עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arigo,

שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קניתי אתמול מקלדת מהדגם הנ"ל יד שניה והכל טוב ויפה, גם בדקתי שהיא עובדת. כאשר מחברים אותה ללא דרייברים מקש ה-FN עובד רגיל ואפשר בעזרתו לשנות דברים כמו האור ב-F12 וכאלה. לאחר הורדה של דרייבר מהאתר של רייזר המקש פשוט לא פעיל יותר. פה מצאתי משהו על זה: http://forum.overclock3d.net/archive/index.php/t-45082.html ועוד משהו שקשור: מישהו נתקל? בבקשה צריך את עזרתכם, יש למישהו אולי דרייבר בגירסה ישנה יותר מ1.04 לשלוח לי? עדכון:הבעיה נפתרה עלידי הורדת Razer Synapse 2.0 עדכני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Kurt,

מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zakon,

היי תציעו לי בבקשה אוזניות לגיימינג ושירים יותר לגיימינג עד 170 שקל

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אני מחפש מקלדת מכנית שתתאים גם לגיימינג וגם תיהיה נוחה להקלדה מרובה (תכנות). לא מחפש משהו ממש יקר, אז התקציב הוא בסביבות ה 400-450ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם יש צורך. לא אכפת לי מכפתורי מאקרו ומצבי משחק ושטויות כאלו ואחרות, אבל כן הייתי מעדיף אם היה במקלדת תאורה אחורית למקשים (לא חובה אם זה מעלה את המחיר ביותר מידי) אשמח להמלצות, תודה

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך המלצה למקלדת גיימינג עד 300 שקל וגם זה יקר בשבילי. את האמת אני קונה מקלדת גיימינג רק בגלל התאורה של המקשים בעיקר. האם יש במחיר הזה מקלדת מומלצת שיש לה חיבור פיאל לאוזניות? חשבתי על שני מקלדות למרות שאני נוטה יותר ל-TT במחינת העיצוב ועוד 20 אחוז הנחה באייבורי, מה אתם אומרים? שני המקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5280 מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ykg,

היי, יש לי עכבר זול (של SILVER LINE) שאני לא מרוצה מהרגישות שלו. אשמח להלמלצה על עכבר חוטי זול, נניח עד 70 שקלים. אני לא גיימר או משהו זה נטו לשימוש ביתי\משרדי

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. שלום, רציתי לשאול האם המדפסת הזאת טובה ומשתלמת וגם כמה עולים ראשי הדיו שלה. תודה http://www.ivory.co.il/HP_Deskjet_1000.html

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום. אני מעוניין לרכוש 5 מדפסות עבור 5 פקידות/פקידים, כאשר השיקול החשוב ביותר הוא - 1. עלות פר דף (רכישת טונר חדש צריכה להיות משתלמת/זולה) 2. אמינות גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצה! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת משרדית משולבת (כולל פקס וסורק), כמובן מדפסת לייזר, שחור-לבן, איכותית, עם אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב שלי הוא 500-900 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות ועזרה. תודה!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by AdiD,

יש לי את העכבר XAI של STEELSERIES דיי הרבה זמן, בזמן האחרון יש לי קצת בעיה איתו, לפעמים כשאני לוחץ פעם אחת הוא בעץ לוחץ מספר פעמים, למישהו קרה דבר כזה? אולי נכנס לכלוך או משהו כזה.. אם אפשר לפתוח ולבדוק אותו או משהו .. אשמח לעזרה איך לתקן אותו (: תודה רבה.</blockquote>

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  12. Started by berner,

חברי שלום אני רוצה להתחדש במצלמת אינטרנט לרשת אבקש המלצה למצלמה : אמינה צפיה ושידור חלק איכות תמונה קול יכולת דיבור כיוון למרחב החדר (ימין שמאל , למעלה למטה) מה עוד ניתן לקבל ממצלמה אשמח לקבל המלצות :s05: ???

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום, אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה זולים ושתעבוד בצורה טובה. התקציב שלי עד 250 שקלים תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. נהרס לי הגלגלת של הכבר mx15 ולכן אני מעדיף לקנות חדש. אני צריך עכבר ברמה של ה mx15 1600dpi שעלה לי 200 ש"ח ואין צורך ביותר טוב ממנו אם המחיר הוא בהרבה יותר יקר. האומנם הייתי רוצה להשקיע עוד קצת בשביל לקבל עכבר אלחוטי ולכן התקציב הוא 300 ש"ח +-.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה במיקרופון המובנה של המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000. יש תדרים שהוא משמיע רישרושים אני לא יודע מה לעשות זאת מצלמה דיי ישנה. יש לי כמה אפשרויות 1)לקנות מצלמה חדשה 2)לקנות רק מיקרופון חדש (אם כן אפשר המלצות?) 3) לתקן את המצלמה (זו האופציה שאני הכי מעדיף אבל אני מפחד להרוס אותה לגמרי ואיש מקצוע בטח יעלה יותר ממצלמה חדשה) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. משהו בעניין?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  18. הבנתי שיש אפשרות לאפס צ'יפים לטונרים. יש מישהו שיודע איך עושים את זה, או מה צריך בשביל זה? יש לי מדפסת OKI C3300...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אני צריך לקנות ראשים מסוג 940XL והם נגמרים ממש ממש מהר.. המחירים בשמיים, ויש אפשרות לקנות ראשים חלופיים, ראשים ממוחזרים או מה שנראה כמו הבחירה המשתלמת ביותר - למלא לבד. חיפשתי ב ebay ויש מלא מלא מלא סוגים של דיו וערכות מילוי והלכתי קצת לאיבוד. מן הסתם שבטח יש הבדלים באיכויות לכן אני שואל אם למישהו יש כבר נסיון עם הזמנה של ערכה כזו מאיביי, או אפילו אולי גם מהארץ אם המחיר סביר. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 10k צפיות
  20. האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  24. המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי כבר איזה 5 שנים אותם מקלדת ועכבר חוטיים, ובמקלדת כבר יש לחצנים שקשה ללחוץ עליהם וזה מעצבן, ועכבר חוטי כבר נמאס עליי.. אז אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת עד 350 שקל, ושיהיה אלחוטי. אז אני צריך את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.