? וחשבתי גם על ARC Wireless Mouse שאני לא יודע עליו כ"כ הרבה אך הוא מתאים למי שיש לו מחשב נייד והשאלה שלי לגביו היא בדיוק השאלות ששאלתי על הקודם. אם יש לכם עכבר יותר מומלץ ומדויק ובלי חוטים אז תמליצו אך לא לבלבל בשכל על עכברים שלא קשורים למי שיש לו מחשב נייד. תקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אלא אם כן הוא ממש עכבר טוב ששווה יותר וכל אגורה.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Spring,

אני משחק Counter-Strike, עד היום שיחקתי עם עכבר זול ולא ממש נוח ואני מעוניין לקנות עכבר טוב. אין בעיה של תקציב. יש לכם המלצה? כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה לקנות עכבר לא טוב. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Guy950,

שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היה לי בהתחלה logitech {לא לייזר} חמש שנים לוא עשה לי בעיות ובסוף הוא נהרס בהשמתי. העכבר שיש לי עכשיו זה silver line לייזר חיבור usb והוא על הפנים אחרי חודשיים נהרס לי .אמרתי שעכשיו אני מוכן להשקיע עד 200 ש"ח לעכבר מצויין שיחזיק מעמד .אני רוצה עכבר לייזר .איזה חברה מומלצת?ואיזה סוג אם אפשר לעשות לי רשימה של עכברים שאותם מומלץ לקנות .תודה מראש

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  17. קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yolh4f,

יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  20. Started by Overkiller,

כרגיל, הת'רד הזה שוב נפתח כדי להעלות את שאלת המליון: איזה עכבר עדיף בסכום 200 ש"ח? הת'רד נפתח מכמה סיבות: 1) הג'ניוס ארגו שהזמנתי לא במלאי ואני אצטרך לשקול מוצר אחר. 2) בעקבות הידיעה של דניס שהמחיר של ה-X750 ירד ל150 ש"ח. 3) לא היה נושא כזה כבר יותר מיומיים ) אז שוב, אלה הם המתחרים: 1) Genius Ergo 525 מחיר-200 ש"ח 2) Logitech Mx518 מחיר-210 ש"ח 3)A4Tech X-750 מחיר-150 ש"ח תודה לעונים; -רון

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by kylesan,

היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום. התקציב זה 60 ש"ח לעכבר. שני עכברים טובים שהמליצו לי במחיר הזה- 1)Microsoft- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=82&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=13&aff=zap 2) Logitech- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=mo_log&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=32&aff=Zap מה אתם אומרים יהיה יותר נוח ויותר משתלם מבין השניים? : ואגב עכברים, אני מעוניים לקנות גם מקלדת. שמתי עין על זאתי של Microsoft- http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1222 מה אתם אומרים, מקלדת טובה? והאם יש יותר זולות ברמה שלה? בתודה מראש!

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by KoK,

דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר): Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt Logitech MX500 Logitech MX700 מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים. אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eranRohatyn,

אני מחפש לקנות עכבר למשחקים לפי הביקורות אני אולי יקנה את ה-intellmouse explorer 3.0 אני יודע שיש גם גירסא 4, מה עדיף? ומאיפה אפשר לקנות כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי...

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  25. אז ככה יש את Razer Copperhead Laser Tempest Blue ב-390 שקל ויש את Logitech® G5 Laser Mouse ב-380 שקל איזה מהם עדיף? או שעדיף בכלל עכבר אחר לגמרי? תנו דעות =] יש לי יומולדת ובא לי משהו מגניב כי אף פעם לא היה לי עכבר טוב ואני לא רוצה אלחוטי X:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים