עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by STRENGTH,

קניתי שלט XBOX360 חוטי למחשב.הגיימפאד מצויין מאד נוח לידיים יש לחצנים שממש מיועדים למשחקי יריות ומשחקי מרוצים (L2 ו R2) וגם מעוצב מאד יפה לדעתי.. :xyxthumbs: אבל אם כל זה יש לי בעיה איתו ה D-PAD גרוע ובכלל לא נוח זה כאילו שעשו אותו מחומר שונה משאר החלקים בגיימפאד אני יכול לסבול את זה אבל שאני משתמש איתו במשחקי מכות כמו סטרייט פייטר 4 זה לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב, שאני לוחץ נגיד על הצד הימני של ה D-PAD זה מזהה את זה כאילו שלחצתי גם על הצד העליון, וככה זה עושה הפרעות בתנועה,זה בלתי אפשר לבצע תרגיל אחד נורמלי. אותו דבר קורה שאני לוחץ גם על הצד השמאלי ולפעמים אפילו על החלק העליון. וזה לא קורה רק במשחק הזה ספציפי גם שאני משתמש PCSXE2 שאני רוצה ללכת ימינה בתפריטים זה עו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by BOMBADIR,

העכבר ישמש גם למשחקים וגם לעבודה שוטפת חשבתי על הG7 והMX1000 או הרבולשן .... יש הצעות אחרות?... ודרך אגב ....מה ההבדל בין הMX 1000 לG7 ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by bzz,

היי באתר של אקסלנט כתוב שיש להם radeon8500 של ati המחיר 277$ שזה טוב יחסית לארץ במיוחד אם משווים ביחס למחירים של gef3 ti200 בארץ.. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. גילוי נאות: אלו הם קישורי אפילייטס. אתם לא משלמים אגורה שחוקה אחת מעבר למחיר המקורי אבל על כל רכישה, אמזון מזכה אותי על שסקרתי עבורכם רשימה בלתי מבוטלת של פריטים, קיבצתי,השוויתי והבאתי את הזולים והמשובחים ביותר. HAPPY SHOPPING!!! Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-75E250B/AM) מחיר: 380 http://amzn.to/2gSKNSl Razer DeathAdder Essential - Ergonomic PC Gaming Mouse - Comfortable Grip מחיר: 171 http://amzn.to/2gBhdjD PNY Attache USB 2.0 Flash Drive, 64GB/ BLACK (P-FD64GATT03-GE) מחיר: 65 שקלים http://amzn.to/2fHbKU4 Corsair STRAFE Mechanical Gaming Keyboard, Red LED, Cherry MX Brown מחיר: 380 http://amzn.to/2fHbnsD Corsa…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by avishai220,

אז ככה בחרתי בdeath razer 2013 המליצו לי עליו עכשיו אני מחפש משטח שיהיה טוב ושינוע עליו חלק אם אפשר המלצה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by JAMOOS GADOL,

לכרטיס מסך שלי יש יציאה לטלוויזיה (GE -force 3 128MEGA) השאלה היא איפה ההבדל שאני אשים לב אליו כשאני אחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? בקיצור השאלה היא מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזיה (במשחקים, באינטרנט, ב WORD, בסרטים וכו') תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by TaLTooL17,

מחפש מדפסת עד 1000 ש"ח עדיף לרדת לאיזור ה-800 אם אפשר. אני מתלבט בין מדפסות של HP לברדר, ושתיהיה חסכונית גם(מעדיף כמה ראשי דיו נפרדים). בינתים התעניינתי בשלושה דגמים. 1.brother MFC440CN 2.brother MFC5440CN 3.HP 6313 תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום קיבלתי את הכרטיס מסך LEADTEK 6800GT ועכשיו אני צריך לבדוק כמה וואט הספק שלי(אמיתי) אם מישהו יכול להביא לי איזו תוכנה שבודקת אני אודה לו ועוד שאלה אם אני מחבר והספק לא מספיק זה יכול לדפוק חלקים?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by y4niv,

שלום, אני מחפש מקלדת קטנה לסלון שתכלול משטח עכבר, שתהיה מוארת ועם אותיות בעברית. משהו דומה לזה logitech k400 plus תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by benfree,

שלום לחברי הפורום, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר צבעונית אשר תיהיה חסכונית בצבע ועם 4 טונרים. רציתי לרכוש את הHP 2605DN אבל אין להשיג אותם יותר. אני צריך את זה לעסק על מנת להדפיס כריכות. בסביבות 3 דפים ליום. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הם נגמרות אחרי שבועיים בערך. יש לי את המקלדת שנה וחצי וכל 7 חודשים אני מחליף סוללות. עכשיו הם נגמרות כל שבועים. מישהו יודע על דבר כזה? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Haflo,

אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by teddy85,

מה אתם יכולים להגיד לי אליו הוא שקט? רועש? והכי חשוב אם הוא מספיק מקרר ואם יש לכם הצעה יותר טוב (בסביבות אותו מחיר) תודה [table][tr][td]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=CAC-T05Centurion%205[/td][/tr][/table]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by DXM,

שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Dragongk,

המחיר של שניהם שווה ואני מתלבט אם להשקיע יותר במארז או בספק אני יודע שהAMG נחשב הרבה יותר אבל אני לא יודע בדיוק למה ועד כמה הספק שלו חזק... תעשו לי פה איזה השוואה בין 2 האפשרויות בבקשה עריכה : ראיתי עכשיו גם את הAMG1080... איך הוא נכנס בהשוואה ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DarkLloth,

http://www.nzxt.com/products/avatar http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Avatar/5.html סוג של חללית הייתי אומר , נראה בהחלט מעניין , אמור לעלות באזור ה 250-300 ש"ח כנראה ...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by idanarieli,

חג שמח לכולם אני מחפש מקלדת חדשה, חשוב לי תהיה נוחה, עם כפתורים נגישים לווליום, מחשבון ובלי כפתור FN. אופיונלי: כפתורים שאוכל להגדיר אותם בעצמי. תקציב: עד 200 ש"ח אשמח להמלצות, תודה רבה

21. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות מחשב כף יד שישמש אותי אך ורק בתור GPS, אני לא רוצה משהו יקר מידי אני צריך משהו פשוט שיהיה לי רק בשביל זה ואני ממש לא מתמצא בכל מה שקשור לזה... אז אם יש מכשיר שהוא יעודי לדבר כזה שאתם מכירים אני ישמח לקבל המלצה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב ב1 לינואר, על כן אני מתכוון לקנות ספק, ומאוד מאוד חשוב לי הOC, על כן הייתי מאוד ממליץ לעצמי על האנרמקס בעל היציבות מטח המצויינת שלו. אבל מצד שני יש את , Antec SmartBlue 350 Watt והוא יפה!!!!! האם הוא יעשה לי קפיצות מתח???? אני לא מוצא עליו כלל וכלל ביקורות! (מי שנותן לי את ההשוואה של טום אני הורג אותו) Antec SmartBlue 350 Watt vs Enermax 350W EG 365P עריכת המודר: (באיחור קל הייתי אומר) פתאום קלטה את עיני הכותרת הלא-משהו עניינית

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by RedHat_Lover,

שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים