ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו הכוללת סורק ופקס. אבקש המלצות למדפסות אמינות עם מחיר דיו לעמוד הכי נמוך. מאד אשמח אם המדפסת כוללת חיבור wifi, אך לא חובה. כמו"כ מאד אשמח אם קיימת מגירה עבור הדפים, כך שלא אצטרך לפתוח אותה כל פעם בשביל הדפסה. בנוסף, אשמח אם המדפסת תפסת כמה שפחות מקום מבחינת אורך ורוחב (הגובה פחות משעותי עבורי). יש לי כעת מחסנית של דיו צבעוני של HP מספר 57, כך שאם ההמלצה כוללת מדפסת מקבלת דיו זה הרי זה משובח. תודה מראש על עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צריך עכבר גיימניג חדש, בעיקר ל-BF3 ו-GTA עד 200 ש"ח. אם צריך גם פד, אז שיכנס בתוך ה-200 ש"ח. אני מעדיף לחסוך יותר לכיוון ה-150 ש"ח או אם מתאפשר, אז פחות. חשוב שיהיה אלחוטי (אני גם מעדיף) או שיהיה לו חוט ארוך. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית עם סוויטצים כחולים (הבנתי שזאת המקלדת הכי טובה למי שמקליד הרבה...) האם יש דגם שנמכר בארץ עם הסוויטצ'ים האלה חוץ מbalckwidow?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. כרגע הציוד ההיקפי שלי הוא; SteelSeries V2 USB Black - אחלה של אוזניות. וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופ, דגם 5000 - תמונה http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/wireless-comfort-desktop-5000/mk_wcd5000_otherviews01.jpg אין ספק שהיא נוחה מאוד, אך חשוב לי התאורה כאשר אני משחק בלילה - ולה אין את זה, היא גם דיי מרעישה ברעשים מעצבנים - לדוגמא במקלדות של רייזר הקקלדה אומנם עושה רעש אבל הוא נסבל כי הוא רעש בסדר כזה אתם יודעים. אז לעניינו, כרגע אין לי פאד לעכבר ואני איתו על עץ, הולך סבבה לגמריי ולא עושה בעיות. המחשב עוד לא הגיע, אני רוצה להפתיע אותו עם מקלדת ועכבר ופאד אז, חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ולמשחקים כאחד, הרעש לא קריטי, אבל מצד שני שלא …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ציוד היקפי לגיימינג (מקלדת,עכבר,אוזניות,משטח לעכבר)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ב G700s של לוג'יטק יותר מעשר שנים וזה העכבר השני שלי מאותו דגם. העכבר כשלעצמו מצויין (למעט הסוללה הנטענת המג'וייפת שמגיעה איתו) מבחינת שימושים אבל הסוויטיצ'ים איתם הוא מגיע דפוקים והכפתורים העליוניים (מקשי עכבר ימני ושמאלי) מתחילים להתקלקל כל חמש-שש שנים. לפני שנה הם התחיל לעשות בעייות (לחיצה כפולה, הפסקת לחיצה שהכפתור לחוץ וכו') אבל הם נעלמו אבל בשבוע האחרון הן חזרו וזה מטריף אותי... את העכבר הקודם (G700) שסבל מאותה בעייה ניסיתי לתקן לבד לפי סרטונים מהיוטיוב עם מעבדת האלקטרוניקה שהייתה לי בעבודה, התיקון אמנם הצליח אבל משהו נדפק באופטיקה של העכבר והוא לא זז נכון. קשה מאוד להשיג עכבר כזה חדש והוא עולה יותר מאלפייה כך שאני מעדיף שיתוקן. מישהו מכיר מעבדה …
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, ברשותי סוללה ניידת בגודל 20,000 מיליאמפר. בין היתר נכתב על האריזה שהיא מתאימה להטענת מחשבים ניידים. יש לה תמיכה ב-USB 3.0. מה הכבל האולטימטיבי שעליי לקנות? אשמח לקבל קישור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם/ן. יש לי ילד קטן שלא מפסיק לקחת את העכבר ולכוון את האור האדום לעיניים. אני יודע שיש עכברים שלא עושים שימוש בטכנולוגיה הזאת, יש המלצה לעכבר כזה? איך נקראת הטכנולוגיה הזו? המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לעכבר חוטי לגיימינג עד 350 שקל. אחרי שקניתי פעמיים את RADAZR DEATH -ADDER 3500DPI ופעמיים העכבר הזה נהרס לי עם אותה תקלה - אעדיף לא לקבל המלצות לדגמים של חברת RAZAR. אבל אשמח להמלצה על עכבר בעיצוב שלו, כלומר לא הרבה מקשים, DPI מעל 3000. חיים
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי ברשותי עכבר לא רע של steelseries מדגם rival 110 עם 7200 DPI סך הכל עכבר לא רע אני עובד איתי בשני מצב עבודה 500 dpi ו 1600 dpi תלוי במשחק , אבל משהו מרגיש לי שזה לא זה , היה לי לפני כן עכבר של Razer Abyssus שעבד מלא שנים עד שנהיי מאובק וקניתי את זה שהנ"ל אז חשבתי לחזור לרייזר , ראיתי שיש ממחיר לא רע על Razer DeathAdder Elite בכ 130 שח עם 16000 DPI שאלות : 1.האם העכבר הזה של רייזר טוב יותר מ abyssus ? 2. האם 16000 dpi , יתן לי דיוק יותר טוב מעכבר של 7200 למרות שאני משתמש במצב רק של 1600 ו 500 ? 3.ובכללי האם העכבר מומלץ ? חשוב לי שירגיש ביד קל נוח(כף יד גדולה יחסית) שיחליק טוב על משטח , ויתן לי דיוק מיירבי וכו?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מזמן שלט אלחוטי נוסף למחשב ולפני יומיים שמתי לב פתאום שלחצן ה- LB נהיה דביק משהו והלחיצה עליו לא מורגשת מספיק ביחס ל- RB וללחצנים הדומים בשלט הראשון שלי (גם לא שומעים ממש את ה"תיק" הזה של הלחיצה). האם יש טעם לשלוח את השלט הזה לתיקון אצל מיקרוסופט במסגרת האחריות?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר לצורך גיימינג קל התקציב הוא עד 500 שקלים חשוב שיהיה מותאם לשני הידים http://skypc.co.il/pl_product~RZ-170100~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~80320-700-00~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~Kova~19~0.htm איזה מבין העכברים האלה ייתן לי תמורה טובה לכסף נ.ב אני כרגע עם לוג'יטק mx518 בוקר טוב והמשך שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והאם כדאי בכלל? ראיתי שהמחיר בערך 300 ש"ח לגרסה האלחוטית, שווה?
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש האחרון הגיעו לרשותי כל מיני אביזרי ציוד היקפי אז חשבתי לכתוב עליהם ביקורות לפורום ביקורות. מכיוון שאין לי זמן לכתוב ביקורות להכל אני שואל אתכם מה תרצו לקרוא. הביקורות יהיו יותר בסגנון של קצר ולעניין מאשר ממש לעומק אלא אם אמצא זמן להאריך. אני פותח פה להצבעה בתקווה שביום שבת הבא אשב לכתוב את הביקורת שתרצו. הביקורות שחשבתי להציע בשלב זה (יש עוד) הן: * עכבר: 1. SteelSeries Xai http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser * מקלדת: 2. Razer BlackWidow http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.211324200 3. התרשמות: המעבר מ logitech wave ל logitech G110 ולבסוף למה נשארתי עם ה Razer Black Widow ** אודיו: 4. ביקורת על סט של אזניות …
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 6500A חדשה, וברגע שאני מדפיס דפים עם טבלאות או כל דבר אחר עם קווים אנכיים דקים, באיכות הנמוכה או באיכות הרגילה, בחלק גדול מהקווים הם "נשברים" מעט ימינה או שמאלה, זזים חצי מ"מ לצד זה או אחר כאילו ראש ההדפסה טיפה סטה. דוגמה סרוקה: http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg (דמיינו שהקווים מחוברים לכדי קו ישר, ושאיפה שמתרחשת התזוזה שמאלה המרווח הרבה יותר קטן ממה שכמובן נראה פה... באיכות גבוהה זה לא קורה. האם זו בעיה ידועה בכל מדפסות הדיו או שיש לי בעיה? אגב - כיוונתי את ראש ההדפסה כבר שלוש פעמים...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שששלום! אני חייב מקלדת נפרדת, לא טוב לי עם זו של הנייד. אני מקליד המון בחושך וממש נמאס לי לחפש את המקשים אז רוצה מקלדת מוארת. שתהיה חוטית, חיבור USB. מקשים עם עברית. רצוי מאוד שניתן יהיה לווסת את עוצמת התאורה. חשוב לי מאוד שתהיה מקלדת קטנה במימדיה ולכן מעדיף אחת בלי הקייפד ובכלל שתהיה ככה צנועה בגודלה. קצת בדקתי ואם אני לא טועה היחידה שעונה על הדרישות זה הסיידווינדר 6 של מייקרוסופט. קראתי פה בארכיון ובגדול ההתייחסויות אלייה אוהדות אבל עדיין כמה דברים קצת מטרידים שנתקלתי בהם: המקשים שלה מפסיקים לתפקד מתישהו? סידור המקשים חריג ולא נוח? המגנטים שבה מחרפנים עכברים (אם כן איך בדיוק?) יש עוד אופציה והיא ללכת על מקלדת קטנה ואיכותית בלי קייפד כאשר אני מוותר על עניין התאורה המובנה…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-