ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לעשות שידרוג למחשב שלי (מעבד, לוח-אם, זכרון, כונן קשיח). לכן אני צריך כמה שיותר חנויות אינטרנט טובות, אמינות והכי חשוב - זולות, שאתם יכולים בבקשה להביא לי. תביאו לי אם יש לכם משהו חוץ מ: PCHARDWARE PANDA LAMIR SIMPLETECH ZIGZAG2000 PLONTER EXCELLNET. תודה רבה. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם AMAZON\EBAY שולחות לישראל מוצרי אלקטרוניקה, כמו הריידון9700 ומה קורה במקרה של תקלה בכרטיס? אני תקוע עם כרטיס דפוק? :
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות צורב ב 300-400 ש"ח, תמליצו לי בבקשה איזה צורב לקנות ואיפה, בבקשה בלי לחרוג מהתקציב, וכמה שיותר זול, יותר טוב... תודה
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? והאם למישהו יש ביקורות מהאינטרנט? ודבר שני, הוא בא עם ספק כח נמוך יחסית... רק 300WAT אבל מאושר AMD. אתם חושבים שהוא יחזיק מערכת של RADEON 9700 וXP1900?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמשתמש ממוצע מה אני יכול לעשות עם החיבור הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי כמתנה מארה"ב את הספק ENERMAX EG301P-VE 300W והנה כמה מהחויות המצמררות והמדהימות שעברתי איתו: הספק עצמו הוא ספק 300W עם שני מאוררים מובנים ובעל Fan Speed Monitorung Function (שליטה על המהירות של המאוררים) אשר עלה 49$ לא כולל משלוח. היום בסופה של מלאכת הרכבת הספק במארז, בדיוק כאשר סיימתי להרכיב אותו ולחבר ללוח ולשאר ההתקנים הכנסתי את הכבל של המתח ו... שמעתי פיצוץ נחמד מהספק אשר הקפיץ את הפקק בבית וכמעט הוריד לי את הלב לכפות הרגליים. המחשבה הראשונה שעלתה לי היא שהמתח מוגדר ל 110V ולא 230V (המתח התקני בארה"ב), ישר בדקתי והתברר שאכן הדבר כך! העולם החויר מול עיני! חשבתי שאיבדתי אותו לבטח, העברתי את הספק ל 230V. אח"כ פתחתי אותו כדי לבדוק אם הפיוז נשרף אך הוא היה ת…
-
יש לציין שאני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות ואף פעם לא ראיתי מצלמה כזאת . לעניין.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתיתן לי איכות תמונה טובה... הוידיאו לא חושב לי כל כך כמו איכות הצילום. עכשיו ראיתי בחנות החיות את המצלמה MDC 3000 Digital Camera שעולה 950 שקל. מה אתם אומרים? אולי יש משהו בפחות כסף כדי שאוכל לקבל איכות צילום טובה. עכשיו לשאלות : כיצד זה מיתחבר למחשב , ועד כמה אפשר לצלם שהמצלמה לא מחוברת למחשב ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר אתמול ויש לו פנטיום 4 1.7 בתוך מארז (מאוד אלגנטי יפה ומרווח) של HP. המחשב היה ממש ממש ממש שקט. בצורה שלא הייתי רגיל אליה. ישנתי אצלו, קרוב למחשב, וממש לא ידעתי עם הרעש היה המחשב או המיזוג אוויר. לי יש ATHLON XP+ והמחשב עצמו די רועש (הכל באופן יחסי). עד שלא שמעתי את המחשב שלו לא חשבתי שיש שקט יותר. פתחתי את המחשב שלי והגעתי למסקנה (אולי לא נכונה) שמקור הרעש העיקרי מגיע מהספק. דווקא המאוורר של המארז ומאוורר המעבד לא מרעישים יותר מדי. זה נשמע הגיוני שספקים של פנטיומים שקטים יותר? אולי זה היה המארז שלו שעשה את ההבדל? נ.ב. עכשיו אני נזכר במחשב של חבר אחר שגם לו יש פנטיום 4 במארז (גנרי) מאוד שקט.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה לעשות קצת סדר בחדר ובכך אני רוצה להכניס את כול ה20 מיליון כבלים שלי לתעלות. העניין הוא שאני לא רוצה תעלות מרובעות או מלבניות שסמים אותם בפינות בחדר והם לא נותנות שום תועלת לכבלים שמנים, אלה אני מחפש תעלות עגולות שנסגרות על כול הכבלים שאני אוסף, כזכור לי התעלות האלו הן גמישות גם והם פשוט נסגרות על כול כבל קיים וכמובן הם באים בגדלים שונים, מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? ואם לא מכיר כאלה אז איזה פתרון יש לו לאסוף הרבה מאוד כבלים?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת ESC של פלאפון הדף עם הפרטים על הפלאפון מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות איתו וכללי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני עובד לשדרג ואני חייב לדעת האם הספק הנוכחי שלי יוכל להחזיק את המפרט החדש שלי!??? זה המפרט שהו מחזיק עכשיו ללא שום בעיות: amd 2000 512 ddr 333mhz r9700 pro 1xd-rom 1-cd-rw 1 floppy לוח אם gigabyte 7vrxp 1SMART FAN2 2GENERIC FAN 1 vlocano 6 fan וזהו אני חושב והמפרט החדש: אותו דבר הכל חוץ ממעבד AMD 2800 ולוח אם חדש epox 8rda או משהו ברמה שלו.... מה דעתכם???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-