ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
(נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המארז http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101 הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'... גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר 320 שקל משלוח חינם. כרגע אני משתמש בmicrosoft wheel mouse optical+ generic half torn thery ugly mouse pad. נראה לי קצת יקר להשקיע אבל אני יודע שאני צריך עכבר חדש.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm מה אתם חושבים ? מארז מרווח ? הוא יכול לשמש כBTX וכATX אני יודע שעדיין אין אותו בחנויות אבל זה התכנון שלי.... גם אם יעלה 1000 אני קונה.. אז מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש סט אלחוטי שכולל מקלדת בעלת 104 מקשים (גרסא אמריקאית) ומשום מה אני פשוט לא מוצא, עד עכשיו הייתה לי רייזר לייקוסה, ובגלל בעיות מקום אני מחליף אותה למקלדת אלחוטית. הלייקוסה הייתה בנויה כמו שאני אוהב עם 104 מקשים (שיפט ארוך, מקש האנטר בצורה מאוזנת ולא מוארכת, ועוד)ואני פשוט לא מוצא מקלדת כזאת... וגם לא מפרסמים באתרים איזה סוג מקלדת אז אני לא יכול גם לקנות אונליין מחנות בארץ. יש למישהו פיתרון? או שאני עובר בלית ברירה למקלדת שבנויה קצת אחרת. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני ידוע שהשאלה הזאת קצת מהתחת ..אבל היה נדמה לי שראיתי פעם מפצל למקלדת לא מאמין שזה אפשרי אבל בכל זאת אני ישאל אני רוצה תאופציה הזאת למשחק PES6 ואני לא רוצה לקנות ג'ויסטיק כי אני לא אוהב אתזה.. האם אפשר לשחק עם שתי מקלדות אחד נגד השני ? ותנסו לא לצחוק עלי חח
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס טלוויזיה עתיק חבל"ז life view fly video הדרייברים+ התוכנה לא עובדים לי תחת הסקס פי... אם למישהו יש לינק וכדומה לתוכנות מתאימות אנא השאירו הודעתכם (לאחר הביפ) תודה איל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מכשיר משולב(הזרקת דיו, צבעוני) עד 600 ש"ח(אפשר לחרוג ממש במעט). אני די נעול על HP או Brother. 1. מחפש מכשיר אמין לאורך זמן. 2. הדפסה איכותית עם דיו שלא נמרח 3. ניתן להשיג מחסניות דיו(גם חלופיות) בקלות ובזול יחסית, והפרדה בין מחסניות הצבע. 4. סורק טוב(ורצוי מהיר אבל פחות קריטי) 5. הדפסה דרך WIFI(ורצוי מאד גם תמיכה ב- airprint) 6. רצוי חיבור ethernet לא חובה דופלקס, לא חובה פקס, לא מחפש בהכרח סוס עבודה מהיר, ושלא יהיה גדול מדי. מה אתם אומרים על: Brother MFCJ625DW, Brother MFCJ430W ? הבנתי שיש דגמים מקבילים חדשים, אבל הם יקרים לי. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך. כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן. איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח.. תודה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מדפסת, ראיתי שיש בכ 600 שקלים מדפסת דיו משולבת פקס שמתחברת לרשת הביתית. השאלה שלי היא כזאת: מילוי של כל הצבעים שלה עולה בערך 600 שקלים, לפי הבנתי הדיו מתייבש לאחר זמן מסויים ואז כביכול הדיו שקניתי נזרק לפח, המוכר בחנות טוען שכיום המצב שונה וצבע הדיו הוא על בסיס שמן ולא מים ולכן הצבע אינו מתייבש. האם זה נכון?? האם הצבע במדפסת הדיו יכול להחזיק גם חצי שנה ללא הדפסה? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש לקנות מחשב פנטיום 4 1.6 ממוצע לבית במחיר כולל של 4000 ש"ח (כולל מסך), אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו', כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין. המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלם מעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל. עזרה בבקשה !!!! ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-