עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Noam0101,

אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה. חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן. אשמח להמלצות והצעות.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by RuThLeSs,

יש לו ספק 400W HEC. הוא עולה 449 ש"ח. כמה מאווררים יש לו? והוא משתלם? והנה לינק למידע: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by KvodHagab,

אני יכול להשיג את האנטק true power 430WATT ב99 דולר ואת ה Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan ב110 דולר על איזה ללכת? לפי מה שהבנתי לאנטק יש יותר יציבות במתחים (מיועד לאוברקלוק +6800U/GT הארדיסק אחד ולפחות 4-6 מאוררי מארז) [אגב אני דיי נעול על השנים האלה - לפחות על האנטק) [glow=red,2,300]עריכה : רעש הוא גורם מ-א-ד חשוב לי P:[/glow]

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  4. סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  5. אני מעוניין בעכבר שלא צריך לחבר לו bluetooth משלו לusb שהוא ידע להתחבר לbluetooth של המחשב אני מעוניין גם בעכבר שיהיה נוח וטוב מישהו יכול להגיד לי דגמים פשוט שמסתכלים באתרים לא כתוב עם צריך לחבר usb או לא תודה יואב

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Static,

דרישות שלעכבר יהיה סטנד כזה שמטעין את הסוללות שהסט יהיה אלחוטי. חשוב לי עכבר איכותי כי זה גם למשחקים (אני יודע שאלחוטי זה בד"כ לא משהו למשחקים אבל בכל זאת) והמקלדת האלחוטית ממש לא עקרונית... לא אכפת לי מחיר דרוש=400שח אולי טיפה יותר... אני יודע שזה קצת אבל זה מה יש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dante123,

בעיקרון הייתי הולך noisetaker 420W ב420,אבל מסתבר שלסקייPC אין אותו ,לעזאזל. לגבי הליברטי-אני לא צריך אחד,ואני לא חושב שהמפרט שלי מצדיק אחד (1024 667 mhz, מעבד 3800X2, וכרטיס 7600GT). אם אפשר,לא לחרוג. *עדיף שהספק יהיה מסקייPC,כי שם אני מבצע את כל הרכישה,ומענייני אחריות,אני מעדיף שקניית הספק תתבצע שם. **אני צריך תשובה מהירה,בבקשה. עריכה:אם יש משהו איכותי בפחות מחיר (כאמור,אין לי מחשב כל כך חזק),זה גם יהיה טוב.העיקר שיחזיק. בלי OC מתוכנן. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני רוצה לקנות SWITCH אבל בארץ המחירים יקרים ובמיוחד בחניות המקוונות וגם באתר OUTPOST המשלוח עולה 40 דולר (שודדים בלי אקדחים!) אם מישהו יודע מהיכן אני יכול לקנות SWITCH במחיר הגיוני אני אשמח לשמוע

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by PeaS,

עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם !!! קניתי מחשב חדש לפני 3 ימים והזהירו אותי שהספק שלי לא חזק מספיק (יש לי TT 430W) המפרט של המחשב שלי הוא ככה : AMD SAN DIEGO 3700 2X1GB GEIL DUALL CHANNEL 400 MHZ DDR W.D 250 GB SATA II 16 MB BUFFER DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D PINNACLE STUDIO PC-TV STEREO XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E SAPPHIRE LG DVD X16 LG DVD-RW X12 TT BIG TYPHOON והבנתי ונכונתי לדעת שאני צריך ודי חייב להחליף את הספק ורציתי לדעת מה מומלץ למערכת כזאת ???

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ואני רוצה עזרה, ראיתי בחנות פנדה כמה מארזים אבל די נסגרתי על אחד השאלה שלי אם הוא טוב, האם יש בו מספיק מאוורים, והאם מארז עם חלון נוטה להתלכלך יותר מהרגיל, האם הספק שהוא מגיע איתו (420) יספיק? המארז הוא: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5506 או שגם יש מארז עם מסך lcd, השאלה מה מוצג בדר"כ במסכי אלסידי? האם זה שווה את הכסף? ולגבי המקלדת, ראיתי מקלדת של btc, עם מלא כפתורים וזה הדליק אותי והיא גם מאוד זולה יחסית. זו המקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3046 איך המקלדת, היא טובה? ועוד שאלה בכלליות, שקונים מארז-הוא מגיע עם כל…

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  13. כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by com,

בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by cold fire,

אני רוצה מארז טוב אם איורור טוב יש לי גם חדר ממש קטן, המחשב הישן שלי תמיד מתחמם ובגלל שהחדר קטן אז נורא חם, אני שונא מארזים אם דלתות לסי די רום. אני מעדיף שכל היציאות מלפנים יהיו למעלה מאשר למטה כי הוא יעמוד על הרצפה, ראיתי מארזים עם מסך קטן(כמה מעלות במארז/מעבד) אז יהיה נחמד אם הוא יהיה גם תודה לעוזרים. אני אקנה ספק בנפרד

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by -JobNick-,

טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by morans,

היי לכולם, קיבלתי מזמן מצלמה מ"חבר" אדומה קטנה, ואני רוצה להתקין אותה, אין לי את הדיסק שלה בזיהוי של בdevice manager הוא מזהה אותה כ-pc camera וזה לא כל כך עוזר לי לחפש את הדרייבר שלה האם למישהו יש/הייתה מצלמה כזאת ויודע מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר? תודה מורן

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות
  19. מה אתם אומרים על הסט האלחוטי של לוג'יטק s510 ??? תודה ואשמח לתשובות עם הסבר ולא רק להגיד סט טוב... תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by who_Cares,

זהו ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by titan,

כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NEO...,

אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיה השאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Boomer,

בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.