ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות ברשותכם: מארז זה שווה 318 ש"ח? (ואנא אל תגידו לי "השקע עוד X שקלים וקנה Y, אם היה לי עוד הייתי קונה אחר) למישהו יש כמה "הגיגים" לגביו? או אולי לינק לכתבה/סקירה עליו? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ). לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= ) בינתיים יש אפשרות אחת: Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech . מישהו מכיר את החנות הזאת? http://www.saletech.co.il קצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח. בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה המקום. אשמח לקבל קומפרסור למחשב/ניקוי אבק למחשב במחיר סביר לכל בית. שינקה את האבק שיש במחשב. תודה רבה תום.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=792566 לפי הרשימה הזאתי הוא לא הספק הוא cool it 480 הוא לא נימצא ברשימה הזאתי! החברה cool it גם מיצרת מארזים די איכותים ראיתי אצל חבר מארז של cool it אם סירוקלציה טובה מאוד!
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך המתחים שלי?(בתמונה)(ד"א זה במנוחה) התוכנה speedfan אמינה במתחים? בכמה אחוזים מותר שזה יחרוג?(פלוס ומינוס) הספק שלי הוא hec-475vd-t תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את העכבר שלי במחשב הוא (העכבר) ישן להחליף למשהו יותר טוב וגם שיראה יפה. אני לא צריך עכבר למשחקי מחשב אלא לעבודות במחשב גלישה באינטרנט וכ"ו משהו שיהיה מעוצב יפה ושיהיה נוח. לא איכפת לי מחירים. חשוב לי העיצוב לא משהו משוגע מדי אבל יפה. דרך אגב אני משתמש עם העכבר בצד שמאל כך שאני צריך עכבר לשמאליים או סימטרי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני כבר די הרבה זמן מנסה להפעיל ולא עובד לי המחשב מזהה את הפלאפון וההפך ואי אפשר להעביר כלום, בהתקנים רשת מראה לי שזה מנותק כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מצליח להפעיל.. בבקשה עזרו..., תודה רבה אלי! אגב זה מראה מנותק כשזה מחובר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו? אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות: א. כמה עולה כל אחד מהחיבורים האלה? ב. איפה ניתן להשיג חיבור כזה? ג. מה המהירות של זה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר אתמול ויש לו פנטיום 4 1.7 בתוך מארז (מאוד אלגנטי יפה ומרווח) של HP. המחשב היה ממש ממש ממש שקט. בצורה שלא הייתי רגיל אליה. ישנתי אצלו, קרוב למחשב, וממש לא ידעתי עם הרעש היה המחשב או המיזוג אוויר. לי יש ATHLON XP+ והמחשב עצמו די רועש (הכל באופן יחסי). עד שלא שמעתי את המחשב שלו לא חשבתי שיש שקט יותר. פתחתי את המחשב שלי והגעתי למסקנה (אולי לא נכונה) שמקור הרעש העיקרי מגיע מהספק. דווקא המאוורר של המארז ומאוורר המעבד לא מרעישים יותר מדי. זה נשמע הגיוני שספקים של פנטיומים שקטים יותר? אולי זה היה המארז שלו שעשה את ההבדל? נ.ב. עכשיו אני נזכר במחשב של חבר אחר שגם לו יש פנטיום 4 במארז (גנרי) מאוד שקט.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעוד זמן קצר מגיעים אלינו אורחים מארה"ב והם מביאים לנו מצלמה דיגיטלית... את פרטי המצלמה ניתן למצוא כאן: http://www.imaging-resource.com/PRODS/A303/A303A.HTM אני לא מבין כלום במצלמות ולכן אני צריך לדעת האם מצלמה זאת טובה והאם היא שווה את מחירה : 250$ תודה מראש שנה טובה!!! נ.ב אני לא בטוח שהפורום ( חומרה אחרת וציוד הקפי ) הוא המתאים לנושא זה אם לא אז אני מצטער... :-\
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מטלבת בין MX1000 ל G5 מה יותר טוב ? בהתחלה חשבתי MX1000 אבל ראיתי שאף אחד לא מדבר עליו אז מה יותר טוב? ומשהו יוד כמה DPI יש לMX1000?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…
-
בעיקר למשחקים ועבודה שיהיה נוח לא חייב שיהיה אלחוטי, אבל גם מה שמאוד חשוב בשבילי זה העיצוב נדלקתי על הrat9 של mad catz מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש משהו אחר באותו מחיר שהוא יותר טוב תודה ענקית לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מקווה שיש חיה כזאת, אני צריך אוזניות טובות לגיימינג במחיר של עד 500-600 (אם אפשר יותר זול אז עדיף) ושיהיו איכותיות. אם התקציב שאני נותן לא מספיק כדי לקנות משהו איכותי, אני מעדיף לחכות עם הקנייה ולעשות את הקנייה כאשר יהיה לי תקציב מספק. חשוב כמובן שהם יהיו נוחות לשימוש ממושך וארוך לא משנה איפה לקנות, רק שיהיה בארץ ושיהיה מקום אמין שנותן אחריות. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-