עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gmppaz,

שלום, אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט בין אלה: http://www.mtr.co.il/Product.asp?Pid=2073&Cat2Cat1ID=7500&Cat2ID=0 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3857 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 בעיקרון אל תמליצו לי בהקשר למחיר אלא רק מבחינת איכות, נוחות ומה שבא לכם תודה לעונים ד"א נכון הקישור הראשון, פשוט מארז יפהפה????

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Dragongk,

המחיר של שניהם שווה ואני מתלבט אם להשקיע יותר במארז או בספק אני יודע שהAMG נחשב הרבה יותר אבל אני לא יודע בדיוק למה ועד כמה הספק שלו חזק... תעשו לי פה איזה השוואה בין 2 האפשרויות בבקשה עריכה : ראיתי עכשיו גם את הAMG1080... איך הוא נכנס בהשוואה ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by mazinya,

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nbjo460,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שמעתי שבעכבר כפתורי אחורה וקדימה לא עובדים בשום דפדפן חוץ מהאקפלורר, זה נכון? זה ככה גם בפיירפוקס 2? (כי כמו שהבנתי זה נבדק בפיירפוקס הישן יותר ולא ב2) אם למישהו יש תשובה ודאית אני אשמח לדעת אותה... יש עוד עכברים של לוג'יטק שבהם יש את הבעיה הזו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by sherlock1212,

והאם הוא טוב למשחקים(מדויק)? יש עכבר ב200 ש"ח+- יותר טוב? תודה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by KoM,

התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by arik_bulldog,

קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בבית מדפסת מסוג HP 8500A, אלא שמימשתי את האחריות שלה ומעבדות HP פשוט תיקנו בעיות אך החמירו אחרות במקביל. ביקשתי לאחר ארבע פעמים ששלחתי את המדפסת למעבדה, שיתנו לי מדפסת חדשה, חלופית. מכיוון שהדגם (המצוין, עליי לציין) HP 8500A, אינו מיוצר יותר, הציעו לי את הדגם HP 8620. על פניו נשמע מעולה, נכון? אבל מסתבר שלא הכל השתפר בדגם החדש, ועל כך יש עוד כמה בעיות: 1. בדגם הישן שלי, 8500A, יש לי שלושה ראשי דיו (מתוך ארבעה אפשריים) מותקנים, והם חדשים ממש. ומקוריים. לא אוכל להעבירם ל 8620 כי הדגם הישן דורש דגמי 940XL בעוד החדש דורש 950 ו 950 XL. מדובר בהפרש משמעותי במחיר. עכשיו נכון, אקבל עם המדפסת החדשה ראשי דיו, אך ידוע שהללו דוגמיות שבמקרה הטוב יש בהן חצי מכמות הדיו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shimon23,

שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?

20. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ELiA,

למה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2687 יותר יקר מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4852 ?? תודה לכל העונים

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by CyberBot,

כן אני קצת מרושש לתקציבי razer וחבריו אבל רוצה מכנית השאלה אם זה שווה את ה"סיכון" של ההזמנה? עד 150 שקל http://www.dx.com/p/motospeed-k70-usb-2-0-wired-104-key-gaming-keyboard-w-backlight-black-140cm-cable-228637?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page http://www.dx.com/p/r-horse-rh7380-suspension-imitation-usb-2-0-wired-mechanical-gaming-keyboard-black-320621

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.