ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, אנחנו קבוצה של חיילים ומחפשים רמקולים במחיר שפוי.. חשבנו על רמקולים פשוטים בסביבות ה150-200 ש"ח וחיבור רגיל למחשב ומצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745926 האם מישהו יכול להמליץ עליהם או על משהו יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש עכבר אלחוטי טוב למחשב נייד , אם אתה מוצאים עכבר חוטי טוב אז אין לי בעייה גם חוטי. אני לא ממש יודע מה הולך עם נייד , אבל אני חושב שעדיף עכבר רגיל ולא קטן שקשה להשתמש בו. בינתיים מצאתי את העכבר הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502984 עולה 155 ש"ח בנועה מחשבים... אגב עכבר אלחוטי מגיע עם עם 2 חלקים (עכבר + חיבור usb שמתקשר עם עכבר) ? תודה אבי
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי ביקורות ברשת על ה-TRIGGER. לפיהן, היא אחת המקלדות המכניות הנוחות בשוק. הבעיה היחידה עם הדגם הזה שמאוד מפריעה לי היא החיבור הבעייתי של הכבל. אשמח לשמוע פרטים מדוייקים יותר מאנשים שיש להם את המקלדת. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שחשוב לי שיהיה מקום שהספק לא יהיה קרוב ל מאורר שלי של המעבד כי הספק שלי במארז שיש לי צמוד ל מאורר של המעבד ומחמם אותו יש לי לוח של ABIT NF7 עכשיו מבין שני המארזים האלה מה יותר טוב מה יותר גדול מה יותר יפה מה יקרר יותר טוב את החלקים המחשב שלי מה ישמר לי ליותר זמן איזה חברה יותר טוב למי יש מאורר בצד הכול אני רוצה לדעת הכול ! למי יש את המארזיפ האלה או אחד מהם ויכול לתת לי תמונה ! תודה מה הפלוס של זה ומה המינוס של זה אני רוצה לדעת הכול בבקשה ! זה שתי במארזים שאני מדבר ! עכשיו רציתי לדעת גם עם יש מאורר בחלון של המארזים האלה ! 1 . http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm תודה רבה לעוזרים !
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רצתי לדעת האם ראדון 8500 (RETAIL) שווה ת'200 דולר שהוא עולה בחו"ל? יש איזהה כרטיס אחר בערך באותו מחיר (180-220דולר גג (בארה"ב)) ששווה יותר ממנו? לכמה שנים בערך הכרטיס יספק אותי בצורה סבירה? תודה רבה, DiSc@MaN :smoke:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום יש לי את הTT SVIKING : יש לי אפשרות להחליף מארז. אני יכול לקנות מארז חרטא ב150 ולהשאיר אצלי את הSVIKING או שאני יכול לקנות לעצמי משהו מרשים ויפה וטוב יותר בסכום של 500~ אהבתי מאוד את האורורוה של ג'יגה בייט, אבל התבאסתי שאין לו חלון אני רוצה להכניס שם גם מערכת קירור מים וכדומה בעתיד הרחוק, ככה שצריך חלון כדי להתלהב :-) חן עריכה : http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/gig-3d-aurora_11.html משום מה אומרים שהSHARK יותר קר לGPU וCPU... הייתכן ?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שלמחשבים שולחניים המעבדים של AMD טובים יותר השאלה היא אם הם יותר טובים גם למחשבים ניידים ואיפה אני יכול לקרוא המלצות\מאמרים על מעבדים למחשבים ניידים וגם איזה כרטיס גרפי טוב למחשבים ניידים בשביל להריץ משחקים (אני יודע שזה לא יהיה חזק כמו מחשב שולחני אך שיריץ משחקים טוב) בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי אוזניות g930 של לוגי'טק. לאוזניות האלו יש סוללה כזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LOGITECH-G930-Headset-G930-Gaming-Headset-G930-Canada-seller-/370740591090?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5651dc79f2 השאלה שלי היא האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Logitech-MX1000-cordless-mouse-2000-mAh-/370420040757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563ec14435 יש לה אותו המתח, ויש לה 2000MAH. למקורית יש 600MAH. יש להן אותו החיבור, אולי הסדר שונה, אבל זאת לא בעיה לשנות. האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת? (יש מקום באוזניות, יש רווח בין הפלסטיק למקום של הסוללה עצמה)
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שהדגם הספיציפי הזה מתחיל להתפורר על בסיס קבוע לאחר כשנה שנתיים בממומצע מרגע הקנייה. השתמשתי במספר רב של אוזניות כאלו במהלך השנים, וכולן החלו להתפורר באותו פרק הזמן הזה, דבר שעושה רושים כאילו מדובר בהתיישנות מתוכננת (Planned Obsolescence) שלהן. יש לי גם אוזניות של Logitech, אולן עיצובן פחות נוח, והן גורמות לכאבי ראש בעת השימוש בהן, בגלל העוצמה הגבוהה שלהן ועיצובן. האם יש אוזניות + מיקרופון עם חיבור USB שיש להן כריות זהות בעיצוב לאלו של מיקרוסופט, אך מחזיקות מעמד זמן רב יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו... הבנתי ש [h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-