עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by surujon,

שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי

3. ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ykantor,

מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

למישהו יש אותו ויכול לומר לי האם התופעה של ה"דילוג" בזמן משחקים אכן קיימת?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nutty,

אבא שלי מסכים לקנות מחשב חדש הוא רוצה שאני אכין מפרט של המחשב החדש, ואז נתפשר.... יש לכם מפרט טוב ??? המחשב מיועד למשחקים ומוסיקה ועבודה ואינטרנט והכל....... אבא שלי רוצה שקודם אני ארשום מה אני רוצה ורק אחרי זה נשנה את הדברים בהתאם לתקציב ולמוצרים שיש... הבעיה היחידה היא שהוא לא רוצה עכבר אופטי, בטענה שזה יכול להזיק (הלייזר)... ועוד משהו: האם כדאי לחכות למעבד החדש של אינטל??? (intel pentium 4 northwood) בבקשה תעזרו לי...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by giliboy,

אני מעונין לקנות דיסק SCSI עכשיו אני יודע שצריך גם לקנות בקר. איך אני יודע איזה בקר אני צריך ועל מה אתם ממליצים? ומה האבדל במספר PIN?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי לכולם רציתי לשאול אם משהו מכיר את ה כסא הזה ואם הוא ממלחיץ עליו ....אני ישבתי עליו לזמן קצר ולא ממש יכולתי להרגיש איך הוא לאורך זמן יש קישור עליו ב http://www.marvo-tech.hk/index.php?c=content&a=show&id=188 המחיר ב HTZONE הוא 888 שקל מה אתם חושבים כדי ????

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בעיה: זה משהו שיצא לי לחוות עם יותר מעכבר/מחשב: כשפותח הרבה חלונות/טאבים של אינטרנט (אקספלורר/כרום), העכבר (אלחוטי של לוג'יטק/מייקרוסופט) יכול לקרטע, לקפוץ ולהיות איטי ולא עקבי.. עד כדי שמתקשה ממש אפילו לסגור חלונות! עכבר חדש: 1. ללא הבעיה הנ"ל! 2. אלחוטי (אפשר שיהיה גם חוטי - ז"א שניתן גם לחברו ולעבוד איתו תוך כדי טעינה או ללא קשר לקיום סוללה). 3. סוללות רגילות (יש לי נטענות למספר שימושים). 4. לא למטרת משחק (למרות שיכול להיות מקוטלג כאחד כזה): עבודה רגילה נוחה + דיוק מירבי בתוכנות עריכה. 5. לחצנים לתכנות: קדימה/אחורה/רזולוציה/אחר.. 6. איכות בניה טובה: לא מבריק, לא משמיע קליקים זולים, מרגיש טוב ביד (ימין).. 7. תקציב פתוח (כל עוד עונה על כמה שיותר דרישות)! נ.ב. משום מה אנ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Guymz,

אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by dreamlogic,

אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו... הבנתי ש [h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. במחשב הישן יש איזה ויברה 128 מעפן אבל הוא עשה עבודה טובה עם חיבור למערכת רמקולים זוגית ( ;D ), עכשיו אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של הכל במחשב הישן ההוא הסאונד פשוט נשמע נוראי, כמו מתוך טרנזיסטור שקבור 20 מטר באדמה... עכשיו רציתי לשאול האם זו בעיית דרייברים או בעיית חומרה והכרטיס פשוט נשרף\הלך לעולמו ? (ניסיתי מספר גדול של דרייברים שונים, ואף אחד מהם לא סידר את הבעייה...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Funkyzord,

אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה לקנות פנטיום 4 1.8 אז אמרתי לו שכדי לו אטלון אבל הוא אומר שפנטיום יותר טוב וזה סתם שטויות מה שאומרים שאטלון יותר טוב מפנטיום. אז הוא ביקש שאראה לו כמה אשוואות אז בקשה תגידו לי כמה אתרים עם השוואות. וגם יש לכם איזה שהיא אמלצה על לוח אם פשוט בזה אני לא כול כך מתמצה. הוא גם רוצה geforce 4 mx 440 יש לכם אמלצה אחרת אני אמלצתי לו על redon 8500le. והכי חשוב כמה שיותר זול אבל ביצועים לכמה שנים טובות. והוא גם מתכוון לקנות בksp בגלל שזה זול :errr:

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני עורך וידאו, יושב שעות על המחשב לפעמים ממש כואבת לי היד... כרגע יש לי מיקרופסט האקספלורר החוטי, הישן והטוב! אני מחפש משהו שיהיה עם דגש על נוחות. אני לא משחק משחקים, אבל עוסק גם בגרפיקה, אז דיוק הוא דרישת ביניים. עדיף חוטי, ולא מחיר מוגזם... (סביב ה 200) חשבתי על ה MX510 , או האקספלורר 5000, או על ה 6000 החדש שראיתי. יצא לי להניח את ידי ממש דקה על MX1000, הוא נראה נוח כי יש מקום להניח את האגודל... עשיתי חיפוש כבר ורק התבלבלתי יותר. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by BOMBADIR,

העכבר ישמש גם למשחקים וגם לעבודה שוטפת חשבתי על הG7 והMX1000 או הרבולשן .... יש הצעות אחרות?... ודרך אגב ....מה ההבדל בין הMX 1000 לG7 ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by J S Bach,

Hi, So, I just received the mouse and for some odd reason it won't charge. I tried different cables and USB connections and PCs, but to no avail. When the mouse is turned off and connected to the PC, the charging lights work, but when I turn it on again and open the software, it goes bonkers. Going from 65% to 82% to 75% and when connected again it says it's fully charged. What can be done? **update: I actually already updated the mouse's firmware, but unfortunately it didn't help. I am trying to drain the battery at the moment in order to check whether it's really not charging or it's only the program not recognizing the fact tha…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Satlaniko,

היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Kirma,

אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Tal Israeli,

שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by koren,

Textאני רוצה מחשב הכי חזק והכי טוב שיש משנה לי מהייה המחיר כמה שיותר גבוה ואני רוצה מגבר חזק מאוד וטוב לקולנוע ביתי כדי שאני יחבר אותו למחשב *בבקשה תעזרו לי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by itzik_now,

היי , אני מנסה להריץ FIFA 2001 ו NBA 2002 על שתי מחשבים : מחשב ראשון : פנטיום II 350 128 מגה זכרון GFOURCE II NDIVA מחשב שני : פנטיום 4 1.4MHZ חדש עם כרטיס מסך דומה. בשניהם אני מקבל תעופה (התעופה הבסיסית כאשר משהו קורס..) מישהו יודע מי למה וכמה ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nirkatan2,

אהלן האם יש ציוד לנקיון המחשב? להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה. אודה על תשובה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.