עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yoavain,

שלום, אני מעוניין לקנות סורק עם feeder לצורך סריקת תמונות ישנות. תקציב: עד 1500 ש"ח. חשוב שהסורק יגיע עם תוכנה שמסוגלת לסרוק ולחתוך את התמונות כמו שצריך. מחיפושים שעשיתי מצאתי שקודאק בדיוק מוציאים ליין של מוצרים יעודיים שנקראים Picture Saver Scanning System, אבל לפי המכירה המוקדמת הם ממש לא בתקציב (1700$). גם דגמים ישנים כמו i1220 לא נראים בתקציב... ראיתי בפורום פה המליצו על Microtek 5950SD, אבל לפי הגדרות היצרן: The document feeder is not designed for scanning photos; doing so may damage your originals. Microtek accepts no responsibility for damage that may arise from misuse of equipment. מישהו יכול להמליץ (מתוך ניסיון) על כזה סורק? תודה, יואב

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום, לאחר נסיון מאוד לא טוב עם מדפסת HP מדגם M2727NF, אני צריך להחליף את המדפסת באחת חדשה. שמתי לב שיש המון דגמים חדשים של מדפסות, אשמח לקבל המלצה לפי הפרמטרים הבאים: • מדפסת לייזר שחור-לבן • הכוללת הדפסה, פקס, העתקה, וסורק (צבעוני כמובן). • בעלת חיבור לרשת הביתית (אלחוטי או ע"י כבל לראוטר-לא משנה) •בתקציב של עד 1000 שקלים • טונרים כמה שיותר זולים • מוצר אמין עם אחריות יבואן רשמי מינימום שנה. • ידידותי למשתמש תודה רבה לכל העוזרים, אלון

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by maormark,

שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by esaly,

היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.

5. Started by spectra,

שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by Guy950,

שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yariv12,

בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by devan,

שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by maazg,

שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by dovik,

המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by drop_box,

שלום לכם פורום יקר, לא מזמן פירסמתי נושא לעזרה בהרכבת מפרט ועזרו לי בצורה מדהימה שם! קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545577.0 כרגע יש לי עכבר של לוגיטק חמוד וקטן לנייד עם חיבור Micro-USB + מקלדת של מייקרוסופט מעולה, דקה ושקטה בחיבור USB. שאלתי היא במקרה הספציפי הזה של המחשב שאני מתכנן לקנות האם אני צריך יותר מזה? ובכל מקרה הייתי רוצה לקבל חוות דעת ממכם על עכבר+מקלדת שיהיו ללא סוללה וללא כלום (כמו חיבור WiFi לדוגמא שהבנתי שאין צורך בסוללה בכלל וזה מעולה לדעתי). וכמובן במחיר סביר ממש עד כמה שניתן... תודה רבה לכם!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by nir8675,

שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NoamH,

שלום רכבתי סט של לוגיטק המגיע כסט (עבר+מקלדת) מדגם K520. באופן כללי המוצר בסדר גמור, כפתורים שימושיים, עיצוב נחמד (אפשר לעבוד עוד על איכות המקשים). בכל מקרה, הבעיה היא שהמקלדת כל הזמן נכנסת למצב שינה ! האם יש דרך להפסיק את זה? מה זה אומר מצב שינה? לאחר זמן מסויים ללא שימוש במקלדת, לוקח בערך 3 שניות עד שניתן להקליד שוב. תודה

15. Started by treva42,

אני מנסה כבר שבוע להשיג את העכבר הזה (rat5) ואני פשוט לא מצליח למצוא אותו בשום מקום (מבחינת זמינות) אז רציתי לדעת איפה הוא זמין ואם אין, אז המלצה לעכבר טוב מאוד לגיימינג עד שח 370-380.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by ido1yonatan,

שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>

17. Started by zilbermm,

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by binyamins,

היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.

19. Started by itzikin0,

מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!

20. היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by nadavcj,

אשמח לקבל המלצה על דגם של מקלדת חוצה קירות. תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by Judah93,

אני מתלבט בין שניהם - ... העיסוקים שלי הם בעיקר גיימינג שדורש דיוק ומהירות, שמעתי לגבי ה- Imperator 2012 שהוא לא עמיד כל כך ... שהוא נהרס די מהר יחסית ל- G500, ( והבנתי שזאת גרסה חדשה שסידרו בה את כל הבאגים והבעיות ) שמעתי בנוגע ל G500 שהוא כבד טיפה....אבל רוב התגובות לגביו היו חיוביות בסך הכל... אז רציתי מישהו שמבין בכל הדברים האלה בשביל שיכריע בין השניים ( או שיתן לי נקודת מבט שונה לדברים ) הערה : אני רוב הזמן ב Claw Grip - והיד שלי יחסית גדולה ( אם זה משנה משהו )... תודה רבה למי שקרא עד לכאן - ועוד יותר - למי שיגיב ויעזור לי להגיע להחלטה..!

24. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, לאבא שלי יש דיסק קשיח חיצוני "2.5 של WD,בחיבור USB 3.0,והכבל שלו נורא קצר. הוא רצה לקנות כבל מאריך,ולכן קניתי לו אחד של 3 מטר באייבורי. חיברנו,וההרדיסק משתגע,ולא מזוהה ע"י המחשב. הוסבר לי באייבורי,שמכיוון שהוא מקבל גם מתח וגם סיגנל,זה בחיים לא יעבוד על כבל של 3 מטר. ראיתי ב-KSP כבל של 1.8 מטר. האם הוא כן יעבוד,או שכדאי לקנות מותג נורמלי מחו"ל בחנות בארץ,או באיביי?(וכאן אני זקוק להמלצות) תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.