אנו זקוקים למזון כדי לתפקד ולהתקיים. האדם צריך לאכול כמה פעמים ביום כדי להתקיים, לחשוב כמו שצריך ולבצע פעילויות שונות. אך לא פעם אנו שואלים את עצמנו מהיכן מגיע המזון שאנו צורכים. האם יש עליו פיקוח מבוקר? למרבה המזל, חברה מקצועית יכולה לספק את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר כדי לבחון את איכותו ולאשר אותו לצריכת הציבור הרחב.
מי זקוק לבדיקת בטיחות
כל עסק אשר יש לו קשר כלשהו לצריכת מזון, זקוק לשירותי בטיחות מזון. אלה רק כמה מבין העסקים הבולטים ביותר:
- מסעדות – כל מסעדה, יוקרתית ככל שתהיה, נדרשת בביקורת מתמדת של איש מקצוע. בישראל שבה התחרות בתחום המסעדנות רק הולכת וצוברת תאוצה, יש צורך בפיקוח טוב על המזון שצורכים הסועדים. חברה מקצועית יכולה לוודא שכל חומר הנכנס לסטייק או לצ'יפס המטוגן עבר בקרה בריאותית, וזאת באמצעות שימוש בכלים משוכללים.
- בתי מלון – בית מלון אינו מורכב רק מבריכה או חדרים מפוארים. השוהים במלון אוהבים לבלות בחדר האוכל וליהנות מארוחות טובות. במקרים אלה חשוב לפקח על המזון כדי למנוע הרעלות מיותרות.
- מאפיות – המאפייה היא אולי בית העסק הראשון שרואה האדם בבוקר, שכן מרבית המאפיות נפתחות מוקדם מאוד. אנשים הממהרים לעבודה אוהבים לקפוץ למאפייה כדי לקנות קפה ומאפה. כדי לחסוך מהלקוחות את קלקולי הקיבה, חשוב לאשר את איכות המזון.
גם מפעלים זקוקים לאישור
כדי שמפעל יוכל לעבוד בתחום המזון, עליו לעמוד בכל התנאים הרלוונטיים כדי לקבל רישיון יצרן. מבין התנאים האלה אפשר למנות הגשת בקשה למשרד הבריאות, הגשת תרשימים הנדסיים לצורך אישור, קבלת אישור מהיזם על ביצוע התכנית, בדיקת ביקורת תברואתית וכן מילוי הטופס לבקשה לרישיון יצרן.
החברה שמביאה לכם את האישור – גל תופסים איכות
פותחים מסעדה בקרוב? זקוקים לחברה שתפקח על המזון שאתם נותנים ללקוחותיכם? חברת גל – תופסים איכות מעניקה לכם ייעוץ מקצועי ואיכותי שיאפשר לכם לקבל רישיון עסק מזון בקלות. בחברה פועלים אנשי מקצוע מיומנים כדוגמת מהנדסי כימיה, עורכי מסדקים ותברואנים אשר ישמחו לענות על כל השאלות שיש לכם בתחום וילוו אתכם לאורך כל התהליך המורכב והחשוב הזה.