שטף הגירסאות החדשות של חלונות 10 לא מראה נכונות להפסיק, אלא להיפך: לפי דיווח חדש, במיקרוסופט עתידים להשלים את העבודה על 'גירסת היצרנים' של מערכת ההפעלה החדשה כבר בימים הקרובים – אותה גירסת Release to Manufacturing שתישלח אל שותפות החומרה של מיקרוסופט, ותותקן על מיליוני מערכות מחשב ניידות ונייחות חדשות לקראת ההשקה הרשמית שמעבר לפינה.
גירסת ה-RTM של חלונות 10 אמורה לספק רמת יציבות ותקינות גבוהה מאוד בשל אופי השימוש ההמוני שמיועד עבורה, ועל כן כאשר היא תגיע למעגל המהיר ולמעגל האיטי עבור המשתמשים המתנסים הפרטיים (וזה אמור לקרות בתוך כמה ימים מהשלמתה), זו אמורה להיות הדגמה והמחשה שקרובה מאוד למה שאנחנו עתידים לקבל במסגרת ההפצה הסופית והרשמית של המערכת החל מה-29 ביולי – מה שיהיה רלוונטי מאוד למשתמשים שעדיין מתלבטים האם לבחור להישאר במסגרת תוכנית ההתנסות של מיקרוסופט אחרי ההשקה, בהתאם להצעה של ענקית התוכנה עבור מערכות שאינן זכאיות לשדרוג חינמי "אמיתי".
מספר גירסת ה-RTM עשוי להיות 10176, ואנחנו נדאג לעדכן אתכם ברגע שיהפוך לזמין להורדה והתקנה עבור כלל הצרכנים. עד אז – אתם מוזמנים לספר לנו מה הרשמים שלכם מהגרסאות העכשוויות של חלונות 10.
כרגע גירסה 10162 פחות יציבה מ10130 ויש לה בעיות עם דרייברים של כרטיסי מסך וקריסות (נדירות) של explorer.exe אבל קורטנה סוף סוף עובדת חלק ב100% מהפעמים שזה מאוד נוח ונחמד (רק צריך לעבוד על המבטא אבל זה כבר בעיות שלנו ולא שלה).
עוד בעייה מאוד מוזרה זה השימוש המוגזם במעבד ובכרטיס מסך הגורם להתחממות מדיי פעם (עדיין לא היה התחממות קיצונית) אבל זה שוב כנראה בעייה עם התאימות של חלונות 10 עם הדרייברים של 8 או 8.1 ובתקווה זה יתוקן בהקדם כי כרגע כל משחק דורש 90%-100% מהכרטיס מסך ובסביבות 30%-40% מהמעבד (מדובר בradeon 290 וi7 5930k ששניהם דיי חזקים ומריצים על high וextreme ברוב המשחקים)
מה שכן רואים התחלת שימוש בdx12 המשחקים משתמשים ביותר מ2 ליבות מהמעבד ובשימוש השוטף אפשר לראות שימוש מגוון בליבות וזה מקל על השימוש בהרבה תוכנות במקביל ורינדורים בו זמנית
דווקא אצלי 162 יותר יציב מ – 130.
עניין של חומרה כנראה, כי מה שאצלי זה הרבה
יותר נפוץ.
מה הקשר ל-DX12? אתה לא יכול לעשות בו שימוש ללא כרטיס מסך תומך ומשחק תומך.