ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אנחנו קבוצה של חיילים ומחפשים רמקולים במחיר שפוי.. חשבנו על רמקולים פשוטים בסביבות ה150-200 ש"ח וחיבור רגיל למחשב ומצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745926 האם מישהו יכול להמליץ עליהם או על משהו יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שבעכבר כפתורי אחורה וקדימה לא עובדים בשום דפדפן חוץ מהאקפלורר, זה נכון? זה ככה גם בפיירפוקס 2? (כי כמו שהבנתי זה נבדק בפיירפוקס הישן יותר ולא ב2) אם למישהו יש תשובה ודאית אני אשמח לדעת אותה... יש עוד עכברים של לוג'יטק שבהם יש את הבעיה הזו?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בינתיים בדקתי ב DMO ויש להם את 3 הצבעים + שחור במחיר של 160 שח. והם נותנים לי אחריות לשנתיים על מכלולים והם עושים לי תחזוקה שותפת למדפסת בחינם. מה אתם אומרים? כדאי לקנות תחליפי מ DMO או ממקום אחר? מקורי עולה המון אז ממש לא בא לי. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גילוי נאות: אלו הם קישורי אפילייטס. אתם לא משלמים אגורה שחוקה אחת מעבר למחיר המקורי אבל על כל רכישה, אמזון מזכה אותי על שסקרתי עבורכם רשימה בלתי מבוטלת של פריטים, קיבצתי,השוויתי והבאתי את הזולים והמשובחים ביותר. HAPPY SHOPPING!!! Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-75E250B/AM) מחיר: 380 http://amzn.to/2gSKNSl Razer DeathAdder Essential - Ergonomic PC Gaming Mouse - Comfortable Grip מחיר: 171 http://amzn.to/2gBhdjD PNY Attache USB 2.0 Flash Drive, 64GB/ BLACK (P-FD64GATT03-GE) מחיר: 65 שקלים http://amzn.to/2fHbKU4 Corsair STRAFE Mechanical Gaming Keyboard, Red LED, Cherry MX Brown מחיר: 380 http://amzn.to/2fHbnsD Corsa…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-